|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: " Kod djeda mraza"
21.12.2011 21:26:32   
cuba
Da, da počela nam zima. Na prvi dan zime smo prije dvije godine prvi put bili u šetnji sa Ruser posted image  ajme kako vrijeme brzo leti...
R mi spava, večeras je u 21h zaspao. Ja sam popodne bila sa kumom i njenim dragim u shopingu. Sve sam obavila, baš sam zadovoljnauser posted image  Poslije smo otišli na kavicu pa kod njih da vidim stan koji su kupili. 3h sam baš guštala a baka i dida su čuvali R, uživali su i oni u ludiranjuuser posted image
Kupila sam R magičnu ploču na stalku za pisanje, dobiju se još i magnetići koji se stavljaju na tu ploču, na slova su. Bit će oduševljenuser posted image user posted image  I naravno hrpu slatkiša uz touser posted image  Evo sve sam zapakirala. Sutra ću još mami, tati i seki kupiti poklon.
Kako ste vi proveli popodne? Jel T isto spava?

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 201
21.12.2011 21:36:57   
mariola
Super za popodneuser posted image user posted image user posted image
T spava. Ajme majko moja koliko taj jede. Tri puta sam ga potirala od stolauser posted image
mm radio nešto bušilicom a on skakuće oko njega i govori da bi i onuser posted image . Kupili smo mu istu, nestrpljiviji smo mi od njega da mu to napokon damouser posted image  Bit će srećeuser posted image
E znaš da sam baš tila taj recept s pudingom u krempitama. user posted image
Jedva čekam napravit (pa pojestuser posted image )
Ja sam popodne išla po slike, malo mi šogi bila, i sve kuhinjske elemente sam presložila i prebrisala, oprala sudoper, špaher, mikrovalnu, aparat za kavu i tosteruser posted image
E da, bili smomalo i kod susjedeuser posted image

< Poruku je uredio mariola -- 21.12.2011 21:38:38 >

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 202
21.12.2011 21:41:00   
danery
oj,večer.....
da vas onak malo počastim (kol'ko ide s ovim kompom user posted image )....bajnuli smo si "novi" autek user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vidim vama je lijepo prošao dan....i nama nije bilo loše....

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 203
21.12.2011 21:41:43   
cuba
Dobar je T user posted image user posted image
Meni je R loše jeo zadnjih tjedan dana kako je bio bolestan. Evo mu se danas vratio apetit, nema šta nije utrpao u sebeuser posted image  Kad sam došla iz vanka, uzvrtija se oko mene ko maca oko vruće kaše da vidi jesam mu kupila pudinguser posted image
Ajme mi roditelji smo luđi od dice šta se poklona tičeuser posted image
Pa ti si danas bila pravo vrijednauser posted image user posted image user posted image  itekako zaslužuješ izležavanje na kaučuuser posted image
A i mene uvatila neka želja za slatkimuser posted image  Sad ću za blagdane bezbrižno nadoknadit izgubljene kile od prehladeuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 204
21.12.2011 21:42:44   
mariola
Ojla Danery, nismo se dugo srele. Vidim dobro ste, čim se kupujeuser posted image
Šta ste kupili? Drago mi je zbog vasuser posted image user posted image
Kako plavušica mala?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 205
21.12.2011 21:44:05   
cuba
Hej naletušiceuser posted image
Sjetila sam te se danas. Bila sam na kavi i sjela mama sa bebom a ima ista kolica ko i ti za bejb, super su miuser posted image
Koji ste auto uzeli?

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 206
21.12.2011 21:45:55   
mariola
Mi kad uđemo u dućan T ide trk na frižider i govori: mama pugina mi kupi i zatrepće okicama pa ja kupim cijeli paket montea i hrpu pudinga. A mm mu redovno pomaže u pražnjenju čašicauser posted image
Bili smo juče u konzumu i navalio na neki auto aj ja mu kupila a on pita i za I, dam mu jednog i za I oa on onda navalio i da seki kupimo bebuuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 207
21.12.2011 21:47:01   
danery
ma uzeo mm golfa karavana,bijeli neki....baš je dobar....njemu treba radi posla veći auto pošto stalno nekog tereta vozika,a i ima više mjesta iza za bejb....ta kad bi mi u starom autu gurnula noge iznad glave u vožnji,izgledala sam ko jelen lopatar user posted image user posted image user posted image
sveki mi pozelenila od muke kad je vidjela,odmah je sva bitna puhnula KOLIKO TI TREBA NOVCA,kao,da mu da,jer mi tobož nemamo baš ništa,pa se šokirala kad joj je mm rekao da ništa ne treba....na kraju je morala od muke van u inspekciju jer sam ju ja podbola da zar se ne veseli što smo promijenili auto user posted image user posted image user posted image

plavušica malo počela zezati sa spavanjem navečer,tj.išla bi kasnije i gledala bi tv...a pošto je kod nas sve u jednom stan,onda joj valjda primamljivo to svjetlo tv-a ko moljcu lampa user posted image
rekla sam mm-u da na proljeće pregrađuje sobicu,da možemo mi na miru škicat tv navečer,a ona da može neometano spavat....a zasad ćemo ju ppustiti do 8,pola 9 nek harači,a u 9 u krpe....

< Poruku je uredio danery -- 21.12.2011 21:49:57 >

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 208
21.12.2011 21:50:41   
mariola
D, tvoja sveki je spaljenauser posted image

< Poruku je uredio mariola -- 21.12.2011 21:52:05 >

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 209
21.12.2011 21:53:30   
danery
ajde gibaj mariola na inhalaciju dok miriši user posted image user posted image
aaaaajme,znate šta se mom mm-u dogodilo sinoć? čovjek se usred posla user posted image pregrijao,dobio temperaturu user posted image user posted image user posted image user posted image
kasnije izmjerio bome dobru,ja krepala od smijeha,zezala sam ga da ne smije naprezat "mašinu",ipak je on oldtimer user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 210
21.12.2011 22:02:46   
mariola
Ma ti si skroz ludauser posted image user posted image user posted image
Ej, izbrisala ja onu poruku cijelu umjesto pola.
Inhalirala sam se, ali smo se predomislili za tv. Meni je kasno za film jer sam umorna pa bi zaspala a mm je vidio da je na otvorenom o hns-u pa će to gledat.

< Poruku je uredio mariola -- 21.12.2011 22:04:37 >

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 211
21.12.2011 22:06:37   
danery
prešlo ludilo sa sveki na mene user posted image user posted image ili je obrnuto user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 212
21.12.2011 22:09:44   
cuba
Cure, malo sam nestala, išla sam večerati i evo gledam seriju pa gibamuser posted image
Ln vam želim, pišemo se sutrauser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 213
21.12.2011 22:10:23   
danery
uff,odoh ja bome u krpe,počeo ovaj moj medo hrkat user posted image ne daj bog da se opet pregrije ili još gore explodira od usisavanja na suho user posted image user posted image user posted image user posted image
lkn,tipkamo se user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 214
21.12.2011 22:12:28   
mariola
Curke uživajteuser posted image
Ja uživam u kokicamauser posted image
Selim se na fejs sa sekomuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 215
22.12.2011 7:35:57   
mariola
Jutrouser posted image
Ja sam na nogicama već skoro sat vremenauser posted image
Dečke sam otpremila na radne zadatke a ja sve 4 u zrak i guštam u kaviciuser posted image
user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 216
22.12.2011 8:08:17   
BUMBI
Jutro dragauser posted image
Evo i mene na kavicu,pa moram na spramnje tako da neću dugo.
user posted image user posted image user posted image user posted image za novi izgled RR,super mi je

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 217
22.12.2011 8:14:07   
cuba
Jutro cure i od meneuser posted image
Ja sam se baš lipo naspavala, skuhala si capuccino sada i guštam u miru. R mi još uvijek spavauser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 218
22.12.2011 8:16:07   
BUMBI
Hej draga i tebiuser posted image
Vidim jučer si baš uživala,a i R kupila poklonuser posted image user posted image user posted image user posted image
Joj,ja sad kad popijem kavicu,moram kuhinju spremiti,kupatilo oprati i moram još do mame po grah za ručak,skuhala onauser posted image ,a i još imam nekih obaveza,neznam hoću li sve stići

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 219
22.12.2011 8:19:39   
cuba
Pa ti si onda cijelo jutro u planu i programuuser posted image user posted image  Ma stići ćeš ti to sveuser posted image
Jel D u vrtiću, jel htio ići?
Ja ću danas kuhati blitvu sa krompirima. Moram i ja kupatilo očistiti, to ću popodne kad stavim R leći.
Za sat vremena mi dolazi sekica čuvati R a ja idem do grada kupiti njoj, mami i tati poklon za Božić i na kavicu sa prijateljicomuser posted image
Šta ćete vi danas?

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 220
22.12.2011 8:20:35   
Tanjica Tanja
Jutro cure, evo ja na mojoj drugoj kavici danas!user posted image Kako ste?

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 221
22.12.2011 8:20:47   
mariola
Hej curke, i ja se moram uskoro  pokrenut jer imam svašta nešto po kući poredit i u podne u vrtić na predstavu idem.user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 222
22.12.2011 8:25:26   
BUMBI
Da,da u vrtiću je,hoće sada ići,napokonuser posted image user posted image user posted image
Jučer su opet on i kumić cijelo popodne bili u igraonici,a nas dvije više poludile od štanja po istim trgovinamauser posted image
A,ti opet u šoping idešuser posted image
A možda nešta ostavim i za sutra,ali neznam jer ujutro idem na feniranje,pa u šoping posljednji,pa neznam kad ću biti gotova.
TT jutro i tebiuser posted image Kako ste vi?
Mario znači i ti imaš posla,a i predstavuuser posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 223
22.12.2011 8:28:10   
mariola
Tanjice jutrouser posted image  Ti već na drugoj kavi' Partijanerica je odavno budna? Pripremate se za Božić?
Bumbi meni je sličan raspored ko i tebi pa želim što manje toga ostavit za sutra. Sutra ujutro sam naručena na frizuru pa ne želim puno raditi s frizuromuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 224
22.12.2011 8:30:41   
cuba
Dobro ste me podsjetile na frizera cureuser posted image  Poslije ću se naručiti na feniranjeuser posted image
Jutro TT i tebiuser posted image
Kako tvoja mala curka? Jel se šta popravlja spavanje?
Bumbi user posted image user posted image user posted image  za D što hoće u vrtić a i u igraonicu. Vidim vama je već dosadilouser posted image  Ma daj, pa sjednete na kavu, bar mi žene uvijek imamo o čemu pričatiuser posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!