neznam dal bi ovako nazvala ovu temu pa nek me ispravi netko ako nisam dobro oslovila post,vec dugo vremena cujemo po tv kako je zabranjeno udariti dijete,u protivnom ako vas dijete prijavi za zlostavljanje nagrabusili ste vi,znaci po takvom nama bi djete trebalo jb mater,i takve stvari a mi bi morali sutit,ja vjerujem da takva dijeca koja su znaci takvog ponasanja je sve stvar odgoja ili se varam,evo primjer moja bivsa sefica je meni pricala njena kolegica ima kcerku i dosla mala iz skole i kaze mama rekla je uciteljica da me nesmijes nikako tuc ako budes da kazem njoj i ona ce prijavit vec kom to ide i mama njoj na to paf samar i kaze onda idi i nek te ona odgaja mala nikad vise nije ni a o tom rekla,po tom njihovom znaci a uostalom nemam pojma vi imate dijecu stomislite o tom
< Poruku je uredio Renata RR -- 23.6.2009 21:24:37 >
djeca imaju svoja prava i o tome im oni pune glavu ali cesto im zaborave napomenuti da imaju i obaveze pa zato dolazi do konflikata
što se tiče zakona o zabrani udaranja djece, mislim da je to preškakljivo. djeca to mogu zloupotrebljavati, prijaviti roditelja jer ga u pubertetu ne pusti van sa društvom, a roditelji su skroz ok. po tome bi trebalo donijeti zakon i o zabrani deranja na dijete jer je to psihičko zlostavljanje. što je nabolje od svega s tim zakonom će najverojatnije nagrabusiti neki normalan roditelj, a oni pravi zlostavljači kojih ima ko u priči, proći će nekažnjeno jer se njihova djeca boje zucnuti.
ja kad sam bila mala a vjerovatno i vi njije bilo toga,bilo me sram rec da sam dobila batina ali po ovom danas ti drugi odgajaju dijecu
dikac o tom svemu sam i ja mislila u toj temi nisam ni ja za zlostavljanje sad mislim udarat djete nogom ili sakom,ali da s slazem s tobom slazem
radije cu ga ja namlatit neg da ga ubije droga.nek me prijavi.necu ga sigurno tak namlatit da mu ostane oziljak al ak pocne ugrozavati svoj zivot ili maltretirat sigurno cu ga namlatit po dupetu ili pljusnut kad naraste.koje zlostavljanje mos mislit??
nisam za fizičko kažnjavanje djece, a ta mama koja je djetetu opalila šamar, mislim da joj je mogla i na drugi način objasniti neke stvari a ne šamarčinom.
Ja sam svom Dominiku tumacila svaki dan za stolom, lijepo, kulturno, smireno.....i nista.
No kad sam ga jednom skoro sastavila sa zemljom, puno brze je sve savladao.
Nisam za nasilje, ali nekad si ne mozes pomoci i sto je najgore, upali
I kao sto kaze ivanaa, radije cu ga ja namlatiti po guzici, nego da ga nesto drugo lupi... I ne smatram to zlostavljanjem, nego ono sto oni nekad rade nama, smatram zlostavljanjem.
IZVORNA PORUKA: tikica_69
IZVORNA PORUKA: dikac
nisam za fizičko kažnjavanje djece, a ta mama koja je djetetu opalila šamar, mislim da joj je mogla i na drugi način objasniti neke stvari a ne šamarčinom.
Ja sam svom Dominiku tumacila svaki dan za stolom, lijepo, kulturno, smireno.....i nista.
No kad sam ga jednom skoro sastavila sa zemljom, puno brze je sve savladao.Nisam za nasilje, ali nekad si ne mozes pomoci i sto je najgore, upali