Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 22:31:02
|
|
|
|
mariola
|
Ja bila popodne u dućanui kupila kilo pršuta. Najeli se ja i Toni za večeru ko pravi Evo i tebi gladnoj malo
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 22:37:20
|
|
|
|
cuba
|
Joj, ne mami me Pojela bi ti cilo kilo Evo ja još 7-8 slikica imam polijepiti i gotovaaaaa Odustala od puš pauze dok sve ne završim Jel imate kakvih planova za blagdane, hoćete di ići? Kad ideš vaditi one briseve?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 22:41:16
|
|
|
|
mariola
|
Sutra idem na briseve. Koliko sesjećam od prošlog puta nije baš ugodno... Dobra si ti s tim slikama Imat će tm šta gledat kad dođe Ja ću sutra svatiti dofotografa po slike. Vodila sam neki dan T da ga uslika i naručila par velikih slika. U subotu večer ćemo T odvest kod sveki pa ćemo mm i ja na ponoćku i posli negdje vani (ako ja uspijem na nogama ostati tako dugo ), u nedjelju smo kod njih na ručku a drugi dan ćemo možda do mojih. Ma ne da mi se u autu sjedit dvi ure, vidit ću još.
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 22:48:08
|
|
|
|
cuba
|
Evo sam napokon gotova Smrzla sam se, nisam ni skužila da sam ugasila grijanje Ajme ja ti se ne sjećam tih briseva tj mislim da ih nisam uopće ni radila Za šta je to točno? Znači u kućnoj ste atmosferi za blagdane kao i mi Mi ćemo za Badnjak i Božić biti kod mojih na ručku a kroz popodne kod sveki i svekra Nadam se da ćemo do vikenda potpuno ozdraviti. Više mi je dosadilo biti bez osjeta njuha i okusa
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 22:52:01
|
|
|
|
mariola
|
A još niste potpuno ozdravili Nadam se da će proćdo vikenda pa da potpuno uživate u delicijama Ej vidila sam da ćešpravit krempite. Po kojem receptu? A u kojem dijelu svijeta će vam tata biti za Božić? Obilježe oni to ili moraju raditi?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 23:00:57
|
|
|
|
mariola
|
Idemo mi gledat serije. Aj tipkamo se ujutro. LN
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 23:03:12
|
|
|
|
cuba
|
Ma nismo još Meni je nos još začepljen a R mi još malo kašlje i njemu je nosić isto pun Ide na bolje svakako al nismo još zdravi. Baš sutra moram nazvati tete u vrtić da im javim da je R bolestan i da ga neću voditi ova 3 tjedna već tek iza blagdana. Tajo nam je stalno u Africi u Angoli. Bit će u portu od kraja godine pa sve dok se on ne iskrca. A obilježe oni blagdane ali nije to to kad nisu sa obitelji Ovih dana baš vidim dok pričamo da mu je krivo što nije kući...ma nadoknadit ćemo mi to sve kad se on vrati Pravim krempite, evo ti i riceta Odmrznem i razvaljam lisnato i ispečem. Kremu radim od: 1,5mlijeka 4 žumanjka 5 žlica brašna 3 pudinga od vanilije 2 vanili šećera 30dkg šećera Sve izmiješam i stavim u vruće mlijeko. Kad se zgusne maknem sa špahera i stavim snijeg od 4 bjelanjca. Prelijem po kori i stavim gore drugu koru i u frižider nek se stisne. Ne znam točno čiji je recept, to mi je mama dala, te uvijek i ona i ja pravimo i super ispadnu. Ajme sutra me čekaju 3 mašine robe za ispeglati Jednu oprala sinoć i danas još dvije. Danas sam napravila generalku u spavaćoj, još da tu robu ispeglam pa do Nove godine ne radim ništa
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 20.12.2011 23:06:32
|
|
|
|
cuba
|
Ajde draga, guštajte mi Idem se ja otuširat pa u krpe kod svog hahara koji spava sa mnom sad dok je bolestan. I sanjat ću tvoj pršut
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 21.12.2011 8:18:52
|
|
|
|
BUMBI
|
Jutro
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 21.12.2011 9:37:54
|
|
|
|
cuba
|
Jutro cure, ima koga za kavicu
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 21.12.2011 10:03:45
|
|
|
|
lilia
|
Ej draga, kako ste mi vas dva? Evo moj kunja još malo a ja jedem nekakve kolače. Jučer smo bili na dječjem rođendanu pa nam je prijateljica dala malo za doma. Kod nas je lijep dan.
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 21.12.2011 10:06:34
|
|
|
|
cuba
|
Hej draga, jutro Evo sam te odmah označila Dobro smo. Kući smo, još prehlađeni ali ide na bolje. Ova 3 tjedna ga neću voditi u vrtić dok potpuno ne ozdravi a i da smo za blagdane zajedno kući. Mmmm i ja bi koji kolačić Jel ti M još spava 2x dnevno ili je prešao na jedno spavanje?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 21.12.2011 10:08:08
|
|
|
|
cuba
|
Evo sam ti poslala slike sa rođendana pa mi samo javi jesi primila
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 21.12.2011 10:13:03
|
|
|
|
lilia
|
Mihael odspava negdje do 6,7 ujutro, pojede bočicu i nastavi do 9.30-10. Popodne ide oko 14.30 poslije ručka i odspava sat, sat i pol. Ne više. I oko 21 čokolino i u krpe. Sad ću vidjeti jesam dobila slike...
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 21.12.2011 10:21:05
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej cure,evo i mene malo. Išla sam kupiti bor
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 21.12.2011 10:22:48
|
|
|
|
cuba
|
Hej draga, stigla nam i ti Vidila sam da si jutros bila, mi smo tada još spavali, lijenčine dvi Super za bor Koji si kupila? Ja sam jučer kupila neki nordijski, al ih sad ima na izvoz. Prije je bila jelka obična a sad imaš ovu vrstu pa onu, pa onu Jel ti D u vrtiću?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 21.12.2011 10:24:37
|
|
|
|
lilia
|
Cuba Roko je prekrasan, uopće ga nisam takvog zamišljala. Mislila sam da je još nekako bebast a ono pravi dečko-frajer. Baš je krasan i vidi se na njemu da je dobar. Ti i tvoj muž ste sretni i ponosni roditelji. I gdje si naručila tortu? Jako lijepo izgleda. U slastičarnici ili privatno? nisi valjda sama radila????? I gdje ste kupili onog Tomicu? Odličan je.
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 21.12.2011 10:25:03
|
|
|
|
BUMBI
|
Spavalice jedne Srebrni bor sam kupila,taj mi je super Vidjela sam i ja da ih sada ima svakakvih. Da,da u vrtiću je Ja umotavala neke poklone,ali mi nestalo papira
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 21.12.2011 10:31:48
|
|
|
|
cuba
|
Lilia hvala ti na komplimentima Ma da, još do ovog ljeta je bio bebica sa dugom kovrđavom kosicom a sad je već pravi dobri frajer Tortu nisam sama radila Naručila sam je privatno, našla sam stranicu na fejsu, "Slatki kantun" ti se zove. Cura je iz Splita radi prekrasne torte, ma čudo jedno što sve zna napraviti pa pogledaj Unutra je bila čokolada, vanilija i jaffa keksi A Tomicu nismo kupili mi, to je rođendanski poklon od prijatelja. Mislim da i nije kupljen u Hrvatskoj već u Italiji jer je mm-ov prijatelj (isto pomorac) na toj ruti pa uvijek igračke kupuje tamo (i za svog mališana). Al zbilja me oduševio Tomica, R mi se s njim igra svaki dan Bumbi opskrbi se sa ukrasnim papirom i selotejpom, imaš poklona za cijelu raju
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 21.12.2011 10:35:45
|
|
|
|
BUMBI
|
Samo se ti smij ,ormari mi puni poklona.... Šta ćete vi danas? Ovaj moj bi sad stalno s kumićem išao u igraonicu,a prije sam ga molila da samo ode vidjeti
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 21.12.2011 10:39:53
|
|
|
|
cuba
|
Znači svidilo se frajeru druženje u igraonici Jel vam se plaća šta ta igraonica ili? To u portanovi? Meni će doći sekica oko 11.30h pričuvati R a ja moram ići kupiti božićni cvijet, travicu i još kojeg pastira i ovčicu za Betlehem. Moram i do Konzuma po sastojke za kolače i R kupiti poklon. I da do Dm-a. Po dana ću samo kupovati Za popodne ne znam, možda moji dođu do nas jer mi R još nije potpuno ozdravio pa ga neću voditi vani. Jel vi imate kakvih planova?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 21.12.2011 10:40:20
|
|
|
|
lilia
|
Bok Bumbi i ti si tu, ja još nisam ni počela kupovati poklone, moram s mužem vidjeti šta ćemo kome. Cuba za tortu pitam za sestru kad bude nećak slavio 1. rođendan. Mislila sam da je nekakva slastičarna u Splitu. U Babića ili Bobisa Tomica je stvarno divan, oduševio me. Nemamo pomorca od prijatelja.
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 21.12.2011 10:43:54
|
|
|
|
BUMBI
|
Lilia vidim ti još nisi ni počela kupovati poklone,a ja umotavam već Cuba dosta onda šopinga imaš.Šta češ R kupiti? Ja idem u petak još u zadnji šoping svega šta mi treba,jr će mi prijateljice doći 26 na rođendan jer se ne radi pa sve mogu Nznam šta ćemo mi,D će sigurno opet htjeti na igranje.Ima i u Portanovi i A.mallu,ali im je bolje u A.mallu,ne plaća se ništa,ima teta koja čuva djecu
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 21.12.2011 10:45:11
|
|
|
|
cuba
|
Ma imaju lijepih torti u slastičarnicama ali niti jedna nema ovakve sa likovima iz crtanih filmova. Eto preporuči seki, zbilja neće pogriješiti i okusom i izgledom nas je sve oduševila
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 21.12.2011 10:47:14
|
|
|
|
cuba
|
A pogledat ću jutros po gradu u Tl i još par dućana ako ne nađem ništa otići ću danas ili sutra sa prijateljicom do Emezzete, tamo je Interspar i Ciba mi je sinoć rekla kako je Loreni kupila onu ploču za pisanje i dobiju se magnetići na slova pa bi mu to mogla uzeti, to mi je super a on te magnetiće obožava Oćeš raditi kakve kolače za rođendan?
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!