|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: " Kod djeda mraza"
22.12.2011 8:37:27   
BUMBI
Ma znam draga,to nam bar nije problem,a djeca nam ne skaču nad glavom i vičuuser posted image .Oni su već pitali jel idu i danas?user posted image
Evo ja stavila suđe u perilicu i upalila mašinu veša i sad idem polako jer ovako neću ništa napraviti.Pišemo se kasnije,kad mi D zaspeuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 226
22.12.2011 8:38:04   
Tanjica Tanja
Joj, nije se ništa popravilo spavanje, još je goreuser posted image user posted image user posted image , ja sam evo luda već...noćas nisam 3 sata odspavala...cijelu noć je cvilila za dudom, pa je onda bila budna od 2:30 do 4, da bi ju nosala od 4:15 do skoro 5....probudila se u 6:15....sad evo spava, a dokle, ne zna se.user posted image Kako da znam jesu li u pitanju zubići? Pliz savjet

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 227
22.12.2011 8:44:41   
cuba
TT, jel vidiš jesu joj desni natekle, bijele? Jel stavlja sve u usta?
A čuješ to je teško za sigurno reći ali ako dijete nema temperaturu, nije bolesno, jede, preko dana je veselo a po noći se tako budi, plače onda bi to bili zubići.
Držim vam fige da ne potraje dugo i da mala mrvica počne lijepo spavatiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Cure, gibam i ja, R mi se probudio i evo doručkovao. Ja se idem spremati dok mi sekica ne dođeuser posted image
Pišemo se kasnije :-**

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 228
22.12.2011 8:53:01   
modesty blaise
Jutro cure....user posted image
Vidim neke se naspavale , a neke baš i ne....user posted image  TT
Uf! Skoro sam zaboravila napomenut da mi je prekrasnaaaaaaaaaaaaaaaaaa ova plava boja na RR......user posted image
Napokon malo farbe po mom ukusuuser posted image

< Poruku je uredio modesty blaise -- 22.12.2011 8:54:50 >

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 229
22.12.2011 9:01:06   
mariola
Samo da vas i ja pozdravim do daljnjeg. Jednu sobu sam sredila, idem dalje, javim se kad dođemo s predstave. Uživajte modesti i tanjcie u kavi.user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 230
22.12.2011 9:02:42   
modesty blaise
Aj, aj Mariolice......uživaj i ti user posted image

user posted image

evo jedne blagdanske kavice za sve koji nalete.....user posted image

< Poruku je uredio modesty blaise -- 22.12.2011 9:05:22 >

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 231
22.12.2011 9:08:05   
modesty blaise
a i ovi kukiji idu uz to...of course!user posted image

user posted image

Sebastian, 01.09.2010

Neposredna veza do poruke: 232
22.12.2011 9:13:07   
anonno17
jutro evo i mene na kratko!

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

Neposredna veza do poruke: 233
22.12.2011 10:43:50   
pticica
user posted image

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 234
22.12.2011 10:45:30   
pticica
jutrouser posted image

kod nas hladno, ma prehladno, padala kisa, padao snijeg, sad sve poledilo, jedva hodam ulicom, super su glavne ceste ociscene, al ove sporedne uzas jedanuser posted image noge polomiti

sta ima kod vas?? kako vas zdravlje sluzi?

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 235
22.12.2011 13:09:46   
BUMBI
Hej ,ima li koga za user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 236
22.12.2011 13:28:01   
mariola
Hej draga evo mene. Došli s predstave, stavila sam T leći, mislila sam ići usisavati i peglati ali me leđa rasturaju, ako šta počnem radit doslovno ću se srušit.
Šta ti? Jesi uspjela obavit sve što je bilo u planu?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 237
22.12.2011 13:30:25   
BUMBI
Hej dragauser posted image
Kako je bilo na predstavi?
Ja sam sve napravila,osim kupatila,to ću sutra oprati,ali sam si kupila odlične čizmeuser posted image
Onda bolje lezi malo i odmori,pa češ kasnije raditi

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 238
22.12.2011 13:36:45   
pepeljuga
Ej cure evo i meneuser posted image
F mi spava,ja rucala i sad malo odmaram,napokon me vise bas ne bole leđa i bili smo vani nakon dobrih 7-8 dana,bas je bilo gadnouser posted image
Kako ste mi vi,djecica?

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 239
22.12.2011 13:38:24   
BUMBI
Hej draga pa di si ti?Baš si mi falilauser posted image user posted image
Super što ti je bolje i što ste napokon bili vaniuser posted image user posted image
Mi smo dobro,mene neka viroza prošli tjedan uhavatila,ali sad je bolje.D je super,jedva čeka da okiti bor i vidi pokolneuser posted image
Kako su T i R?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 240
22.12.2011 13:44:25   
mariola
Uf užasno me pritišće i naprijed, sva sam si neka čudna. Mislim da danas neću ni ručak skuhati, nazvat ću mm-a da nešto kupi.
Na predstavi je bilo dobro. Morali smo sjest u prvi red da T ne bi nešto propustiouser posted image
Jasličari nisu nastupali a ja sam par puta T morala zaustavljati da ne ode na pozornicuuser posted image
Poslije mu je trebao prijatelj doć ali je na putu do naše kuće zaspao a dvi ulice smo od vrtićauser posted image
Ivano nam je počeo plakat pa su oni išli doma. Ma ne znam šta mu je kad se tako boji On se ustvari boji mase ljudiuser posted image
Pepice, drago mi je da si bolje.user posted image
Bumbi da jnam sliku čizamauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 241
22.12.2011 13:46:17   
BUMBI
Mariola de ti onda lezi i odmarajuser posted image
Super za predstavuuser posted image user posted image
Tako bi sigurno i moj D kao mali I.
E,kakav si ti dobar kolač napravila?
Probat ću naći sliku čizama iako nevjerujem

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 242
22.12.2011 13:48:52   
pepeljuga
I vi ste meni falileuser posted image user posted image user posted image user posted image al sam bas bila koma pa nisam imala volje za nistauser posted image Citala sam ja sto vi piset_euser posted image
Decki dobro,u vrticu su,jutros sam ih odvela u 10.30 jer su se tek digli u 9.30,pa dok ja spremim njih trojicu prođe urauser posted image user posted image user posted image user posted image
Jedva cekaju Bozic i onda se polako spremam za Likuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kupila sam jednu super igru,zove se Lotti karotti pa kad drugi put budes nesto kupovala D kupi mu nju,meni su i T i R odusevljeni,igramo po cile daneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 22.12.2011 13:50:53 >

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 243
22.12.2011 13:50:04   
pepeljuga
Mariola lipo lezi i odmaraj dok ti T spava,malo si se preforsiralauser posted image

Neposredna veza do poruke: 244
22.12.2011 13:52:41   
BUMBI
http://s8.thisnext.com/media/largest_dimension/CB2630AE.jpg
Ovakve,samo su smeđe i kožne

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 245
22.12.2011 13:54:09   
BUMBI
Ok Pepe.Nešta mi poznato to,vidjela sam vjerovatno na tv-u,ali neznam šta se točno radi

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 246
22.12.2011 13:54:50   
pepeljuga
Aaaa bumbi super suuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja se ne sicam kad sam zadnji put obukla nesto na petu,a nisam dugo ni kupilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nije to vise za mene,ja sam ipak u godinamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 247
22.12.2011 13:56:17   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: BUMBI

Ok Pepe.Nešta mi poznato to,vidjela sam vjerovatno na tv-u,ali neznam šta se točno radi

Ma izvlacis neke karte i skakuces sa zecicima i onda oni upadaju u rupe,ma meni je bas forauser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 248
22.12.2011 13:59:12   
BUMBI
Idem,D se probudio

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 249
22.12.2011 14:01:11   
cuba
Hej cure, eto i mene na trač partijicuuser posted image
Pepe draga jesi boljeuser posted image
Bumbi, super su čizme, baš mi se sviđajuuser posted image user posted image user posted image
Ja sam jutros bila u pravom shopinguuser posted image . Kupila poklone za mamu, tatu, seku, sitnicu za njenog dečka, sveki i svekra. Još moram mm mlađem bratu kupiti nešto. A šta da kupim 16-godišnjakuuser posted image  Sve sam zamotala i spremila. Jedva čekam Božićuser posted image
R mi spava, ručak se kuha. Čeka kupatilo da ga očistimuser posted image  Mislim da će se načekatuser posted image

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!