|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Babaroga..:;((((((
8.6.2010 15:37:29   
osobno
Osjećate li se ponekad tako?user posted image
Ja sam jutros plakala po ure, i još mi nije jasno kako nać rješenje.
Luka se iša igrat kod sveki, ajde, ok, po ure, može. Dovedem ga doma, on GOL istrči na balkon, tamo sveki, i pošto ne želi ručat obrok koji sam kuvala po ure sam za njega, on bi babi, ja kažem"NE, ne može jer triba ručat"(a i to je zapravo glupo, jer zašto uopće moram objašnjavat zašto MOJE dite nešto ne smi), a sveki će na to "Ma možeš, zlato, samo minut"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
I odvede ga...user posted image
Dođem po njega-naravno, ne želi, jer kod babe može šta oće, i ja ga moram u suzama dovuć doma, i pričat po ure s njim i objašnjavat ditetu zašto ne može kod babe...user posted image user posted image user posted image
A on će meni"ti mene ne voliš..."user posted image user posted image user posted image user posted image
Srce mi je puklo, ma znam da je dite,i da ne shvaća zapravo riječ "volit", ali to me itekako zabolilo, jer dok ona njemu sve pušta, i dok god mu ugađa, ja ću bit svom ditetu babaroga od koje ga čuva-baba...user posted image
Jer ja ga tiram jist, piškit, prat ruke i zube i milijun stvari koje on ne voli radit, a oni su mu zabava.
Zapravo sam tribala ovo ubacit u svekrive temu, al eto, nekako sam sva jadna...user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio osobno -- 8.6.2010 15:39:22 >

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Babaroga..:;((((((
8.6.2010 15:55:12   
danery
ništa ti krivo ne radiš osim što babu ne staviš na mjesto...
ti si prvenstveno lukina mama i sve što radiš s njim i za njega nije da bi ona imala šta kvocat i prigovarat i tjerat ti kontru i ispravljat krivu drinu...

tvoja svekrva to sve jaaaaaaaaako dobro zna ali i vidi da može raditi po njenom a ti se sekiraš....

kako se postaviš,tako će toi biti.....to ti je standardna poruka tu na raji...i inače...

a luka je mali...ali ne baš toliko da ne zna gdje i kome može što raditi...

znam da ti je strašno teško takve riječi čuti od vlastitog djeteta,ali on se izražava trenutno...

drži se i nadam se da ćeš to riješiti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 2
   [Obrisani korisnik]
8.6.2010 16:06:09   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu danery)
  Neposredna veza do poruke: 3
8.6.2010 16:16:21   
FIONA
..pa iskreno smatram da si glavni krivac aliii....ja ako moje djete ne želi jest ne forsiram...kao što i ja nisam uvijek isto gladna nije niti ona...od malen aje tako i ona je zbog tog odnosa počela lijepo tražiti...jučer je fino papala za ručak i kad sam ja došla s posla i vidla mene tražila je juhicu i pojela cijeli tanjurič još juhe jel on apapa s mamom...ja presretna....večera je bila jako lagana i svi sretni...a kaj se tiče bake i toga da ga odvede...kaj si ti luda....malov u sobu i nek se plače...a nju na raport...nakon toga odeš k malom i umiriš ga i objasniš da ne smije i zašto ne smije...uostalom...ona mu je baka i jako ga voli...i tako će ti biti...manje će ga uvjetovati i soliti pamet i raditi kako njemu paše...pomiri se sa činjenicom da klinvi tako reagiraju...ako nemaš kaj s njim i on želi k baki, ona želi da dođe u čemu je kakva...tvoj inat jel ne voliš sveki...i to je kriv pristup...sagledaj sve malo realnije...nije sve crno i bijelo!!!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 4
8.6.2010 17:10:25   
Monica
To se događa i nama..kada smo doma subotom ili nedjeljom obavezno oni prije ručka samo idu vidjetikod bake i tamo naravno nešto gricnu i od ručka ništa e onda ja poludimuser posted image
Tako da znam kako ti je...i ja sam rekla da nema šanse da idu gore prije jela....ma dobro je kada mogu otići malo kod bake ali sve to ima prednosti i nedostatke

"Tko želi nešto napraviti nađe način,tko ne želi ništa napraviti nađe izgovor"

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 5
8.6.2010 17:15:26   
troubled
biti babaroga ti je u opisu službe user posted image user posted image user posted image
ja to zovem da sam dežurna vještica user posted image

but...
dobro je rekla danery...ti si ta koja određuješ pravila....
meni dijete ne bi otišlo još na minutu ako sam ja rekla da ne može...pod cijenu svađe i dignutih noseva...

vjeruj, brzo će luka shvatiti tko ga najviše voli...
briši suze i samo hrabro i odlučno naprijed user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu Monica)
Neposredna veza do poruke: 6
8.6.2010 18:08:27   
osobno
Ma meni je najgore to šta smo 15 min prije bili kod nje i rekla je da ga ne može pričuvat više jer mora radit, a kad sam rekla da ne može ić, onda odjednom ima vrimena?user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 7
8.6.2010 18:25:28   
Zvonki
Gle, ono ča san si uspila prevest s tog tvog jizika, znam kako se osićaš, al' ča da ti velim. Svim mamama kojima je sstalo do diteta je tako, a šta'š. Budi ti i dalje babaroga. Nek'  tvoje dite dans-sutra postane dobar čovik. A babe su tu da razmaze dicu. Šta ćeš. Dosta njima što su bile babaroge pa sad guštaju u našoj dici.

(a, jesi ponosna na mene user posted image user posted image )

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 8
8.6.2010 18:33:37   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: osobno

a kad sam rekla da ne može ić, onda odjednom ima vrimena?user posted image

baš zato gaje zvala opet kod sebe

i ja sam odavno babaroga.
nikuda ne može ako ja nedopustim

npr.danas išao tata po njega u vrtić jer sam ja ''zapela''kod ginija i u međuvremenu je moja šogi pitala da li bi išao sa njom na neku radionicu na šta je rekao sam da nezna jer nema mame.
šogi kaže tu ti je tata pitaj njega a zvrkić mu je rekao pitati ću mamu kada dođe

htjela sam kazati da sam ja zvrkiću rekla da sam JA GLAVNA a ne netko drugi.mm isto dolazi u obzir ali u toku tog razgovora je bila i sveki pa se umješala ali mm nije pustioda komentira.
neka ona i dalje pokušava da ti ''otme''ljubav od malog ali nemoj puštati ako si ti to tako zacrtala a njemu pokušaj kasnije na njegov način objasniti
radi po svjem planu a popričaj sa sveki ili sa mužem pa neka pokuša on da priča
sretno

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 9
   [Obrisani korisnik]
8.6.2010 19:57:22   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu osobno)
  Neposredna veza do poruke: 10
8.6.2010 21:03:11   
natalijax
ja mislim da si ti ipak Bog svom djetetu,a sveki nek misli što hoće,da osječam se i ja ko babaroga i mrzim kad nekom moram obješnjavat zašto,kao neki dan u kafu bili i njihovo pitanje je bilo jesam mu dala šlaga,kažem ne a oni bleje u mene i čekaju objašnjenje zašto mu nisam dalauser posted image

Neposredna veza do poruke: 11
9.6.2010 8:25:30   
osobno

IZVORNA PORUKA: Zvonki

Gle, ono ča san si uspila prevest s tog tvog jizika, znam kako se osićaš, al' ča da ti velim. Svim mamama kojima je sstalo do diteta je tako, a šta'š. Budi ti i dalje babaroga. Nek'  tvoje dite dans-sutra postane dobar čovik. A babe su tu da razmaze dicu. Šta ćeš. Dosta njima što su bile babaroge pa sad guštaju u našoj dici.

(a, jesi ponosna na mene user posted image user posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma bravo Zvonki, primamo te u klub dalmatinskih nevista.user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 12
9.6.2010 8:28:41   
osobno
IZVORNA PORUKA: cvrčak

IZVORNA PORUKA: osobno

Ma meni je najgore to šta smo 15 min prije bili kod nje i rekla je da ga ne može pričuvat više jer mora radit, a kad sam rekla da ne može ić, onda odjednom ima vrimena?user posted image

Draga,imala ili neimala ona vremena,ako si ti rekla NE MOŽE VRATI SE LUKA ZA STOL! Onda si ga trebala uzeti za ruku i vratiti i to odmah. Nema odlaženja kasnije i natezanja s djetetom.
Bejbe nisi dovoljna babaroga,moraš doći na usavršavanjeuser posted image

Hmmm...i ja mislim...user posted image
ma ja se nje zapravo bojim, prije je bilo i gore, nemojte me krivo shvatit, ne bojim se nje ka da će mi nešto napravit, nego ona za svaku pizuser posted image plače, jednom sam dreknula jer je odvela malog u susjede bez da me iko pita i bez da mi je rekla-plakala je svaki dan-tjedan dana ravno...i naravno, onda ja imam grižnju savjesti jer se, budala, nisam ispričala...user posted image

< Poruku je uredio osobno -- 9.6.2010 8:29:14 >

Neposredna veza do poruke: 13
9.6.2010 8:34:13   
danery
e sad stvarno....daj molim te ne drami...

tu si sama praviš problema...
iskreno,ja bi mogla svaki dan sjest na cestu i plakat od muke šta meni moja baba radi...ma idi u vražju mater,ak ja mogu oplakat,e može i ona!!

da ne bi ja tu strepila od nekoga! daj molim te nemoj me krivo shvatit al ovo stvarno smiješno zvuči....

da se ti moraš nje bojat kraj svoga djeteta?? mislim ovo sam čula od malo ljudi ali ti su stvarno totalno klimavi i mekani...

kako god,ja se ne bi dala plašit i ucjenjivat od strane jedne babe koja je u stanju oplakat svaku sitnicu...a ti da se osjećaš krivom?? bezveze,meni totalno bezveze...

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 14
9.6.2010 8:39:00   
osobno
hmmm...možda prejak izraz...user posted image
ne mislim na klasični strah, nego..
Ma znaš, njoj da kažeš da je crka maštrapan u vinkovcima.napravila bi jednočinku...sa suzama i ful opremom..

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 15
9.6.2010 8:42:52   
danery
znam draga kako se osjećaš....AL TOČNO ZNAM,VJERUJ MI....

al sve u svemu,nitko nije vrijedan tvojih suza i sekiranja,pogotovo ne takva babetina koja te iskorištava jer vidi da može...

tu ti nema pomoći dok si sama ne pomogneš....džaba savjeta na raji i okolo dok se ti ne riješiš sama sa sobom...

user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 16
9.6.2010 8:49:40   
osobno
Ma znam, ali viruj mi kad kažem da mi je sad bog bogova kako mi je bilo prije...uglavnom ide nabolje, ponekad zastranim kao jučer, al šta ćeš..
a parim neka oštrokondža...user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 17
9.6.2010 8:51:34   
danery
naoštri i ti kandže user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 18
9.6.2010 8:51:45   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: danery

....džaba savjeta na raji i okolo dok se ti ne riješiš sama sa sobom...

user posted image user posted image

ovo je točno.
što prije se ti promjeniš lakše ćeš živjeti dalje

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 19
   [Obrisani korisnik]
9.6.2010 8:55:30   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu danery)
  Neposredna veza do poruke: 20
9.6.2010 13:33:46   
Bebys
pokusaj sa bakom razgovarati da I ONA RADI KAO TI...pokusaj...

Neposredna veza do poruke: 21
9.6.2010 13:54:30   
ejmama
IZVORNA PORUKA: cvrčak

sa:MOLIM? A.JE MOJE(NAŠE)DIJETE I BIT ĆE KAKO JA KAŽEM ILI NEĆE BITI NIKAKO. NE ŽELIM VIŠE ČUTI DA KAŽETE NEŠTO PROTIV MENE,NEMATE SE ŠTO PETLJATI ILI JU NEĆETE VIŠE VIĐATI,JEL JASNO?(I to glasno,da ne bude da netko nije čuo)

Ja sam to svojoj par puta rekla, ali opet ona zaboravi, jer naravno ona zna bolje.
i sigurna sam da Luka ne misli da si babaroga nego iskorištava situaciju kao i svako dijete.

H 07 E 09

Neposredna veza do poruke: 22
   [Obrisani korisnik]
9.6.2010 13:56:34   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu ejmama)
  Neposredna veza do poruke: 23
9.6.2010 16:16:09   
novamama
ma ne bediraj se...bit će još tih babaroga situacija, ali sve to zato što znamo što je za naše dijete najbolje...isto tako, na djedovima i bakama je da djecu razmaze...nemoj ni njima puno zamjerati, ali ne popuštaj puno kad ti kažeš jedno, a oni drugo...

ja npr. vodim rat sa tim čokoladicama, stalno bi mu ih trpali u usta, i napolitanke, ali ja ne dam! 

Ča je život vengo fantažija....

Neposredna veza do poruke: 24
9.6.2010 16:19:34   
CallamityJane
nikada ne bi rekla da je takva osobno kada ju ovako vidis user posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!