|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Bok raja
19.5.2009 19:04:05   
Njofra
Vidim razblebetale ste se na mojoj temi; razmišljate li o poslu. Kako je danas, ima li što zanimljivo? Mene danas jedno djete razveseli a drugo sbedira bua, da, mali Njofra još ne zna sve pričati ali se zna zezati, skroz me nasmijao danas me ugrizao (ne znam uhvatila ga ta faza da me gricne za ruku onako u igri) pa sam ga pitala ma jesi li ti to mene ugrizao i tak nekaj a on meni smjeh na lice i kaže nišam, ne nišam. Opet s druge strane klinki velim daj si malo organiziraj taj svoj ormar daj pogle nikaj se ne vidi kaj je gdje i ok mala prihvati prijedlog. Čovječe ja idem u kontrolu a ono situacija u ormaru gora nego kaj je bila, uvvaa ponorila sam. Sitnice od kojih mi se sastoji dan. I da počele te paklene vrućine da smo barem blizu mora joj šta bi šetala po plaži s Njofrom, samo tako, zabarikadirali bi se nekakvim prozračnim krpicama i šeširićima i šetnja, brčkanje u plićaku. I sad sam se sjetila cure novi birc ima jako dobre slike. Super su baš ste si dale truda a ja još lijena pa da malo proučim to sa stavljanjem slikica na post, valjda ću i ja skoro primit nekaj korisnog štiva u ruke ili se barem toliko koliko skoncentrirati pa pročitati na webu. Bok svima do skoro

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Bok raja
19.5.2009 21:26:48   
novamama
bokuser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 2
19.5.2009 21:28:45   
mirna
bok njofra!user posted image

i ja bi na plažu....user posted image user posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 3
19.5.2009 21:35:30   
Ruža
IZVORNA PORUKA: mirna

bok njofra!user posted image

i ja bi na plažu....user posted image user posted image

Ima nas još!user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 4
19.5.2009 22:15:07   
uspavana
da ima nas.... mislim da bi velika većina nas odmah potpisala da možemo biti na plaži...
pogotovo kak su ove vrućine zapekle zadnjih dana...

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 5
19.5.2009 23:50:27   
Lady3
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i ja biii..

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!