Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 13:48:31
|
|
|
|
mamino zlateko
|
to i ja velim...da nemoram i to jos,i ovo ce mi biti dosta..
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 13:51:06
|
|
|
|
mariola
|
mz dobro smo. ja uživam doma. T je u vrtiću,juče popodne cijelo smo se igrali kad radim to ipak ne stignemo. i mi ćemo kod sveki za božić na ručak a drugidan možda kod mojih, vidićemo još se nismo odlučili
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 13:56:16
|
|
|
|
mamino zlateko
|
sad stignete sve nadoknaditi...joj mi jos nismo nista kupili t pod bor..za rodjendan smo joj kupili papuce i kucni ogrtac a pod bor,nemam pojma...ja znam da cu dobiti nausnice,idem si ih izabrati u petak...
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 13:57:44
|
|
|
|
BUMBI
|
Super za naušnice Ja za D imam toliko poklona da će me mm zadaviti kad to sve vidi ja bi trebala početi umotavati te sve poklone jer više ni neznam gdje sam šta sakrila,puni ormari svega
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 14:01:10
|
|
|
|
mamino zlateko
|
pa nisi normalna..pa sta si mu sve kupila? ja moram umotat svekin poklon jos..kupili joj novu posteljinu,al kvalitetnu,kod moje mame,ona to radi,al bila je i bome skupa..nema veze znam da ce trajati,moja traje vec dugo i nije se jos ni isprala ni nista..
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 14:04:00
|
|
|
|
mariola
|
Ajme Bumbi dobra si Tm ni ne zna za sve te vlakiće i ostale "sitnice" Mi jedva čekamo vidit T izraz lica kad vidi sav taj alat. Kad god vidi katalog govori da ćemo mu to kupiti da ima ko tata Nisam ni ja ništa umotala. mm-u naručila jedan lijepi set_ iz avona i došlo pola set_a sad moram mislit šta mu još ubacit unutra. Idem ja curke završit ručak a i šogi će mi uskoro doć pa ćemo po dečke Javim se večeras
< Poruku je uredio mariola -- 20.12.2011 14:05:51 >
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 14:04:28
|
|
|
|
pepeljuga
|
Cure pozdrav i od mene,ja taman rucala i sad pijem kavicu Sto se tice leđa jos uvik su koma,juce sam se doslovno jedva digla iz kreveta,zvala hitnu al ne mogu nikakvu inekciju dok dojim,pa malo kombiniram brufen,malo paracetamol i rekla mi jedan normabel prije spavanja,ajme jedva cekam da prođe Kako ste mi vi,kako djecica?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 14:07:34
|
|
|
|
mamino zlateko
|
ajoj pepe nadam se da ces biti bolje..curke odoh i ja se spremat idemo s mm na ispovijed i na pice....uzivajte
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 20:30:47
|
|
|
|
cuba
|
Večer cure, moje dijete spava, kuća se blista a ja uživam. Danas smo okitili bor, R je uživao On je bio zadužen za postavljanje Betlehema, malo je reći da je ovčica bilo svugdi
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 20:39:55
|
|
|
|
ciba
|
ciao cuba,evo i moja L zaspala,ja danas bila u potrazi za poklonima i kupila ih tako da...niko sretniji od mene... cak sam i sebi kupila podosta toga ...
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 20:56:07
|
|
|
|
cuba
|
Hej ciba, večer za poklone. Mene to čeka sutra. Moram kupiti poklon za R a ima toliko tih igračaka da ni sama neznam šta bi mu uzela. Kupiti ću i nešto za mamu, tatu i seku Ja se malo zadubila u popunjavanje R radosnice, zato sam nestala. Kako tvoja curka i mali braco u bušici, jel te lupka
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 21:01:47
|
|
|
|
danery
|
ojla,samo da vas pozdravim,gibam u krpe ranije
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 21:02:34
|
|
|
|
ciba
|
lupka me,aktivni braco ,Loli je super,eto vec spava,jucer bila ženska na tulumu(rockasu)i tak su pjevali da je promukla ,sad brića ko V.Kalember Ja joj kupila plocu onu za pisanje+magnetiće dobis uz to brojka i slova,to ju sad /zanima/ ,i nisam mogla odolit Bebi koja prica i smije se,zove mama tata,dada...joj,ma preslatko...čak i mice obrazima kad joj se stavi duda bit ce veselja... Kako tvoj ljepotan='?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 21:06:56
|
|
|
|
cuba
|
Ajme super ideja Moj R obožava te magnetiće A di ima za kupiti ta ploča?? Znači curka gušta na veliko Razveselit će se poklonima pod borom za koji dan Koliko još imaš do kraja trudnoće? Kakva ti je u odnosu na prvu, lakša, teža? Naletušice dobra večer i laku ti noć želim Moj mališan je dobro. Ovih dana smo u karanteni zbog prehlade ali inače je super. Sad je u fazi kad sve mogu s njim, priča na veliko, sve razumije pa se možemo dogovoriti oko svega (čitaj mito i korupcija vlada)
< Poruku je uredio cuba -- 20.12.2011 21:07:48 >
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 21:13:45
|
|
|
|
ciba
|
kupila ju u Intersparu termin mi je 5.3.,prva mi je bila puno laksa od samog pocetka i kao da je brze proslo Loli se raduje i jedva ceka... Ništa,odo gledat Laru ,pa cu vjerovatno i zaspat,Laku noć,sutra startam s pecenjem kolaca,bas me raduje to...
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 21:19:17
|
|
|
|
mariola
|
Večer curke i od mene Upravo samse istuširala, natrackala kremicama, cijle kuća mirišina Marc Jacobsa Sad ću se manikirat i pedikirat (ako uspijem dosegnut noge ) Šta vi?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 21:23:54
|
|
|
|
cuba
|
Ciba hvala na info. Sutra sam mislila sa prijateljicom ići do Emezzete, tamo je i Interspar pa ću baš pogledati Laku noć ti želim mariola večer i tebi Ti si znači na spa tretmanu u kućnoj radinosti Meni nekidan susjeda što radi u Limoni parfumeriji poklonila dva nesesera, Sisley i Marc Jacobs. MJ mi je bolji Ja lijepim slike i upisujem sve u R radosnicu Odlučila sam je večeras završiti.
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 21:28:44
|
|
|
|
mariola
|
Cuba pravi spa Do pren sam se saunala u kupaoni, cili bojler sam potrošila nije ostalo ni za zube oprat To ću poslije večere Evo uspila sam jednu nogu, idem drugu Bravo za radosnicu, i ja bi se trebala toga i slika uhvatit, imam u planu do proljeća poredit dok sam doma. Vidim bilo je ovčica posvuda Bit će ih i kod nas. mm pravi jaslice od 5 kvadrata
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 21:43:53
|
|
|
|
cuba
|
Dobra si, šta ti nije lakše otići u salon sad kad ti je trbuh ispred tebe Da, da eno i sad vidim da mi jedan kralj leži na travici bit će veselo sve ove blagdane. Danas mi je stalno govorio: "mama, Oko saže očice jepo" Ma da, sad kad sam razvila sve slike na red je napokon došla i radosnica. Ajme rastopim se kad vidim ove slike kad se tek rodio i prvi Božić Oho, to će vama cijeli dnevni boravak biti u jaslicama
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 21:51:52
|
|
|
|
mariola
|
Poželila sam se malo kućnog tretmana U salonu sam stalno Biž ne spominji mi jaslice. Eno mi ljetna kuhinja ko da je bomba na nju pala od silnog materijala. Uslikat ću i stavit slike, mm je i struju proveo ovčicama
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 21:54:08
|
|
|
|
cuba
|
Ajme jesi me nasmijala daj obavezno moram te slike viditi Joj, ja lipim slike, pišem, pratim seriju na tv, dopisujem se na skype sa sekom i mm i ovde sam na raji toliko o multitasking women
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 21:58:20
|
|
|
|
mariola
|
Ti si prava multitasking Možda bolje da sad slikam da vidiš taj nered Neki dan krava mu pala na pločice i otpalo uho, a ja taj dan mela i sreća nisam pomela uho morala bi za kaznu ići novu kravu kupovat Potrošio je već dvi vreće gipsa a za mahovinu neće cijeli dan izlazit iz šume dok nabere za sve te silne terene
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 22:17:56
|
|
|
|
cuba
|
Ajme koliko slika ima za lijepiti i datuma za popuniti. Pola toga sam već zaboravila Mislim da neću sve večeras zgotoviti Jesi se ispedikirala? Uf, idem na puš pauzu
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 22:20:11
|
|
|
|
mariola
|
O da,već se i osušilo Jedemo keksiće što sam pravila danas.Kako je mm navalio neće dočekat Božić
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 22:23:45
|
|
|
|
cuba
|
Ja otvorila prozor a ne stižu mi nikakvi keksići sa Paga Ajme baš sam gladna a po običaju nemam ničega u kući Eto kako ti ja mršavim, prisilno
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!