osobno
|
Osjećate li se ponekad tako? Ja sam jutros plakala po ure, i još mi nije jasno kako nać rješenje. Luka se iša igrat kod sveki, ajde, ok, po ure, može. Dovedem ga doma, on GOL istrči na balkon, tamo sveki, i pošto ne želi ručat obrok koji sam kuvala po ure sam za njega, on bi babi, ja kažem"NE, ne može jer triba ručat"(a i to je zapravo glupo, jer zašto uopće moram objašnjavat zašto MOJE dite nešto ne smi), a sveki će na to "Ma možeš, zlato, samo minut" I odvede ga... Dođem po njega-naravno, ne želi, jer kod babe može šta oće, i ja ga moram u suzama dovuć doma, i pričat po ure s njim i objašnjavat ditetu zašto ne može kod babe... A on će meni"ti mene ne voliš..." Srce mi je puklo, ma znam da je dite,i da ne shvaća zapravo riječ "volit", ali to me itekako zabolilo, jer dok ona njemu sve pušta, i dok god mu ugađa, ja ću bit svom ditetu babaroga od koje ga čuva-baba... Jer ja ga tiram jist, piškit, prat ruke i zube i milijun stvari koje on ne voli radit, a oni su mu zabava. Zapravo sam tribala ovo ubacit u svekrive temu, al eto, nekako sam sva jadna...
< Poruku je uredio osobno -- 8.6.2010 15:39:22 >
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|