Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Hoćemo li ikada biti iste? 11.9.2009 16:01:03
|
|
|
|
njanja
|
Jučer me jako uzdrmala izjava kolege na poslu-"da nisam ona stara" od kada sma rodila i da su to i drugi kolege rekli....Ja odgovorim, pa nisam, svjesna sam toga....On kaže da mu fali stara ja koja se za sve borila (na poslu)....Odgovaram mu da jednostavno nemam više vremena i snage boriti se za neke gluposti, da rađe štedim snagu i usmjeravam ju na Jana, muža, stan....Sama sebi sam rekla da ću posao uvijek obaviti korektno, ali neda mi se više trošit snagu na birbu s vjetrenjačama...Danas sam došla u ured i pitala ostale kolege da mi razjasne po čemu ja to nisam ista, 1 je rekao da sam bolja, mirnija, a 2. je rekao da me kuži da ne trošim snagu na "gluposti" otkad imam jana jer i sam ima janovog vršnjaka.... Eto, riješeno...ali ja se i dalje pitam-gdje je nestala ona bezbrižna, spontana osoba? Htjela-ne htjela, promijenila sam se i koliko god žalim za tom osobom koja sam bila, odnosno za nekim njenim karakteristikama, sretna sam i ovako.....
|
|
RE: Hoćemo li ikada biti iste? 11.9.2009 16:05:12
|
|
|
|
ninishka
|
mislim da je normalni da se covjek promijeni...jednostavno se na neki nacin prilagodi novonastaloj situaciji i ide dalje...
|
|
RE: Hoćemo li ikada biti iste? 11.9.2009 16:05:17
|
|
|
|
mama mery
|
sve se mi promjenimo kada dobijemo djecu a da nismo toga ni svjesne a da cemo biti one stare nevjerujem jer uvijek ce nam dijete biti vaznije od svega jer zivimo i borimo se za svoju djecu meni je prije bilo jako bitno kako izgkedam da nebi slucajno dobila 1kg viska as sad imam 25 viska pa me nebrine bas toliko kao prije i cak znam bez sminke otici u trgovinu
|
RE: Hoćemo li ikada biti iste? 11.9.2009 16:05:49
|
|
|
|
Anoniman
|
i ja se to cesto zapitam u poslednje vreme, vidim da nisam ista,u nekim stvarima sam se promenila na bolje, ali u drugim na gore i to je ono sto mi smeta. znam da to nisam ja, i volela bih kad bih znala hocu li opet postati ona stara
|
|
|
|
RE: Hoćemo li ikada biti iste? 11.9.2009 16:06:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Mislim da je to o čemu govoriš normalno i da je promjena na bolje
|
|
|
|
RE: Hoćemo li ikada biti iste? 11.9.2009 16:31:38
|
|
|
|
Viky
|
Da,mislim da je neizbježno da se promijenimo... Promijene nas novonastale situacije u našim životima i loše stvari koje nam se događaju... Ja sam se JAKO promijenila.. Nekad sam bila poletna,uvijek nasmijana,uvijek spremna pomoći i nekog razveseliti... ali,bila sam i tašta,puna sebe... Danas se rijetko smijem...samo sa svojim djetetom i djecom na poslu... Nisam više poletna,radim samo svoj posao jer jedino u tome uživam... Ne zanimaju me tuđe priče i tračevi.... Više cijenim prave i iskrene prijatelje... Ali,nisam više tašta...zadovojna sam onim što imam i ne opterečujem se svojim izgledom... najvažnije mi je moje dijete i mm... sve drugo je sporedno...ružno zvuči,ali život me je to naučio...
|
|
[Obrisani korisnik] 11.9.2009 16:38:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Hoćemo li ikada biti iste? 11.9.2009 16:49:16
|
|
|
|
dami
|
za sebe mogu reći da sam se isto promjenila, za mene na bolje a za one na poslu ...neznam. Kao osoba dosta sam smirenija i zadovoljnija, šta se posla tiče radim ga sa guštom ali mislim da mi je familija ipak na prvom mijestu i ne ostaje mi se duže kao što sam prije radila. Veselim se svakom novom danu provedenom uz dijecu , a za posao.....
|
|
RE: Hoćemo li ikada biti iste? 11.9.2009 16:52:04
|
|
|
|
Zvonki
|
Ja niti ne želim biti ona stara. Sada sam bolja, kompletnija i zrelija osoba. Onome kome ne pašem, neka se odmakne. Jedino žalim za time što sam sada radi obaveza umornija i zabrinutija pa nema više gotovo ničega od one nasmijane djevojke koja je svojim smjehom znala nasmijati punu sobu ljudi
|
|
RE: Hoćemo li ikada biti iste? 11.9.2009 16:53:12
|
|
|
|
zaba
|
slažem se sa Zvonki,bolja sam od kada se rodila Lucija
|
|
RE: Hoćemo li ikada biti iste? 11.9.2009 19:33:27
|
|
|
|
CallamityJane
|
Smatram da se covjek cijeli zivot formira kao osoba, raste i sazrijeva i nikada ti nece biti prioritetne iste stvari sa 50 godina kao sto su bile sa 20 i 30. Naravno djeca su najvazniji dio nasih zivota ali smatram da treba imati interese i pored njih. Za 10-15 godina moj Bubi otici ce sa drugaricama u setnju, na trening imati ce svoje obaveze i ne zelim se naci u cudjenju da ne znam sta od sebe da radim kada nemam djeteta pored sebe.
|
|
|
|
RE: Hoćemo li ikada biti iste? 11.9.2009 20:26:34
|
|
|
|
BUMBIKA
|
I ja znam da više nikada neću biti ona stara ja,ali ja sam zadovoljna kakva sam sada i presretna što imam mm i Dinu i nebi to mijenjal ani za što na svijetu...a ako nekom ne odgovara šta da mu radim!!!!
|
|
RE: Hoćemo li ikada biti iste? 11.9.2009 23:06:47
|
|
|
|
mirna
|
Zasto bi ostale iste, pa u zivotu se treba razvijati, a ne uvijek ostati na istom.. Meni je mama uvijek govorila da dijete promijeni svaku zenu. Stvarno je nesto na tom... Ako gledam po sebi, mogu reci da u zivotu moji dani nikada nisu bili toliko ispunjeni s ljubavlju kao sto su sada. pa to mora promijeniti covjeka...sve ostale stvari postaju manje vazne...
|
|
|
|
RE: Hoćemo li ikada biti iste? 12.9.2009 8:47:50
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Niti ja nisam ista,prioritet su mi dijete i mm,a sve ostalo nek čeka...Prije sam bila puno opuštenija,sada se to promijenilo,pa bilo bi i malo čudno da se ponašam kao da imam 15..Opustim se jedino kada sam sa društvom,a Niku mama čuva,onda malo postanem neozbiljna,ali je uvijek negdje u meni crvić koji mi ne da mira i mislim na nju...
|
|
RE: Hoćemo li ikada biti iste? 12.9.2009 8:50:57
|
|
|
|
Kika83
|
Nisam ona ista od prije. Odkad se borim protiv neplodnosti potpuno sam se promjenila i to nažalost na gore a ne na bolje Želim biti ista kao nekad..
|
|
|
|
RE: Hoćemo li ikada biti iste? 12.9.2009 12:12:24
|
|
|
|
božica
|
Nisam ona ista blesava jesam sa dozom odgovornosti
|
|
RE: Hoćemo li ikada biti iste? 12.9.2009 15:06:14
|
|
|
|
tikica_69
|
Kada sam rodila Dominika, prvi komentar moje mame kad ga je vidjela i zagrlila me je bio - draga kceri, vise nikad u zivotu neces biti bezbrizna. Nije li to dovoljno da vise nismo iste?! I cemu se uopce obazirati na takve komentare. Ja sam sretna da nisam ista. Ovako uvijek iznenadim druge. Monotono je uvijek biti isti ili onaj stari.
|
|
RE: Hoćemo li ikada biti iste? 13.9.2009 7:18:09
|
|
|
|
troubled
|
a i ti se, draga njanja, daš sa svačim uzdrmati nećemo biti iste...nikada...jer smo bolje... svakog dana učimo, rastemo (u duhu i vještinama...neke u širinu ), mijenjamo se... mijenjaju se i oni koji nemaju djecu...mijenjaju se i djeca... to je prirodni poredak stvari... svaki dan samo na bolje... čemu žaliti? postoji li ijedan savršeni trenutak koji se može mjeriti s janovim zagrljajem? a bezbrižnost....i to će doći... neće biti jednaka...bandoglava...nezrela... bit će to ona prava, duboka...ispunjujuća, iscjeljujuća... a sigurna sam da si je iskusila već s janom, samo joj još nisi dala ime...
|
|
RE: Hoćemo li ikada biti iste? 13.9.2009 15:35:41
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: troubled postoji li ijedan savršeni trenutak koji se može mjeriti s janovim zagrljajem? NEEEE!!! hvala T. na uvijek lijepim riječima
|
|
RE: Hoćemo li ikada biti iste? 13.9.2009 19:16:51
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: troubled a i ti se, draga njanja, daš sa svačim uzdrmati nećemo biti iste...nikada...jer smo bolje... svakog dana učimo, rastemo (u duhu i vještinama...neke u širinu ), mijenjamo se... mijenjaju se i oni koji nemaju djecu...mijenjaju se i djeca... to je prirodni poredak stvari... svaki dan samo na bolje... čemu žaliti? postoji li ijedan savršeni trenutak koji se može mjeriti s janovim zagrljajem? a bezbrižnost....i to će doći... neće biti jednaka...bandoglava...nezrela... bit će to ona prava, duboka...ispunjujuća, iscjeljujuća... a sigurna sam da si je iskusila već s janom, samo joj još nisi dala ime... ovo si tako lepo napisala...
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!