Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Crocs orginal ili kopija? 16.6.2010 0:20:50
|
|
|
|
leilany
|
a ja vidla na iblerovom kostaju oko 500 i nekaj kuna... meni osobno su ruzne....tak da si ih ja nebi kupila....a ima ih moja mama i to su fejkerske crocksice
|
|
RE: Crocs orginal ili kopija? 16.6.2010 0:23:12
|
|
|
|
buduća mamica
|
a što je to?
|
|
|
|
RE: Crocs orginal ili kopija? 16.6.2010 7:47:28
|
|
|
|
nemammaste
|
I moja mama to nosi. Mislim da su original.Ona ih obožava,da su joj preudobne
|
|
|
|
RE: Crocs orginal ili kopija? 16.6.2010 8:02:25
|
|
|
|
MiniMama
|
da ne otvaram novu temu, molim pomoc. moj gegavac je sad godina dana, jel premali za te kroksice. mislim sad ide ljeto i nemam pojma sta da mu obujem. forsiram da cim vise bude bos, ali opet kad idemo van u kolicima i ako gospodin odluci malo prosetati moram mu navlaciti cipelice hodalice. imam neke s otvorenim prsticima ali ga jako zuljaju, pa mu stalno moram navlaciti carapicu i cipelice (nisu sad zimsle cipelice, ali isto traze malu carapicu, nisu za bosu nogu). a dobili smo i male kroksice za rođendan. mislite da je premali za to, hoce mu stetiti ako hoda u tome obzirom da je pocetnik na nogicama??
|
|
|
|
RE: Crocs orginal ili kopija? 16.6.2010 8:19:08
|
|
|
|
ZVRK
|
moja šogi je svojo maloj prošle godine kupila crocsice a tek je učila hodati.nije padala a da lči štete neznam....... moj zvrkić nosi kopiju jer su koštale 30kn
|
|
RE: Crocs orginal ili kopija? 16.6.2010 8:21:56
|
|
|
|
Bebys
|
ma kopiju imam vec sama nosim...dvije godine...nikako da se poderu... sad cu si kupit neke bolje definitivno ove mi vec dosadile...
|
|
|
|
RE: Crocs orginal ili kopija? 16.6.2010 8:22:56
|
|
|
|
troubled
|
IZVORNA PORUKA: MiniMama da ne otvaram novu temu, molim pomoc. moj gegavac je sad godina dana, jel premali za te kroksice. mislim sad ide ljeto i nemam pojma sta da mu obujem. forsiram da cim vise bude bos, ali opet kad idemo van u kolicima i ako gospodin odluci malo prosetati moram mu navlaciti cipelice hodalice. imam neke s otvorenim prsticima ali ga jako zuljaju, pa mu stalno moram navlaciti carapicu i cipelice (nisu sad zimsle cipelice, ali isto traze malu carapicu, nisu za bosu nogu). a dobili smo i male kroksice za rođendan. mislite da je premali za to, hoce mu stetiti ako hoda u tome obzirom da je pocetnik na nogicama?? ja ne bih...ali sigurno ćeš dobiti i drukčijih savjeta... kad se magda tek počela opirati na nogice, pedica je rekla - zaboravite sve što nije čvrsta, kvalitetna cipela savitljivog potplata... bila mi je i u kući u cipelama... kritično ti je razdoblje otkad prohodaju pa još tri mjeseca (to je rekao ortoped)...ako je nakon toga sve ok i nema uvrtanja nogica i ostalih čuda, onda može nositi sve, pa i lažne crocksice...
|
|
RE: Crocs orginal ili kopija? 16.6.2010 8:23:10
|
|
|
|
Bebys
|
mini mama mislim da nece...a ti pokusaj...ako se izuva...onda nemoze...mislim da nece stetiti...ali to je samo moje misljenje... eto trubi ti je originalno rekla...ako tako kaze lijecnik o.k
|
|
|
|
RE: Crocs orginal ili kopija? 16.6.2010 8:24:18
|
|
|
|
mišica 666
|
meni su ružne pa ih ne kupujem.
|
|
RE: Crocs orginal ili kopija? 16.6.2010 8:31:01
|
|
|
|
MiniMama
|
kritično ti je razdoblje otkad prohodaju pa još tri mjeseca (to je rekao ortoped)...ako je nakon toga sve ok i nema uvrtanja nogica i ostalih čuda, onda može nositi sve, pa i lažne crocksice... i meni se isto cini. ali vec me tete u prakicu napadaju kako mucim dijete s carapicama. bas mi tesko naci sandalu koja ga ne zulja. kad je cvrcak bila u zg, vidjela si da je sjedio bos, a cim je krenuo hodati ja sam krenula s carapicom i cipelom. i od tada sam kupila dvoje preslatke sandale. jedne bambijeve s otvorenim prstima i jako cvrste oko gleznja i jedne frodove rupicaste, teta kaze da isto idu bez carape. i sad je jadnicak cijeli nazuljan ne mogu mu ni ici kupovati nista dok mu se nogice ne oporave od toga.
|
|
|
|
RE: Crocs orginal ili kopija? 16.6.2010 8:37:35
|
|
|
|
leilany
|
minimama...ja svojoj kupila zatvorene sandalice frodove.....i nosi ih non stop i po kuci..i nogica joj se uopce nit znoji nista...odlicne su..... a i potpisujem troubled,mislim da je on jos mali za te crocksice....
|
|
RE: Crocs orginal ili kopija? 16.6.2010 8:39:53
|
|
|
|
lee
|
IZVORNA PORUKA: leilany minimama...ja svojoj kupila zatvorene sandalice frodove.....i nosi ih non stop i po kuci..i nogica joj se uopce nit znoji nista...odlicne su..... a i potpisujem troubled,mislim da je on jos mali za te crocksice.... to i alex ima te frodove sandalice..super su mu...
|
|
RE: Crocs orginal ili kopija? 16.6.2010 8:45:15
|
|
|
|
MiniMama
|
a jel ih nosite na carapice ili bez njih?? meni problem sta cim skinem carapice, sve ga nazulja :((
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 16.6.2010 8:49:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Crocs orginal ili kopija? 16.6.2010 8:54:59
|
|
|
|
leilany
|
minimama ovih dana je bila bez carapica....i nis ju nije nazuljalo..... koji broj ti mali nosi? moja ima 21...
|
|
RE: Crocs orginal ili kopija? 16.6.2010 9:04:58
|
|
|
|
MiniMama
|
moj ima 19..
|
|
|
|
RE: Crocs orginal ili kopija? 16.6.2010 9:20:45
|
|
|
|
ninolina
|
ja ne volim te kroksice...nosi mi ih iva to joj je teta kupila u skechersu...ali iris nebi obula to...ja ju rađe pustim bosu.. Iako kad idemo nekud u cipelicama nosi čarapicu obavezno jer joj se znoji nogica i odma ju nažulja
|
|
RE: Crocs orginal ili kopija? 16.6.2010 9:29:39
|
|
|
|
maja
|
da u našem šug gradu imaju originale sigurno bi Noiću kupila, ovako ima one sa placa , a ja nemam nikakve
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Crocs orginal ili kopija? 16.6.2010 9:36:28
|
|
|
|
mirna
|
kupila bi originalne pa mi se cine preskupe, made in china ne zelim kupiti, zato smo mi valjda jedini koji ne nosimo "crocsice"....
|
|
|
|
RE: Crocs orginal ili kopija? 16.6.2010 9:50:55
|
|
|
|
karoca
|
minimama, ja sam baš juče kupila bambijeve ljetne papučice (cvrčak ti je stavila link) za moju Katarinu (ima 14mj.) jer je već jedne sandalice poderala puzeći a od pola svibnja je i prohodala. Ove papučice nisu skupe (u alpine 20%popust za sva plaćanja platila ih 135kn) a zatvorenih prsta što i treba biti za djecu te dobi. Dovoljno su otvorene da se nogica ne znoji. Kupila sam ja njoj i cipelice bambijeve od 350kn al ih obujem samo za doktora il na misu(kako kaže moja baba,he..he...).
|
|
RE: Crocs orginal ili kopija? 16.6.2010 9:57:07
|
|
|
|
pako
|
mi imamo lažne jer su u planet obući koštale 44 kn , ali trčkara ii hoda u njima ko veliki, iako je jučer tak pao da mu je siročeku usnica natečena , a jel zbog njih ili je ovak samo pao neznam. vidjet ću ak bu i dalje padao onda ih više nebude nosio.
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: Crocs orginal ili kopija? 16.6.2010 10:21:12
|
|
|
|
Anoniman
|
mi još nismo nikad kupili crocsice, a sad čitajući komentare, niti ne budemo tak da mirna niste jedini koji ne nosite crocsice, ni mariachice ih ne nose nekako mi se ne sviđaju, a ima i drugih šlapica i sandalica koje se mogu nositi. mi smo imali ovakve platnene šlapice u početku, kao što su bambijeve, samo iz deichmanna, tamo se zna naći jeftinije a dobre i čvrste cipelice. mi smo baš tamo Kati kupili zatvorenije, čvrste sandalice za 79 kuna. probat ću nać na netu pa stavim sliku.
|
|
|
|
RE: Crocs orginal ili kopija? 16.6.2010 10:23:06
|
|
|
|
Anoniman
|
evo, ona ima roze ovakve:
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!