troubled -> RE: Crocs orginal ili kopija? (16.6.2010 8:22:56)
|
IZVORNA PORUKA: MiniMama da ne otvaram novu temu, molim pomoc. moj gegavac je sad godina dana, jel premali za te kroksice. mislim sad ide ljeto i nemam pojma sta da mu obujem. forsiram da cim vise bude bos, ali opet kad idemo van u kolicima i ako gospodin odluci malo prosetati moram mu navlaciti cipelice hodalice. imam neke s otvorenim prsticima ali ga jako zuljaju, pa mu stalno moram navlaciti carapicu i cipelice (nisu sad zimsle cipelice, ali isto traze malu carapicu, nisu za bosu nogu). a dobili smo i male kroksice za rođendan. mislite da je premali za to, hoce mu stetiti ako hoda u tome obzirom da je pocetnik na nogicama?? ja ne bih...ali sigurno ćeš dobiti i drukčijih savjeta... kad se magda tek počela opirati na nogice, pedica je rekla - zaboravite sve što nije čvrsta, kvalitetna cipela savitljivog potplata... bila mi je i u kući u cipelama... kritično ti je razdoblje otkad prohodaju pa još tri mjeseca (to je rekao ortoped)...ako je nakon toga sve ok i nema uvrtanja nogica i ostalih čuda, onda može nositi sve, pa i lažne crocksice...
|
|
|
|