|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Što vam je važno za dobro prijateljstvo
2.2.2009 11:36:04   
mamavlatkica
Evo odlućila sam se otvoriti novu temu ponulana svojim životnim iskustvom. Naime cijeli svoj život pokušavala sam biti dobra prema svima nikada mi nije bilo važno tko je kakave bojekože , nacionalnost , zanimanja , obrazovanja , bilo mi je bitnije da je osoba poštena i da se mogu osječati sigurno i zadovoljno u njezinom ( njegovom ) društvu .
Evo konkretno imaam jednu prijateljicu koju poznajem već deset godina i stvarno se super slažemo iako je punik deset godina starija od mene družimo se zajedno , o svemu razgovaramo kao sestre a ne kao frendice . Ima jednu poznanicu štoviše krsnu kumu mog sina koja je samo godinu dana satrija od mene sa njom pak uopće ne komuniciram i kada se vidimo tu je rijetko i obićno na kratko., njoj smeta to što sma ja niže struke od nje , ona je lijećnica a ja trenutno domačica , pa mi kao nemaamo o čemu pričati .
Užasnio me ljuti to kada ljudi klasificiraju tko je što i bježe jedni od drugih zato što si nisu "par " , zar je bitno tko je kakve struke , boje , kože , nacionalnosti .
Eto ovime sam željela potaknuti sve nas na razmišljanja kaako i po kojim kriterijima biramo prijatelje i da li bi uopće trebalo biti kriterija za iskrena prijateljstva. Zašto bi se trebali uopće stavrati da tako kažem klanovi . Svi smo mi isti u suštini a to što je netko manje a netko više obrazovan , ljepši ili imučniji od drugog zar bi to trebalo biti mjerilo čovijeka i kriterij za sklapanje prijateljstva .
PRIJATELJ JE ONAJ KOJI ZNA SVE O TEBI I SVE JEDNO TE VOLI .

Ljubav je mala riječ ;
ljudi je čine velikom .
LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima
Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku .
Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Što vam je važno za dobro prijateljstvo
2.2.2009 11:47:42   
ejmama
Nemam predrasuda, prijateljicu pravu imam samo jednu i to od djetinjstva. Ostalo su "ostali" prijatelji, a oni su pošteni, zabavni, nisu zli itd. Imam ih svih vrsta mladi, stari, školovani, neškolovani. Najviše me nervira kad se ti "školovani" ljudi ponašaju kao da su bogom dani, a nemaju ono osnovnom što nas čini boljim osobama, ljudskost i kulturu.

H 07 E 09

(Odgovor članu mamavlatkica)
Neposredna veza do poruke: 2
2.2.2009 11:54:17   
mamavlatkica
e ti " školovani " takvih je na pretek i sa njima ja baš ima peh , spomenula sam janovu krsnu kumi , ona je doktorica a ponaša se goriej od neke čistačice , spletkari i omalovažava one koji nisu na njezinom nivou . Na žalost danas je sve teže pronaći veliki broj pravih prijatelja , prijatelja koji će ti biti uz tebe u dobru i zlu a ne samo ako imaju neki interes a kada shvate da od tebe neće ništa moć izvuć bace te kao neku krpu i bježe od tebe kao da imaš smrtonosnu bolest.

Ljubav je mala riječ ;
ljudi je čine velikom .

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 3
2.2.2009 13:08:22   
Ruža
Mama Vlatkica osjetila sam se malo prozvanom tvojom porukom, kao ne biraš prijatelje ali "školovani" ti baš ne leže?
I ja sam školovana pa ne biram prijetelje po tome nego po osjećaju. Pravo prijateljstvo nije nešto što pada sa neba, to treba graditi i njegovati kao i svaku drugu vezu. Koliko sebe daš, koliko uložiš toliko možeš i očekivati natrag. Pravi prijatelji su rijetkost, baš zato ih volimo i cijenimo.
Nije li ta ista Janova kuma supruga onog "Kuma" koji ti je srcu drag?
Pa nebi ni ja šmekala kumu koja mi je bacila oko na mm_a.

< Poruku je uredio Ruža -- 2.2.2009 13:09:18 >

Samo luda mama...

Neposredna veza do poruke: 4
2.2.2009 13:11:04   
koka
Nije li ta doktorica žena od onog doktora koji ti se sviđa? Možda joj je neugodno s tobom pa te izbjegava? Možda nema veze to s prijateljstvom...

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 5
2.2.2009 13:14:57   
Lady3
Potpuno se slažem s tobom mamav. Nažalost danas ljudi te prvo gledaju kroz to što imaš(lova,nekretnine)a ne kakva si osoba i kakvog si karaktera...Oduvijek sam cijenila ljude po tome kakav si u duši u srcu..i tada mi ni najmanje nije važno jesi li liječnik ili običan mali čovjek.user posted image Vjera mi je najmanje važna kroz svoj trnoviti život uvidjela sam da postoje ljudi(drugih vjera) koji su prema meni bili bolji nego što sam se mogla nadati.Žalim one ljude koji misle drugačije i koji se cijeli život pretvaraju da su ono što nisu,samo da se pokažu pred drugima a ustvari su prazne ljušture od čovjeka.Puno je licemjerja i zlobe oko nas..i takve sam maknula iz svoga života..Takve ne trebam niti želim.I ne žalim za ničim,smatram da su oni više izgubili nego ja.Bila sam iskren i dobar prijatelj i za pravog prijatelja mi nije bilo ništa teško.Radije sam sama neg u lošem društvu.Imam par frendica koje su mi dobre..i jednu još iz škole..i mogu reći da si možemo jedna drugoj sve reći,isplakati se na ramenu,radovati se uspjesima..user posted image  

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

Neposredna veza do poruke: 6
2.2.2009 13:15:48   
mamavlatkica
Ružo krivo si me shvatila to oko školovanih je išlo krsne kume mog sina , jer se ona nadurila na mene i spočitnula mi da si mi nismo par jer je ona doktorica i ima faks , zarađuje hrpu love a ja sam domačica sa srednjom školom . Slažaem se sa tobom da je tako koliko i kako daš tako i, toliko dobiješ e vidiš ja sam i tu bila ok prema njoj prihvatila sam ju i voljela kao svoju seku ali ona me odbacila kao krpu , jer opet ponavlaj mi nismo par . Uspijela je uprsakti u moje dugogodišnje i predivno prijateljstvo koje je polako prelazilo u nešto više samo zato što je smatrala da si taj čovijek i ja nismo par jer je on isto visoko obrazovan a ja sma kao nitko i ništa .
Naravno da ja cijenim čovijeka prvenstveno po njgovom karakteru i kaako se ja osječam uz tog čovjeka a sve ostalo mi je zadnja star .

Ljubav je mala riječ ;
ljudi je čine velikom .

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 7
2.2.2009 13:17:36   
tikica_69
Povjerenje i bezuvjetno prijateljstvo - to mi je bitno za dobro prijateljstvo. Nista drugo.

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

Neposredna veza do poruke: 8
2.2.2009 13:21:22   
Ruža
Mama Vlatkica ako sam dobro skužila ta kuma je žena osobe sa kojom si ti u posebnoj vezi i koji ti je srcu drag? Jer ako je tako, bez uvrede ali moram priznati da bi postupila isto kao i ona.

Samo luda mama...

Neposredna veza do poruke: 9
2.2.2009 13:27:05   
Candy
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Povjerenje i bezuvjetno prijateljstvo - to mi je bitno za dobro prijateljstvo. Nista drugo.

Nemam što za dodati...

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 10
2.2.2009 13:29:40   
mamavlatkica
Draga moja oni nisu supružnici već kolege sa posla . Oboje su liječnici koji su mi svaki na svoj naćin pomogli da se Jan-Renato rodi. Janova kuma je postala čudna malo iza krstitki , ne znam što se u toj njezinoj glavi događa . Ja sam je zamolila da bude krsna kuma s obzirom da mi je staršno puno pomogla kada sam mjesec dana bila u bolnici prije porioda , bila mi je jedini način komunikacije sa lijećnikom koji mi je pomogao ostvariti trudnoću i eto iz te neke zahvalnosti obojicu sam zamolila da budu kumovi mom sinu .
Ona je od prve pristala , dr. se malo nečkao i u zadnji čas tražio od župnika da mu dozvoli na što je svečenik pristao iako nisu bračni par već samo kolege , ali mom dragom dr. je bilo jako bitno da ostane uz maloga i mene .

Ljubav je mala riječ ;
ljudi je čine velikom .

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 11
2.2.2009 13:33:54   
Florijan Jakov
važno mi je da se "skužimo" na prvu i da smo iskreni jedni prema drugima. Ostalo (škola, vjera, boja kože i ostali vanjski čimbenici) su nebitni akoimaš lijep, iskren odnosn puno povjerenja.

FJ JE FRAJER

Neposredna veza do poruke: 12
2.2.2009 13:34:23   
Ruža
Sorry Mama Vlatkica, onda sam ja krivo skužila. Mislila sam da su oni muž i žena.

Samo luda mama...

Neposredna veza do poruke: 13
2.2.2009 13:37:48   
kokica
važno je obostrano razumjevanje...nije bitno tko si ni šta si
važno je da se u svemu slažete ipomažete

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 14
2.2.2009 13:38:10   
kitty
iskrenost

IVAN 20.06.2003.
DUJE 13.01.2009.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 15
2.2.2009 13:39:41   
picky
e mama vlatkica to je onda druga stvar posve razumljivo da je takva prema tebi jer ga najvjerovatnije on azeli za sebe zato ti nabija na nos da niste ista klasa,a zasto te to uopce treba nervirati ajd` ti svojim putem pusti ti nju

Neposredna veza do poruke: 16
2.2.2009 13:43:53   
mariola
Tako je pickyuser posted image

(Odgovor članu picky)
Neposredna veza do poruke: 17
2.2.2009 13:47:52   
astrid
bitna mi je iskrenost i povjerenje. svojim sam prijateljima uvijek tu kad im ustreba, za razgovor ili neku drugu pomoć. isto tako mi je i od niih bitna podrska i razumijevanje...ne trebaju stati na moju stranu nego me samo salušati da mi bude lakše...imam par takvih pravih prijatelja, a ostalo su mi drage osobe ali se s njima ne povjeravam o svemu. i moram naglasiti da su mi većina pravih prijatelja muškog roda...

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 18
2.2.2009 13:50:17   
koka
Šta stvarno nisu u braku? Pa to mi je novo jer mi se čini da si negdje spomenula njih, al nema veze... Valjda sam krivo skužila....Ako je tako kao što kažeš onda znaš onu: u ljubavi i ratu sve je dozvoljeno, pa možda bi i ona htijela doktora za sebe... a što se tiće prijateljstva ja ću se složiti s Kitty- iskrenost...

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 19
2.2.2009 13:57:14   
mamavlatkica
koka na naravno da nisu u braku ali ona ti je malo meni se čini ljubomorna na mene jer se ja s anjim super slažem , kužimo se u svemu , zabavno nam je kad se vidimo , on uživa u malenom što i pokazuje a ona se samo izmotava i stalno juri za poslom .

Ljubav je mala riječ ;
ljudi je čine velikom .

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 20
2.2.2009 14:03:02   
tiha
IZVORNA PORUKA: Ruža

Pa nebi ni ja šmekala kumu koja mi je bacila oko na mm_a.

e nebi ju bome ni ja šmekala rela bijoj ladno da odj....

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 21
2.2.2009 14:07:58   
tiha
IZVORNA PORUKA: mamavlatkica

Draga moja oni nisu supružnici već kolege sa posla . Oboje su liječnici koji su mi svaki na svoj naćin pomogli da se Jan-Renato rodi. Janova kuma je postala čudna malo iza krstitki , ne znam što se u toj njezinoj glavi događa . Ja sam je zamolila da bude krsna kuma s obzirom da mi je staršno puno pomogla kada sam mjesec dana bila u bolnici prije porioda , bila mi je jedini način komunikacije sa lijećnikom koji mi je pomogao ostvariti trudnoću i eto iz te neke zahvalnosti obojicu sam zamolila da budu kumovi mom sinu .
Ona je od prve pristala , dr. se malo nečkao i u zadnji čas tražio od župnika da mu dozvoli na što je svečenik pristao iako nisu bračni par već samo kolege , ali mom dragom dr. je bilo jako bitno da ostane uz maloga i mene .

ja vise stvarno neznam sto bi rekla mama vlatkica na ovo sad mi je stvarno prekipilo....

ja nevolim da netko pravi budalu od mene pa tako emogu ni gledati da netko to pravi od svih nas ovdje ocito neznas gdje si i sto pisala i bas mi j zao sto si se pogubila u tome...
svi smo ovdje da ti pomognemo ali ocito ti u nekim stvarima nemozemo pomoci jer ja vise neznam sto da mislim razbijam glavu malo je ovako malo je onako pa su vjencani pa nisu. e draga moja zao mi je sto sam ti sad ovo rekla ali u pravu sam i misli da nisam jedina ovdje koja je to skuzila...
sorry draga si mi ali ja vise neznam dali ja tebi mogu vjerovati....sorry sto sam iskrena 

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

Neposredna veza do poruke: 22
2.2.2009 14:25:43   
tiha
mamavlatkica kako ide pisanje knjige? kad ce bit promocija?

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 23
2.2.2009 14:48:13   
mamavlatkica
nikakao na žalost izgubila volju , kada nemama podršku od nikoga si se samo sprdaju samnom i misle da sam pukla a ja samo tražim svoj mir i konaćno malo sreće , radosti i smijeha. user posted image user posted image

Ljubav je mala riječ ;
ljudi je čine velikom .

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 24
2.2.2009 15:36:09   
mamavlatkica
evo ovako vidim da nekima nije jasno to oko janovih kumova pa da razjasnim da ne bi bilo dileme u buduće . Slike koje ste vidjeli odnosno dvoje ljuidi na janovim sikama s krštenaj su dva lijećnika odnoisno lijećnica i lijećnik koji su bili zaduženi savki na svoj naćin za moju teudnoću . Kada sam odlučila krstiti svog sina nekaoa mi se činilo nekako simpatićno podijeliti taj radostan čin sa ljudima koji su mi omogučili da imaam svog sina .
Kada sam zamolila tu doktoricu da bude janova kuma ona je objeručke pristala i bila je jako oduševljena , dotićni doktor se malo nečkao s obzirom da je znao da je to velika dužnost , da to nije samo tako ali prevagnulo je to šro se znamo malo duže i to što je on većinom bio uz mene i prolazio samnom os uspiejha i neuspijeha , operacija i post operacija . Bio mi je više kao špartner nego lijećnik . Na dan krštenaj bio tražio je od svećenika da muu dopusti da bude kum iako to nije običaj jer kumovi su u pravu braćnui parovi ali eto naš dobri i plemeniti svećenik je to dopustio je je vidio da se radi o dobrom i plemenitom čovijeku koji je spreman tu dužost obnašati časno i savijesno . Naarvno janova kuma je malo ljubomorna na mene zato što sam ja stekla veliko povijerenje i simpatije mnogih njezinih kolega a nisam da tako kažem nitko i ništa , bila sam smao pacijentica kao što to ona kaže .
Ponuakna njezinim ponašanjem zapitala sam se dali moram biti netko ili nešto da bi bila nečiji prijatelj .
Tog divnog lijećnika a prvenstveno čovijeka vjećno ču voljeti i gledati na njega kao osobu uz koju sma spoznala nešto divno , amjčinstvo , uz kojeg sam dobila volju za mnogo toga što sma davno zaboravila .
Eto nadam se da sma vam svima zadovoljila vašu znatiželju i da ste sad konaćno shvatili
o čemu se radi .Ako želit slobodno me osuđujte , na to sma navukla ali ne bih vam željela da motarte proći mojim putem a vjerujte mi nije posut perjem .

Ljubav je mala riječ ;
ljudi je čine velikom .

Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!