Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 8:37:27
|
|
|
|
BUMBI
|
Ma znam draga,to nam bar nije problem,a djeca nam ne skaču nad glavom i viču .Oni su već pitali jel idu i danas? Evo ja stavila suđe u perilicu i upalila mašinu veša i sad idem polako jer ovako neću ništa napraviti.Pišemo se kasnije,kad mi D zaspe
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 8:38:04
|
|
|
|
Tanjica Tanja
|
Joj, nije se ništa popravilo spavanje, još je gore , ja sam evo luda već...noćas nisam 3 sata odspavala...cijelu noć je cvilila za dudom, pa je onda bila budna od 2:30 do 4, da bi ju nosala od 4:15 do skoro 5....probudila se u 6:15....sad evo spava, a dokle, ne zna se. Kako da znam jesu li u pitanju zubići? Pliz savjet
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 8:44:41
|
|
|
|
cuba
|
TT, jel vidiš jesu joj desni natekle, bijele? Jel stavlja sve u usta? A čuješ to je teško za sigurno reći ali ako dijete nema temperaturu, nije bolesno, jede, preko dana je veselo a po noći se tako budi, plače onda bi to bili zubići. Držim vam fige da ne potraje dugo i da mala mrvica počne lijepo spavati Cure, gibam i ja, R mi se probudio i evo doručkovao. Ja se idem spremati dok mi sekica ne dođe Pišemo se kasnije :-**
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 8:53:01
|
|
|
|
modesty blaise
|
Jutro cure.... Vidim neke se naspavale , a neke baš i ne.... TT Uf! Skoro sam zaboravila napomenut da mi je prekrasnaaaaaaaaaaaaaaaaaa ova plava boja na RR...... Napokon malo farbe po mom ukusu
< Poruku je uredio modesty blaise -- 22.12.2011 8:54:50 >
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 9:01:06
|
|
|
|
mariola
|
Samo da vas i ja pozdravim do daljnjeg. Jednu sobu sam sredila, idem dalje, javim se kad dođemo s predstave. Uživajte modesti i tanjcie u kavi.
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 9:02:42
|
|
|
|
modesty blaise
|
Aj, aj Mariolice......uživaj i ti evo jedne blagdanske kavice za sve koji nalete.....
< Poruku je uredio modesty blaise -- 22.12.2011 9:05:22 >
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 9:08:05
|
|
|
|
modesty blaise
|
a i ovi kukiji idu uz to...of course!
|
|
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 9:13:07
|
|
|
|
anonno17
|
jutro evo i mene na kratko!
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 10:43:50
|
|
|
|
pticica
|
|
|
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 10:45:30
|
|
|
|
pticica
|
jutro kod nas hladno, ma prehladno, padala kisa, padao snijeg, sad sve poledilo, jedva hodam ulicom, super su glavne ceste ociscene, al ove sporedne uzas jedan noge polomiti sta ima kod vas?? kako vas zdravlje sluzi?
|
|
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 13:09:46
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej ,ima li koga za
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 13:28:01
|
|
|
|
mariola
|
Hej draga evo mene. Došli s predstave, stavila sam T leći, mislila sam ići usisavati i peglati ali me leđa rasturaju, ako šta počnem radit doslovno ću se srušit. Šta ti? Jesi uspjela obavit sve što je bilo u planu?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 13:30:25
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej draga Kako je bilo na predstavi? Ja sam sve napravila,osim kupatila,to ću sutra oprati,ali sam si kupila odlične čizme Onda bolje lezi malo i odmori,pa češ kasnije raditi
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 13:36:45
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ej cure evo i mene F mi spava,ja rucala i sad malo odmaram,napokon me vise bas ne bole leđa i bili smo vani nakon dobrih 7-8 dana,bas je bilo gadno Kako ste mi vi,djecica?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 13:38:24
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej draga pa di si ti?Baš si mi falila Super što ti je bolje i što ste napokon bili vani Mi smo dobro,mene neka viroza prošli tjedan uhavatila,ali sad je bolje.D je super,jedva čeka da okiti bor i vidi pokolne Kako su T i R?
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 13:44:25
|
|
|
|
mariola
|
Uf užasno me pritišće i naprijed, sva sam si neka čudna. Mislim da danas neću ni ručak skuhati, nazvat ću mm-a da nešto kupi. Na predstavi je bilo dobro. Morali smo sjest u prvi red da T ne bi nešto propustio Jasličari nisu nastupali a ja sam par puta T morala zaustavljati da ne ode na pozornicu Poslije mu je trebao prijatelj doć ali je na putu do naše kuće zaspao a dvi ulice smo od vrtića Ivano nam je počeo plakat pa su oni išli doma. Ma ne znam šta mu je kad se tako boji On se ustvari boji mase ljudi Pepice, drago mi je da si bolje. Bumbi da jnam sliku čizama
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 13:46:17
|
|
|
|
BUMBI
|
Mariola de ti onda lezi i odmaraj Super za predstavu Tako bi sigurno i moj D kao mali I. E,kakav si ti dobar kolač napravila? Probat ću naći sliku čizama iako nevjerujem
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 13:48:52
|
|
|
|
pepeljuga
|
I vi ste meni falile al sam bas bila koma pa nisam imala volje za nista Citala sam ja sto vi piset_e Decki dobro,u vrticu su,jutros sam ih odvela u 10.30 jer su se tek digli u 9.30,pa dok ja spremim njih trojicu prođe ura Jedva cekaju Bozic i onda se polako spremam za Liku Kupila sam jednu super igru,zove se Lotti karotti pa kad drugi put budes nesto kupovala D kupi mu nju,meni su i T i R odusevljeni,igramo po cile dane
< Poruku je uredio pepeljuga -- 22.12.2011 13:50:53 >
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 13:50:04
|
|
|
|
pepeljuga
|
Mariola lipo lezi i odmaraj dok ti T spava,malo si se preforsirala
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 13:54:09
|
|
|
|
BUMBI
|
Ok Pepe.Nešta mi poznato to,vidjela sam vjerovatno na tv-u,ali neznam šta se točno radi
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 13:54:50
|
|
|
|
pepeljuga
|
Aaaa bumbi super su ja se ne sicam kad sam zadnji put obukla nesto na petu,a nisam dugo ni kupila nije to vise za mene,ja sam ipak u godinama
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 13:56:17
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Ok Pepe.Nešta mi poznato to,vidjela sam vjerovatno na tv-u,ali neznam šta se točno radi Ma izvlacis neke karte i skakuces sa zecicima i onda oni upadaju u rupe,ma meni je bas fora
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 13:59:12
|
|
|
|
BUMBI
|
Idem,D se probudio
|
|
RE: CB: " Kod djeda mraza" 22.12.2011 14:01:11
|
|
|
|
cuba
|
Hej cure, eto i mene na trač partijicu Pepe draga jesi bolje Bumbi, super su čizme, baš mi se sviđaju Ja sam jutros bila u pravom shopingu . Kupila poklone za mamu, tatu, seku, sitnicu za njenog dečka, sveki i svekra. Još moram mm mlađem bratu kupiti nešto. A šta da kupim 16-godišnjaku Sve sam zamotala i spremila. Jedva čekam Božić R mi spava, ručak se kuha. Čeka kupatilo da ga očistim Mislim da će se načekat
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!