|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Bravo Jaska, Samobor
1.9.2010 11:54:24   
Nema novih poruka
ninolina
Evo naš grad i Samobor daju pomoć za školarce u iznosu od Jaska 700 kn a Samobor 500....Pravo imaju oni koji imaju više djece od torje, socijalni slučajevi, djeca branitelja, Ako po članu kućanstva ne prelazite 1800 kn...dali vaši gradovi daju pomoć u bilo kojem smislu...
A kako gledam ove godine nam je upisano samo 67 prvašića inače ta brojka prelazi i 100 sada ih je sve manje i manje...

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Bravo Jaska, Samobor
1.9.2010 12:06:24   
Nema novih poruka
pincirotvajler
user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 2
1.9.2010 12:20:11   
Nema novih poruka
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 3
1.9.2010 12:23:36   
Nema novih poruka
Točkica28
user posted image user posted image user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 4
1.9.2010 12:29:10   
Nema novih poruka
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Točkica28)
  Neposredna veza do poruke: 5
1.9.2010 12:42:03   
Nema novih poruka
Domy
user posted image user posted image user posted image
kod nas toga nema..šmrc

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6
1.9.2010 12:55:14   
Nema novih poruka
njanja
ma meni je to malo nepošteno....ne mislim za socijalne slučajeve i djecu branitelja, nego za one koji imaju više od 3 djece....Trebali su onda napraviti neku skalu pa svih pomagati, npr one parove koji imaju 1 dijete sa 100 kn, a koji imaju 3 djece sa 500 kn...Po meni je to opet diskriminacija jer svako dijete bi trebalo imati pravo na pomoć, nije dijete krivo ako je jedinac....Jer možda netko tko ima 3 djece je imućniji i manje mu treba pomoć, nego npr jedincu kojem je npr samo jedan roditelj zaposlen....A šta je sa samohranim majkama??? U svakom slučaju, drago mi je za tebe da ćete dobiti pomoć

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 7
1.9.2010 13:05:54   
Nema novih poruka
Ninaa
Kod nas toga nema, barem koliko znam. Lijepa gesta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 8
1.9.2010 13:19:58   
Nema novih poruka
Imra
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 9
1.9.2010 15:32:57   
Nema novih poruka
Thea
IZVORNA PORUKA: njanja

ma meni je to malo nepošteno....ne mislim za socijalne slučajeve i djecu branitelja, nego za one koji imaju više od 3 djece....Trebali su onda napraviti neku skalu pa svih pomagati, npr one parove koji imaju 1 dijete sa 100 kn, a koji imaju 3 djece sa 500 kn...Po meni je to opet diskriminacija jer svako dijete bi trebalo imati pravo na pomoć, nije dijete krivo ako je jedinac....Jer možda netko tko ima 3 djece je imućniji i manje mu treba pomoć, nego npr jedincu kojem je npr samo jedan roditelj zaposlen....A šta je sa samohranim majkama??? U svakom slučaju, drago mi je za tebe da ćete dobiti pomoć

Samohrani roditelji svi dobiju po 700 kn bez obzira na prosjek plaće,tako je bilo i prošle godine,ove godine su još dodali roditelje sa troje i više djece i to samo ako imaju prosjek do 1800 kn po članu,a imaju i nazaposleni roditelji isto pravo na tih 700 kn..
Baš sam danas dignula potvrde u školi za klince i tih 700 kn po djetetu će mi super dobro doći za nabavku još ostatka stvari za školu..

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 10
1.9.2010 16:23:45   
Nema novih poruka
Njofra
IZVORNA PORUKA: Thea

Samohrani roditelji svi dobiju po 700 kn bez obzira na prosjek plaće,tako je bilo i prošle godine,ove godine su još dodali roditelje sa troje i više djece i to samo ako imaju prosjek do 1800 kn po članu
Baš sam danas dignula potvrde u školi za klince i tih 700 kn po djetetu će mi super dobro doći za nabavku još ostatka stvari za školu..

,a imaju i nazaposleni roditelji isto pravo na tih 700 kn.
. a kako ste saznale za to, ako ne pitam previše?

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 11
1.9.2010 17:11:34   
Nema novih poruka
cuba
Svakako user posted image user posted image user posted image  i pohvale za akciju!

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 12
1.9.2010 17:38:21   
Nema novih poruka
Thea
IZVORNA PORUKA: Njofra

IZVORNA PORUKA: Thea

Samohrani roditelji svi dobiju po 700 kn bez obzira na prosjek plaće,tako je bilo i prošle godine,ove godine su još dodali roditelje sa troje i više djece i to samo ako imaju prosjek do 1800 kn po članu

,a imaju i nazaposleni roditelji isto pravo na tih 700 kn.
. a kako ste saznale za to, ako ne pitam previše?

Ne pitaš previše.U Jaski je rečeno i na radiu i na tv-u,a i na web stranici grada..I ako su oba roditelja nezaposleni imaju pravo..

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 13
1.9.2010 19:11:32   
Nema novih poruka
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Thea)
  Neposredna veza do poruke: 14
3.9.2010 20:38:52   
Nema novih poruka
Anoniman
MM radi u Caritasu(Zg), oni će sutra na jednoj priredbi djeci svojih djelatnika koja kreću u školu podijeliti torbe i pribor (olovke i sl)... baš me zanima kakve će biti.

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!