|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Čuvanje hrane i nakon koliko...
10.4.2012 22:04:10   
natalijax
je bacite,naprimjer,danas ču još jest kolaće mada su na hladnom al sutra ih bacam,zanima me kako vi ja se toliko bojim te salmonele,rećete da sam luda al koliko mogu stajat takve vrste hrane kolaći,neke salate sa majonezom itd
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Čuvanje hrane i nakon koliko...
11.4.2012 7:22:49   
pincirotvajler
čuvam juhu do 3d
kolači ne izdrže više od dva
ostalo ne čuvamo ništ

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
11.4.2012 8:17:57   
ruwenzor
ono kaj se ne pojede taj dan najčešće preradim pa se pojede slijedeći dan-dva (u ned bila purica, u pon ostaci na saft, od ostatka kuhanih jaja francuski krumpir u uto)
ali rijetko nam ostane, uglavnom se sve pojede, i kad radim grah za 3 dana ode za 1 user posted image

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 3
12.4.2012 13:54:38   
stars777
Uvjek napravim samo onoliko koliko čemo pojest taj dan(otprilike već znam),a kolače pojedemo odmah,jedino kad su neki blagdani i ima više kolača čuvam ih dva dana maximalno.

Matija 28.09.1994.
Ivona 12.06.1999.
Lana 22.08.2010.

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 4
13.4.2012 7:10:58   
mišica 666
ne bacam skoro ništa, grozno mi je bacanje hrane. ako šta pretekne zamrznem i odmrznem kad mi treba.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu stars777)
Neposredna veza do poruke: 5
13.4.2012 8:07:37   
lidac0605
Potpisujem Mišicu...i sve recikliram tipa jučer pire-danas od ostataka kroketi,od žganaca isto radim krokete idući dan,danas riža-sutra pohane rižine loptice,ostatke saftova pretočim u složence,čušpajz se uvijek pojede jer ga uvijek kuham za 2 dana,kolači nikad ne mogu opstat pored mojih klinaca i mm.Niš se kod nas ne baca!

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 6
13.4.2012 9:22:25   
Lotte
Ma bravo Lidac0605user posted image ! Ja nikada nisam "reciklirala" hranu na način koji ju ti recikliraš. Uglavnom pazim da ne napravim previše, ali kada se to dogodi - bacam. Inače, ne volim bacati hranu i bude mi žao. Ali ovo što ti radiš je odlično. Zapamtiti ću tvoj savijet i ubuduće ga koristiti!

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 7
13.4.2012 9:54:23   
mišica 666
lidac ja isto od pirea radim krokete ili njoke, od ostatka riže imamo sutra rizi biži, sve se da iskoristiti user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu Lotte)
Neposredna veza do poruke: 8
13.4.2012 10:18:18   
ucitelj
nas je 9 po jednim krovom tako da cak ni koke nemaju mrvica kruha a super mi je ideja s kroketima i dr hvala za ideju

<3 Moj anđeo Mihael dosao na svijet 31.07.2011.

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!