cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

zakljucane teme

clock-img

26.06.2009, 15:56

clock-img

ivanaa

pencil-img

4923

ja nemam pojma zakaj zakljucavate neke teme..npr o breni,jacksomu,neke i od prije.postujem odluke administratora al mislim da reagirate preburno tak brzim zakljucavanjem,ne kuzim zasto se svaka malo temperamentnija rasprava odma zakljuca.svako ima pravo stava i misljenja i izloziti ga.

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

clock-img

26.06.2009, 16:00

clock-img

dominik

pencil-img

7965

potpisujem...trebalo bi prvo upozoriti korisnika zbog cijeg komentara i dodje do zakljucavanja...stavljanje banova na nick je uobicajena procedura na forumima a ovdje nisam primjetila da se to radi

clock-img

26.06.2009, 16:02

clock-img

MILLA

pencil-img

2676

pa ,do sada nisam naletila u temu dok je bila otvorena,nego kad je več zaključana..i čudim se,čudim. meni je osobno drago da se tema zaključa.svi smo različiti,i imamo pravo na svoja mišljenja,do granice ....kad prijeđe u osuđivanje i vrijeđanje,mislim da je ružno.nisam bila na rr par dana i vidim tema l.brena. otvorim,čitam i ne mogu vjerovati! nisam vjerovala svojim očima kako jedan dolazak tamo nekog napravi rat među toplim i dragim prijateljicama rr!? ja vas takve ne poznam i nije mi baš bilo ugodno sve to čitatiuser posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

clock-img

26.06.2009, 16:02

clock-img

ivanaa

pencil-img

4923

sta je to ban na nick??

clock-img

26.06.2009, 16:04

clock-img

MILLA

pencil-img

2676

IZVORNA PORUKA: dominik

stavljanje banova na nick je uobicajena procedura na forumima a ovdje nisam primjetila da se to radi

e slažem se...npr. mog brata su 2 puta udaljili sa fejsauser posted image ...zbog neprimjerenog ponašanja. ljepo te ukinu i zdravo!

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

clock-img

26.06.2009, 16:12

clock-img

dominik

pencil-img

7965

IZVORNA PORUKA: ivanaa

sta je to ban na nick??

zabrana pisanja...ima svoj rok trajanja...tjedan dva...ili vise...a mogu te udaljiti tj barem taj nick i na skroz

clock-img

26.06.2009, 16:14

clock-img

Kika83

pencil-img

6965

Ja mislim da je Renata zaključala temu o Jacksonu jer je bila u to vrijeme na rr a ne naše modernatorice

clock-img

clock-img

m600

pencil-img

6732

ja se slažem da se takve teme zaključavaju jer dolazi do vrijeđanja....
ovo nije forum za vrijeđanje nego za majke i one koje će to tek postati...smatram da ako je neka tema zaključana nije uredu da se otvori ista takva....svima nam je žao što je jacko umro, ali čemu sad opet otvarati tu temu ako su je administratori zaključali???
bez uvrede

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

clock-img

clock-img

Kika83

pencil-img

6965

IZVORNA PORUKA: m600

ja se slažem da se takve teme zaključavaju jer dolazi do vrijeđanja....
ovo nije forum za vrijeđanje nego za majke i one koje će to tek postati...smatram da ako je neka tema zaključana nije uredu da se otvori ista takva....svima nam je žao što je jacko umro, ali čemu sad opet otvarati tu temu ako su je administratori zaključali???
bez uvrede

potpuno te postpisujem

clock-img

26.06.2009, 16:15

clock-img

dominik

pencil-img

7965

zasto ja nebi mogla reci svoje misljenje o jacksonu jer se neka tam sjetila nas vrijedjat a toj temi? nije bio problem u temi vec u njenim postovima...po mome se ju treba upozorit ak nis drugo jer je isla off topic

clock-img

26.06.2009, 16:16

clock-img

Kika83

pencil-img

6965

Nemojte nastavljat jer če opet zaključatuser posted image

clock-img

26.06.2009, 16:19

clock-img

m600

pencil-img

6732

domi takva su pravila...nisam ih ja smišljala...meni je isto žao što su zaključali temu ali ja nisam htjela sudjelovati u njoj jer nemam komentara na onakva ponašanja na forumu...i to jednom ovako dobrom i kvalitetnom forumu...ja samo kažem da radi mira i svega bolje da se takve teme zaključavaju jer da se ne zaključaju vjerovatno ovaj forum ne bi bio ovako miran...to je neko moje mišljenje

21.10.2011-mali čupavac

clock-img

26.06.2009, 16:20

clock-img

ivanaa

pencil-img

4923

evo,zakaj??nema vrijedanja??misljenje

clock-img

26.06.2009, 16:21

clock-img

MILLA

pencil-img

2676

user posted image user posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

clock-img

26.06.2009, 16:22

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

26.06.2009, 16:23

clock-img

m600

pencil-img

6732

IZVORNA PORUKA: ivanaa

evo,zakaj??nema vrijedanja??misljenje

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ovo se ja vama smijem vi ste ogorcene kucanice,koje se iskaljivaju po forumu na svakoga tko se miomoilazi s vasim misljenjem,pa prihvatite i moje misljenje to je bit ovoga foruma razmijena misljenja,iskustava,bla,,bla,,bla,,,nego odma napadateuser posted image

ovo ja citiram mayu99 i ja to smatram vrijeđanjem... zašto smo mi ogorčene i jadne i nezadovoljne životom ako smo na forumu...

21.10.2011-mali čupavac

clock-img

26.06.2009, 16:26

clock-img

Kika83

pencil-img

6965

Ženu je trebalo upozorit na vrijeđanja i ako nastavi isključit je sa foruma ali izgleda da je lakše zaključat temu.
Slažem se da svatko ima pravo nešto napisati na tu temu ali ovo je bilo danas prešlo svaku granicu

clock-img

26.06.2009, 16:26

clock-img

MILLA

pencil-img

2676

al koga briga za tamo neku m...kako  goduser posted image ...ne daš se isprovocirati.jednostavno...preskaćeš njene izjave,ko da je nema.pa njoj je u interesu da napravi baš ono što je i napravila! pobunu u kokošinjcu...šalim se,ženskeuser posted image user posted image user posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

clock-img

26.06.2009, 16:55

clock-img

vjerae

pencil-img

1472

Ja se ispričavam jer sam i ja sudjelovala u toj raspravi i burno sam reagirala.Žao mi je ako sam pridonjela zaključavanju te teme!

Rijetki su trenuci kad je čovjek ravan sebi!

clock-img

26.06.2009, 17:01

clock-img

dominik

pencil-img

7965

IZVORNA PORUKA: vjerae

Ja se ispričavam jer sam i ja sudjelovala u toj raspravi i burno sam reagirala.Žao mi je ako sam pridonjela zaključavanju te teme!

pa naravno da ces tako reagirati ako te netko ide provocirati...jedno je provokacije, drugo iznosenje misljenja a trece vrijedjanje....

clock-img

26.06.2009, 17:34

clock-img

ivanaa

pencil-img

4923

ma meni je samo glupo kaj radi neke i jedne osobe sad nema vise diskusije o jacksonu npr..

clock-img

26.06.2009, 17:39

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

slazem se s vama

clock-img

26.06.2009, 18:13

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

ja mislim da se ovde otvara i previse tema koje nisu primjerene za ovaj forum a isto tako nisu vezane za trudnocu,bebe,obitelj.....mislim da bi se ipak trebale drzati tema za koje je ovaj forum i napravljen..... 

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

clock-img

26.06.2009, 18:14

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

ja mislim da se ovde otvara i previse tema koje nisu primjerene za ovaj forum a isto tako nisu vezane za trudnocu,bebe,obitelj.....mislim da bi se ipak trebale drzati tema za koje je ovaj forum i napravljen..... 

Pa da......to bi bilo idealno

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

26.06.2009, 18:43

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

IZVORNA PORUKA: tikica_69

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

Pa da......to bi bilo idealno

I ja se slažem s ovim citatima, ali opet...Nekako se s vama osjećam kao dio jedne velike obitelji, gdje uvijek mogu računati da će me neka dobra duša saslušati i pokušati pomoći. Pa bilo to o dječici ili o nečem drugom što me muči. Osjećam se nekako sigurnije uz vas, kao da imam uza se prijateljice koje su uvijek tu zbog mene. Zbog toga je meni ovaj forum poseban i zato sam često s vama. Što se tiče zaključavanja tema, mislim da je to i držalo mir na ovome forumu, jer jednostavno nije kao drugi. Pa tko voli, nek izvoli. Tko ne voli, neka ide...

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!