Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 8:43:35
|
|
|
|
mariola
|
Nisam nove, šta ti je, (to mislim na ove zadnje od guessa)nemam mjesta u garderobi Mada sam jedne super vidila ali opet smeđe i od brušene kože al sreća pa ih ne mogu navuć preko listova jer su uske. Da nisam trudna sigurno bi ih mogla obut i već bi bile u kolekciji
< Poruku je uredio mariola -- 20.12.2011 8:44:17 >
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 8:49:14
|
|
|
|
mariola
|
Di si nestala? Meni se šogi najavila pa ću nestat i ja dok je ona tu.
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 8:49:31
|
|
|
|
BUMBI
|
Aaaaa,ja već mislila da si još neke kupila.... Jesi zadovoljna s tim? E,ja idem do trgovine,brzo se vratim
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 9:35:47
|
|
|
|
anonno17
|
bok ima li koga ja evo pijuckam kavicu a ovaj mali slatkiš po meni hoda.
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 10:22:07
|
|
|
|
mamino zlateko
|
jel ima koga?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 11:54:34
|
|
|
|
mamino zlateko
|
ma tu u zadnje vrijeme nema nikoga..
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 12:52:41
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej Ima li koga?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 13:06:51
|
|
|
|
cuba
|
Hej draga, tu sam Upravo stavila R leći i sad razvrstavam ovih 1000 slika što sam neki dan razvila bit ću gotova negdje dogodine u ovo doba Šta ima kod vas?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 13:09:14
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej draga D spava,a ja pijem kavicu popodne idemo kod mojih s mamom praviti kolače,a i da D čisti snijeg (ima ga još malo) Ajme koliko slika?Koliko ti treba albuma za to sve? Kupila sam D danas u benettonu bijelu košulju,a mama mu je kupila kravatu s Jurićem,to želi ,bit će presretan kad bude vidio
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 13:15:29
|
|
|
|
cuba
|
za novu oblekicu, frajer će biti prezgodan Ja još nisam ručala, za jedno sat vremena će mi doći mama sa ručkom Poslije ću sa tatom ići kupiti bor pa ćemo popodne R i ja kititi, ajme kako će se iznenaditi kad ga vidi A trebat će mi jedno 5 albuma, svaki po 200slika. Ma otkako se R rodio nismo razvijali slike. Samo smo prebacivali sa digitalnog na laptop i to se fino gomilalo. Prije nego je mm otišao na brod smo par dana birali koje ćemo sve razviti i na kraju se skupilo 1000 slika Al nije nam žao, super su ispale, izradili smo malo veći format 13x18, taj format nam je draži. Sad sam odlučila da ću svako dva mjeseca po 50ak slika dati na razvijanje jer lakše mi je dati 100kn nego 2000kn odjednom. I još plus albumi za sve te slike. Koje ćeš kolače raditi za blagdane? Ja ću Monte kolač i krempite da odnesem kod sveki i svekra i kod mojih jer ćemo kod njih biti za Badnjak i Božić. Sa prijateljicom sam se dogovorila da ćemo zajedno slaviti Novu godinu. Ona ima curku 4mj stariju od R a njen suprug radi (šef je kuhinje u restoranu) pa da nismo same svaka u svojoj kući. Baš se veselim Jel vi imate već nekih planova za doček?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 13:21:11
|
|
|
|
BUMBI
|
Ja uvijek izradim tako po 50-tak,lakše mi. Mi ćemo bor kititi za badnjak,uvijek tako,a moram ga ovaj tjedan ići kupiti. Super za doček Ja od kolača neću ništa praviti,moja mama i sveki prave,pa onda uvijek ostane i baca se,a ja ću za rođendan praviti nešta Mi ćemo za doček biti kod kuće,još ćemo vidjeti hoće tko nam dolaziti(možda kumovi) Jesi ti R šta kupila za Božić? joj,ja imam hrpu toga,mm će poluditi kad to sve bude vidio Vidjela sam danas i u C&A neku dugu vesticu 150 kn,ali mi se neda probavati,tj.skidati
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 13:21:54
|
|
|
|
mariola
|
Hej curke, kako ste mi? Ja bila do dućana, napokon našla bademe i sad valjam kuglice Ispekla sam i tri tepsije keksića. Baš su ukusni, već sam ih poprilično pojela
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 13:23:33
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej draga,evo i tebe O,ipak si izašla iz kuće i super što si našla bademe
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 13:28:41
|
|
|
|
mamino zlateko
|
evo i mene na trac partiju...sta ima kod vas cure?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 13:29:45
|
|
|
|
mariola
|
Super što sam našla bademe ali nije super što sam srela jednu jako dosadnu babu susjedu. Popovala mi je do doma kako sam se slabo obukla, da bi trebala dužu majicu, ajme majko poludila sam s njom.
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 13:29:47
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej MZ Vidiš da ipak ima nekoga,vidjela sam da kukaš kako nema nikoga Kako si ti?Šta T radi?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 13:30:18
|
|
|
|
cuba
|
Curke gibam, stigla mama sa ručkom i već jedem Pišemo se večeras
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 13:35:26
|
|
|
|
mamino zlateko
|
a evo ovako da pocnem,oporavila sam se od vikenda malo,uhvatila me viroza povracala sam cijeli vikend,i jos navecer u subotu dobila ,noc s subote na nedjelju sam probdjela budna kolko su me kriza i kraljeznica rasturale....jucer smo ja i tena probusile uha,skupno...t luduje oko mene istrazuje...sad ce ici malo van s tetkom...popodne idemo ja i mm na ispovijed...bumbi kak ste vi? kako d?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 13:37:56
|
|
|
|
BUMBI
|
Cuba uživaj i dobar tek Mz dobro te uhvatilo vidim,a za bušenje ušiju sam vidjela,super Ja sam isto nešta bila bolesna,još malo kašljem i nos mi stalno začepljen,boli me sav koliko često moram piriti D trenutno spava,a inače je ok
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 13:39:53
|
|
|
|
mamino zlateko
|
i t je hvala bogu sad dobro..za bozic idemo kod sveki na rucak a i imendan joj pa cemo nosit poklone...a vi?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 13:40:41
|
|
|
|
mariola
|
Cuba blago ti se kad ti je mama tako blizu Uživajte popodne mz, ti jadna kad dođeš uvijek birc prazan. za uši
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 13:41:30
|
|
|
|
BUMBI
|
Mi ćemo za Božić kod mojih na ručak,a popodne u obilazak rodbine,mora D po poklone Jesi smislila kakvu češ tortu praviti za rođendan?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 13:42:21
|
|
|
|
mamino zlateko
|
pa kad imam vremena kad vi nemate.. ..kako si ti? t?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 13:44:16
|
|
|
|
mamino zlateko
|
ma necu pravit,sveki rekla da ce ona ispec a i kum od t rekao da i on ce donjet tortu...tako da cu samo kolace ispec,i uzinu pripremiti. .
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 13:45:16
|
|
|
|
BUMBI
|
Super
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!