Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Čuvanje hrane i nakon koliko... 11.4.2012 7:22:49
|
|
|
|
pincirotvajler
|
čuvam juhu do 3d kolači ne izdrže više od dva ostalo ne čuvamo ništ
|
|
RE: Čuvanje hrane i nakon koliko... 11.4.2012 8:17:57
|
|
|
|
ruwenzor
|
ono kaj se ne pojede taj dan najčešće preradim pa se pojede slijedeći dan-dva (u ned bila purica, u pon ostaci na saft, od ostatka kuhanih jaja francuski krumpir u uto) ali rijetko nam ostane, uglavnom se sve pojede, i kad radim grah za 3 dana ode za 1
|
|
RE: Čuvanje hrane i nakon koliko... 12.4.2012 13:54:38
|
|
|
|
stars777
|
Uvjek napravim samo onoliko koliko čemo pojest taj dan(otprilike već znam),a kolače pojedemo odmah,jedino kad su neki blagdani i ima više kolača čuvam ih dva dana maximalno.
|
|
RE: Čuvanje hrane i nakon koliko... 13.4.2012 7:10:58
|
|
|
|
mišica 666
|
ne bacam skoro ništa, grozno mi je bacanje hrane. ako šta pretekne zamrznem i odmrznem kad mi treba.
|
|
RE: Čuvanje hrane i nakon koliko... 13.4.2012 8:07:37
|
|
|
|
lidac0605
|
Potpisujem Mišicu...i sve recikliram tipa jučer pire-danas od ostataka kroketi,od žganaca isto radim krokete idući dan,danas riža-sutra pohane rižine loptice,ostatke saftova pretočim u složence,čušpajz se uvijek pojede jer ga uvijek kuham za 2 dana,kolači nikad ne mogu opstat pored mojih klinaca i mm.Niš se kod nas ne baca!
|
|
RE: Čuvanje hrane i nakon koliko... 13.4.2012 9:22:25
|
|
|
|
Lotte
|
Ma bravo Lidac0605 ! Ja nikada nisam "reciklirala" hranu na način koji ju ti recikliraš. Uglavnom pazim da ne napravim previše, ali kada se to dogodi - bacam. Inače, ne volim bacati hranu i bude mi žao. Ali ovo što ti radiš je odlično. Zapamtiti ću tvoj savijet i ubuduće ga koristiti!
|
|
|
|
RE: Čuvanje hrane i nakon koliko... 13.4.2012 9:54:23
|
|
|
|
mišica 666
|
lidac ja isto od pirea radim krokete ili njoke, od ostatka riže imamo sutra rizi biži, sve se da iskoristiti
|
|
RE: Čuvanje hrane i nakon koliko... 13.4.2012 10:18:18
|
|
|
|
ucitelj
|
nas je 9 po jednim krovom tako da cak ni koke nemaju mrvica kruha a super mi je ideja s kroketima i dr hvala za ideju
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!