Želiš odustati? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.
Super za poklon sto si lipo dobila? A i ovdi nesto poluoblacno,ja nisam ni isla nigdi zbog leđa,vec par dana sam doma i lagano ludim Juce sa deckima pekla suhe kolacice i onda su ih bojali,bas su uzivali
Hej draga, jutro Jel uživaš na porodiljnom Šta ima kod vas? Mi smo dobro, danas smo na cjelodnevnom kod mojih. Mama se jučer vratila iz Zabega kako R kaže . Ja pijem kavicu i razvrstavam slike, predivne su mi . Jučer ujutro sam odnila razviti 1000 slika Sinoć su bile gotove, sad ih slažem. Moram kupiti jedno 5 albuma za to sve R slaže muzičke puzzle.
Uživate znači Kakve su to muzičke puzzle? Ja sam jučer odvela T u fotografa da ga slika i naručila par velikih slika. Babe pilaju već mjesecima da im poklonimo velike slike Juče mi je bio prvi dan go, lipo smo spavali do 8, popili kavicu i išli u đir. Poslije poredili cijelu kuću. Sve mi se blista. Danas ćemo kititi bor, Toni ne može dočekati Jučer smo obišli sve frizerske u gradu i sve su bile u gužvi, nisam ga uspjela ošišati, danas ćemo ponovo probat Mi smo neki dan kupili novi lcd ekran za kompjuter i naručili novu konfiguraciju. Svake godine se počastimo s nečim ove godine se odlučili za novi komp. Toniju smo kupili ono što je naručio, kutiju s alatom i bušilicu (sve što i tata ima ). Svekijima smo kupili novi telefon.
< Poruku je uredio mariola -- 17.12.2011 9:23:24 >
Guštate i vi Muzičke puzzle imaš za kupiti u One2play, moj R ih obožava, mislim da ću mu ih uzeti i za Božić evo ima baš ove Mi ćemo bor okititi kroz ovaj tjedan. Dok mi R bude u vrtiću ga moram kupiti tada mi je najzgodnije. A i on stalno viče da će kititi bor i stavljati kugjice Šta imate danas u planu?
I T obožava ove puzzle, odavno ih slaže, čak i one di se cijela slika složi a ne samo umetnu ove figurice samo što on ima drvene, ove nisam vidjela. Kupit ću ako do zd odemo još do Božića, čini mi se da naš one2play trenutno ne radi. Možda odemo opet đir po salonima iako je subota bit će veća gužva nego juče a glupo mi njega naručivati A kićenje bora će nam pola dana oduzet Trebala b i i do dućana... trenutno mi se ništa ne da. popila sam kavu i pojela dvi palačinke, najrađe binatrag u krevet
Draga gibam ti pomalo. Idem ispeglati kosu i staviti make-up pa gibamo vani na sunce Guštajte danas Ja sigurno hoću kad ne moram ništa čistiti niti kuhati ručak
hah,kod nas....vrpoljenje u krilu i čapanje tateka po nosu on se sav napuhao pa se prijeti deranjem u kindaču,a lako moguće da će biti tako... inače sve po starom....danas bejb full 16 mjeseci....brblja ko prava...i sad urla ko prava