|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Ideje za Božićne poklone
19.11.2009 10:02:04   
CallamityJane
Posto sam ja vec veliko u smisljanju kome, sta mislila sam da ovde podijelimo ideje sta mislimo kome pokloniti pa tako damo ideju jedni drugima, sta mislite????
Meni je najgore sta muzu pokloniti, on mi je najzahtjevniji user posted image
svekiju cu neku relikviju finu naci, ona se uvijek tome obraduje user posted image
djeveru cu neku igricu za xbox user posted image
a malenoj necakinji sam vidjela krasan prsluk u turbo limachu a mislila sam i velikog medu ali cu vec smisliti??
nego kakve su vase ideje i planovi?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Ideje za Božićne poklone
19.11.2009 10:07:25   
maja
I ja sam sva u tim poklonima, ali za djecu, ne znam šta bi Noi i nećakinjiuser posted image user posted image  Razmišljam o onim fisher price igračkama, kao psić sveznalica ali je sada knjiga i mobitel, to za Nou, a za malu ne znam!
MM neće jadan dobiti ništa, pošto ja nemam svoje novčiće, ali ako hoće neka si nešto izabere pa nek si plati hehehe!!!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 2
19.11.2009 10:13:12   
CallamityJane
ja isto nemam pojma sta bi svojoj poklonila user posted image
ona plisane igracke ne voli, a dosta mi je autica i kamioncica, stvarno ne znam sta bih joj uzela user posted image
a eto necakinji sam htjela prvo jednog ogromnog medu ali sam poslije skuzila da ako dodam jos malo novca mogu kupiti prekrasan prslucic a to joj je ipak potrebnije user posted image
a i ja isto nemam svoje novcice ali stedim i stavljam sa strane, od svake kupovine spize sklonim sa strane po 10 kuna i nakupi se user posted image
mislila sam da ne bi bilo lose kupiti mu onaj privjesak za kljuceve sto ima dva dijela, pa da kada ih izgubi samo zapiste kada drugi dio aktiviras, valjda sam dobro objasnila user posted image
Eto to nije skupo a znam da ce mu trebati user posted image
samo ne znam gdje da to potrazim ???

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 3
19.11.2009 10:16:50   
Indy
ja imam 3 nećakinje, da im nešto pod bor stavim. uopće nemam ideju, ajd 2 mlađe će biti sretne i s nekom igračkom, a što darovati 13godišnjakinji? 

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 4
19.11.2009 10:20:19   
tikica_69
Ja se svoje sve bojim pitati sto bi pod bor user posted image
A muzic ce dobiti ili vestu ili parfemcic...

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 5
19.11.2009 10:21:36   
CallamityJane
Mozda nekakav pribor za kosu, trakice, marame nesto fensi user posted image  to ne kosta puno a curice vole user posted image    ili mozda nekakav pocetni pribor za sminkanje, samo pazi da te njena mama ne uhvati user posted image
Ma ja obozavam darovati i kupovati poklone user posted image

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 6
19.11.2009 10:22:30   
CallamityJane
aojo j tikice to nije to, ja se volim iznenaditi kada ih otpakujem

Neposredna veza do poruke: 7
19.11.2009 10:24:31   
ket
IZVORNA PORUKA: Indy

ja imam 3 nećakinje, da im nešto pod bor stavim. uopće nemam ideju, ajd 2 mlađe će biti sretne i s nekom igračkom, a što darovati 13godišnjakinji? 

ako ne misliš nešto skupo-onda neku majicu i sjajilo za ustauser posted image -ovisi kakva je 13-godšnjakinja-moja je u điru šminkanja i laganih izlazakauser posted image

DARISS 11.05.2009.
16 zubića

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 8
19.11.2009 10:27:48   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: callanhoe

Moje mozes iznenaditi samo ako im pod bor stavis PS3, laptop, mobitel sa extra kamerom i sl.
Zato se mi ipak moramo diplomatski razgovarati prije.....pubertet je tesko razdoblje, znas user posted image

U iscekivanju.......

Neposredna veza do poruke: 9
19.11.2009 10:28:17   
ZVRK
ja zvrkića pitam da pišemo ''djedici''pismo pa onda dobijem želje a ja odlučim o mogučnostima.
za sada sam za ploču po kojoj možeš pisati a sa druge je strane za magnete i dobiješ sa time i slova i brojeze za ''zaljepiti''.

za druge nisam još razmišljala a mužiću bi htijela da pokon bude kao i prošle godine.............test za dokazivanje user posted image sa dvije crtice..........možda i uspijem

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

Neposredna veza do poruke: 10
19.11.2009 10:31:25   
tikica_69
Kad su moji bili mali, onda sam im znala donijeti svakom onaj besplatan katalog iz TL pa im reci da napisu djedu Bozicnjaku pismo i da zaljepe u njega sto bi zeljeli,pa sto ce djedica imati, da ce im to i donijeti.....i uvijek su bili presretni mada su to obicno bili oni jeftiniji pokloni sa popisa....ali to su zeljeli 

U iscekivanju.......

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 11
19.11.2009 10:32:06   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: tikica_69

IZVORNA PORUKA: callanhoe

Moje mozes iznenaditi samo ako im pod bor stavis PS3, laptop, mobitel sa extra kamerom i sl.
Zato se mi ipak moramo diplomatski razgovarati prije.....pubertet je tesko razdoblje, znas user posted image

onda je i moj muz jos u pubertetu user posted image
taman mu je laptop rika, prosula mu mama vrucu kafu po njemu user posted image
samo to mi preskupo, ima da se zadovolji privjeskom.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 12
19.11.2009 10:36:46   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: tikica_69

....ali to su zeljeli 

sada bi trebao biti neki katAlog od tehnike

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 13
19.11.2009 10:40:07   
plavka
ja za Božić svojim šogoricama i njihovim obiteljima darujem paket jerbo njih ima jako puno jedna 4 druga 2 dijece...
Baka je ta koja kupuje igračke po željama a ja u paket stavim vino, nesscaffe, čokolade, nutellu, medenjake, krašexpress, napolitanke, milkshake i to aranžiram u košaru uz orahe....
Kad bismo svakom pojedinačno kupovali bankrotirali bi a tu je još i moja obitelj te sestra, naravno muž i naše malo zlato!!! Neznam dali se to vama čini ok ali nemogu drugačije

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 14
19.11.2009 10:42:25   
ZVRK
glavno da je od srca.nema veze šta je

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 15
19.11.2009 10:43:03   
CallamityJane
plavka to je super ideja user posted image
ja da sam blize svojima i ja bi morala tako posto ih ima isto Turaka user posted image

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 16
19.11.2009 10:46:51   
ejmama
IZVORNA PORUKA: ZVRK

glavno da je od srca.nema veze šta je

Istina, meni dosta jedna čokolada,a za dijecu se ipak treba potruditi, nemora biti nešto skupo glavno da im se svidi, to je lakše s malom dijecom, s velikima ne znam. Ja nemam pojma šta ćemo, sad ide Sv. Nikola prvo, od općine će dobiti poklon pakete s igračkama itd, tako da neznam dali da im išta kupujem, najveći problem mi je mm on još 29. ima rođendan.

H 07 E 09

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 17
19.11.2009 10:50:49   
Marta j
Ja jos nemam ideje muzu mi je najteze,jer je malo zahtjevan bas sam juce po jokeru gledala al nisam dobila ideju.

Isto neznam sto da kupim ostalima.
Evo vam kome trebam pa dajte ideju-Mama-40godina pa me zanima sto njoj da poklonim osim kozmetike.
                                                         -tata-46godina isto nemam pojma jer mrzi parfeme
                                                         seka 21godinu nemam pojma sto njoj kada ima sve
                                                         seka-13godina
                                                         brat-6godina
                                                      I jos mi ostaju svekar i svekrva.
Mati cu kupiti onog medu sveznalicu i vidjela sam juce lijepu trenerku pa cu i nju.
Ja sam napisala i godine da mi mozete lakse pomoci s idejama.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

Neposredna veza do poruke: 18
19.11.2009 10:50:55   
ZVRK
za muža za ročkas ide mašnica a za božić neki ''drugi''poklon

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 19
19.11.2009 10:52:25   
plavka
Dijeca su u rasponu od 10-18 god. zato nemreš kupit neku igračku  jer su već kompletne osobe sa svojim prohtijevima....
Ovako ima za svakog po nešto...

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 20
19.11.2009 10:52:53   
pako
Jao Božićni pokloni, ista priča kao i svake godine misli,misli,misli i nikako da se samo smisli što kupitiuser posted image !

Najgore je to što bi htjela svakome kupiti po neku sitnicu a isto nemam svoje novčeke,baš sam žalosna što se toga tiče.
Imam 3 nečakinje od kojoj sam jednoj krsna kuma. Jedna je 4 razred osnovne, druga 1 razred,a kumče još nejde u školu i uopće nemam ideje. Mužeku ću parfemćek,svojoj bebici neku igraćku jer je još mali za neke želje i majki neku sitnicu jer se i ona nas uvijek sjeti.

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 21
19.11.2009 10:55:17   
ejmama
IZVORNA PORUKA: plavka

Dijeca su u rasponu od 10-18 god. zato nemreš kupit neku igračku  jer su već kompletne osobe sa svojim prohtijevima....
Ovako ima za svakog po nešto...

Pa to sam i napisala da je s većom djecom teže.

H 07 E 09

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 22
19.11.2009 11:00:24   
Anoniman
Bojim se da cemo i mm i ja da ostanemo bez poklona, i to je ok user posted image ali Sari ide Bozic, nova godina, i sutradan rodjendan user posted image user posted image vec vidim za 18 godina kako dizemo kredit da bi pregurali taj deo godine samo zbgo njenih poklona user posted image user posted image a idemo i mojima, pa i njima treba uzeti nesto, nemam ideju uopste sta bi... user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ejmama)
  Neposredna veza do poruke: 23
19.11.2009 11:02:22   
ZVRK
neli pošto je tebi teže jer moraš nositi preko granice za tvoje.........a da probaš napraviti otisak od saricinih ruku pa okvirišuser posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24
19.11.2009 11:05:18   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: ZVRK

neli pošto je tebi teže jer moraš nositi preko granice za tvoje.........a da probaš napraviti otisak od saricinih ruku pa okvirišuser posted image

ajmeeee Zvrk pa ovo ti je fenomenalna ideja, moji ce se rastopiti na to!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo jos sestri ne znam sta bih uzela, parfem mi je skup, ne znam da li mozda neku knjigu posto ona obozava da cita ili sliku posto je ujedno i umetnicka dusa. user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
  Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!