|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   FINA
25.9.2009 10:29:01   
Thea
Moram vam reći što mi se dogodilo jučer i danas !!

Zove mene mm jučer da mu je mobitel zablokiran ..Ja zovem t-mobile i žena kaže nije plačen račun za 7 mjesec,ja kažem da je plačen i da ću joj poslati kopiju potvrde.Nađem je potvrdu i na njoj jasno potvrđeno da jer plaćen raćun.Plaćala sam u Fini i blagajniku nije htjela uplatnica u printer pa ju je potvrdio ručno i još sam plačala 5 računa..Da bi ja jučer otišla na Finu sa tim odreskom i pitam šte je bilo jer t-mobile kaže da nije uplaćeno..
Žene na Fini sve pregledaju i nađu one račune sve koje sam platila i ispostavi se da blagajnik nije taj račun uopće provukao i nije ga naplatio ,a potvrdio ga je..Ja podivljala i kažem da 1x u godini tu plaćam račune i oni za******  stvar i da sigurno više neću plaćati tu račune...Danas zvoni telefon zove šefica iz Fine da joj je žao zbog neugodnosti i da će oni uplatiti novce t-mobile za taj račun odmah danas....Ostala sam puff!!!!!!!očito su se prepali da ja ne bi išla dalje ih tužiti.....

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: FINA
25.9.2009 10:34:02   
ninolina
neka, neka malo im straha dati

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 2
25.9.2009 11:42:51   
Florijan Jakov
sigurno će odbiti od plaće tom službeniku kaj je zaje...

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 3
25.9.2009 13:31:59   
natalijax
idiot

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 4
25.9.2009 14:30:03   
lueman
a nije mu bilo čudno na kraju dana da ima višak u kasi???????

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 5
25.9.2009 14:36:40   
Thea
Ma ne on nije niti novce uzeo niti je račun knjižio samo ga je potvrdio da je plačen.......

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 6
25.9.2009 15:06:32   
Zvonki
Greške se mogu dogoditi u svakom poslu. Lijepo od njih da su se ispričali i pokazali da ipak drže do ugleda.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 7
25.9.2009 15:51:03   
Thea
Da na kraju je dobro ispalo ali nisam se nadala i tome da će oni sad platiti...S jedne strane žao mi je tipa ako njemu uzmu lovu jer ga poznam,a s druge strane da se meni nešto tako dogodi isto bi snosila posljedice..Jasno mi je da tko radi i griješi ali isto tako i da tu grešku treba ispraviti....

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 8
25.9.2009 19:41:20   
tikica_69
Na kraju svega, ipak lijepo od njih sto su to rijesili na taj nacin user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 9
25.9.2009 23:13:02   
Ruža
IZVORNA PORUKA: Zvonki

Greške se mogu dogoditi u svakom poslu. Lijepo od njih da su se ispričali i pokazali da ipak drže do ugleda.

Potpisujem Zvonki!user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 10
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!