|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Je li to EGOIZAM?
20.4.2010 12:35:30   
Bebys
Evo opet neznam dali je tema tu na mjestu...ako nije...cinite sta triba...

jeli egoizam ILI JA MISLIM DA JE TO ZDRAVI RAZUM.....u pitanju..ali vi prosudite...

jeli to vama normalno da trebate vremena za SEBE...bar sat vremena na dan....recimo

sto to za mene znaci...NE OBLACITI SE, SMINKATI I DOTERIVATI...ja sam tip KOJI ULAZE U SEBE NE NASEBE...

ne zelim nitko da me krivo shvati ja opsujem sebe kakva sam...TESKI INTELEKTUALAC..
ajme meni izvana jednostavna..da skromnija ne mogu biti....a iznutra...MORAM SEBE NADOGRADJIVATI....jeli to egoizam...
mislim pod time...MORAM DUHOVNO RADITI ...moram ...citati....razgovarati pa taman to bila i RR...
ili bilo sta...jeste li me shvatile...hraniti se iznutra...
ako toga nemam...svaki dan A NEMAM SVAKI DAN....ja sam zivcana , nervozna...ne podnosljiva ukratko...
dali je to za vas isto tako...bez obzira...STA ZNACI ZA VAS MOJIH SAT VREMENA...jeli to egoizam...
kod mene je to ZDRAV RAZUM...neznam kako da to nazovem...user posted image

< Poruku je uredio Ninaa -- 20.4.2010 23:28:39 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Jeli to EGOIZAM?
20.4.2010 12:38:38   
xxl
To treba svaka pametna žena odvojiti sebi,nije to egoizam.Ja nebi bila tak iscrpljena da imam samo pol sata

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 2
20.4.2010 12:43:01   
njanja
naravno da nije, svatko treba vrijeme za sebe, samo što puno njih ne svaćaju da kada dođe dijete da je to vrijeme za sebe smanjeno i da se treba strpiti...Poludim kada neke žene kažu: Joj ići ću na kavu s tobom ako mi mala dozvoli i frkne nosom....Pa mislim-nitko te nije tjerao da imaš dijete....Neć reći da sam sve zanemarila, ali puno toga sam zapostavila, pa i sebe punih 19 mj jer sam svaku slobodnu sekundu posvećivala Janu....nisam odlazila na kave s frendicama bez njega, nisam išla na vježbanje, prvo sma stalno bila s njim jer sma bila na porodiljnom i znala sam da to neće vijeke trajati pa sam željela, a kad sma počela raditi i još kasnije kada je krenuo u vrtić, znala sam da mu trebam pa opet nisam išla....Sada ima 22 mj i vidim da sam se vratila na sebe, idem 2 x tj na aerobic dok je on s tatom, ne jurim poslije posla kao sumanuta doma jer znam da je sretan i da šeće oko zgrade s tatom poslije vrtića, ostavljam ga češće kod mame i tate pa odem u trst popit kavu i kupiti sebi i janu koju krpicu..... Treba vremena za sebe, ali treba i stisnuti zube kada ga nema jer ga dijete zahtjeva..... Babys, mislim da ti se danas sve nakupilo.....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 3
20.4.2010 12:45:33   
ninolina
svaka žena treba odmor...i slažem se s njanjom ali mislim da nije stvar u djeci nego u tome kako si mi organiziramo dan-život...mene jedino mogu spriječiti djeca ako su bolesna ili sam ja sva nikakva....inače svaki dan uz njih četvero ja nađem vremena i za sebe...stvar je samo organizacije

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 4
20.4.2010 12:46:43   
Jack_Tequila
Kakav egoizam... Moja žena i ja smo odavno razjasnili da ja hoću pola sata dnevno samo za sebe. Malo da dođem sebi, jelte.

Sad kad imamo Lenu ta se potreba kao povukla, jer volim biti sa maleckom, ali ženu stalno tjeram da ili sama na miru popije kavu na terasi, ili nek' ode do grada na kavu sa frendicama. Nekad joj tutnem u ruku 50-100 kn da s_ebe u DM-u. Znam koliko meni znači mojih pola sata, pa nek' i ona malo odmori glavu od svakodnevice.

23.01.2010. > Zvijezda je rođena!

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 5
20.4.2010 12:46:46   
sig
Normalno da to nije egoizam... to svatko treba!!!!

imam dvije ljepotice jedna ljepša od druge

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 6
20.4.2010 12:48:52   
Bebys
IZVORNA PORUKA: njanja

Babys, mislim da ti se danas sve nakupilo.....

NIJE BAS DANAS...nego sam TEK DANAS...uspijela IZLITI LAVU VAN..kao vulkan ovaj sto avionima neda da lete....tako i ja...
casa mi se PRELJEVA...ja mogu puno i dugo trpiti...ali ne mogu dovijeka...user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 7
20.4.2010 12:49:15   
troubled

IZVORNA PORUKA: xxl

To treba svaka pametna žena odvojiti sebi,nije to egoizam.Ja nebi bila tak iscrpljena da imam samo pol sata

potpisujem...i dodajem...svatko treba vrijeme za sebe...i žene i muškarci...i djeca...svi! user posted image
to su normalne ljudske potrebe koje treba zadovoljiti...i poštovati jednako kod drugih user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 8
20.4.2010 12:49:35   
Bebys
IZVORNA PORUKA: Jack_Tequila

Kakav egoizam... Moja žena i ja smo odavno razjasnili da ja hoću pola sata dnevno samo za sebe. Malo da dođem sebi, jelte.

Sad kad imamo Lenu ta se potreba kao povukla, jer volim biti sa maleckom, ali ženu stalno tjeram da ili sama na miru popije kavu na terasi, ili nek' ode do grada na kavu sa frendicama. Nekad joj tutnem u ruku 50-100 kn da s_ebe u DM-u. Znam koliko meni znači mojih pola sata, pa nek' i ona malo odmori glavu od svakodnevice.

jack T. TI SI divan muz...tvoja zena je SRETNA ZENA...

(Odgovor članu Jack_Tequila)
Neposredna veza do poruke: 9
20.4.2010 12:50:46   
Bebys
IZVORNA PORUKA: ninolina

svaka žena treba odmor...i slažem se s njanjom ali mislim da nije stvar u djeci nego u tome kako si mi organiziramo dan-život...mene jedino mogu spriječiti djeca ako su bolesna ili sam ja sva nikakva....inače svaki dan uz njih četvero ja nađem vremena i za sebe...stvar je samo organizacije
  organizacija...da svakako IMAS DOBROG MUZA i vecu djecu....user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 10
20.4.2010 12:52:11   
xxl
Draga tebi s 4 djeteta se divim

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 11
20.4.2010 12:54:06   
ninolina
vjeruj mi da moj muž nije bio "dobar" a djeca su još mala najstariji ima 8god...znači ne mogu na njih računati u nekim stvraima...nakon skoro 9 godina braka bar smo pola toga progurali uz svađe, odlaženje moje s djecom dok nije shvatio koliko mu značim JA a onda djeca....znači JA sam se morala izboriti za sebe a uz mene je i djeci bolje ako sam ja ok

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 12
20.4.2010 12:54:07   
marija0
IZVORNA PORUKA: sig

Normalno da to nije egoizam... to svatko treba!!!!

slažem se....
ja bi poludila da nemam "svojih pola sata odmora", srića puno nas je u kući pa uspijem nekako odvojit to vrime za sebe.....

(Odgovor članu sig)
Neposredna veza do poruke: 13
20.4.2010 12:57:03   
Bebys

tako je

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 14
20.4.2010 12:58:05   
ninolina

tako je

ajde vi meni pošaljite te svoje muževe da vam ih malo školujemuser posted image user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 15
20.4.2010 13:00:27   
Anoniman
draga moja, svaki brak mora proći kroz gdjekoji zemljotres, da bi se srušilo ono što ne valja i sagradilo nešto što će trajat.
nije egoizam tražiti ispušni ventil, to treba svakome!user posted image
meni je trenutno odmor kad idem kod dr. na pregled, pa sjednem u bus i samo buljim okolo kud se vozim, a u čekaoni prelistam kakav časopis na miru, ma milinauser posted image

(Odgovor članu marija0)
  Neposredna veza do poruke: 16
20.4.2010 13:00:54   
xxl
Samo daj terminuser posted image ma joj nije mi loš al je nezreo!!Gotovan,puno je i mlađi od mene a i ja sam probitečnija.

tako je

ajde vi meni pošaljite te svoje muževe da vam ih malo školujemuser posted image user posted image

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 17
20.4.2010 13:01:29   
Bebys
ajme nina s mojim nebi dugo zivila...vjeruj mi...OTROV od covika...ali...sve ima svoj kraj..i pocetak...mos kako os...al nes dokle os...kazu kod nas...tako i ja mislim...
AKO JE I BOG OTRESAO RUKE...vidim da kaznjava zemlju jako...i da je OPRO KO PILAT RUKE OD NAS vise...ni on nemoze...pa ako on nemoze a tko sam ja da mogu toliko trpiti...ne mogu brate vise...ovaj VULKAN PUKO KAD I JA...vidim...a i blizu mi je...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 18
20.4.2010 13:02:39   
maja
Babys, jel imaš roditelje ili koga da ti malo pričuva malu pošto je muž umoran mada je i to njegovo dijete?

Ja uvijek nađem vremena za sebe, Nou sam naučila tako da bude samostalan i da se igra, pa ja mogu ako ništa drugo visiti ovdje bez brige. Kad idem u grad ili ide i on samnom ili pošto mi je sad već teže ostavim ga kod svojih pa ga oni čuvaju ili ga pričuva muž! Evo sutra imam lumpovanje oko doktora, ali sam si i kavu sa frendicom ugurala izmeđuuser posted image
Pokušaj se nekako organizirati ili razgovaraj sa mužem da barem jedan dan tjedno ili jedan sat tjedno je samo tvoj!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 19
20.4.2010 13:04:54   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: Mariachi

draga moja, svaki brak mora proći kroz gdjekoji zemljotres, da bi se srušilo ono što ne valja i sagradilo nešto što će trajat.
nije egoizam tražiti ispušni ventil, to treba svakome!user posted image

Slažem se!

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20
20.4.2010 13:05:07   
Bebys
maja ja zivim 3000 km daleko od hr. i svih svojih...a od onih na KOJE MOGU RACUNATI..je samo MOJA MAMA...koja mi je tu uvijek...ali ne i PSIHICKI...ima toga podosta...

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 21
20.4.2010 13:10:28   
maja
ne znam onda, žao mi je babys, al ajde ti lijepo na dva mjeseca u hr. na odmor i bit ćeš kao ponovno rođena user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 22
20.4.2010 13:11:20   
BUMBIKA
ne znam onda, žao mi je babys, al ajde ti lijepo na dva mjeseca u hr. na odmor i bit ćeš kao ponovno rođena user posted image

Potpisujemuser posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 23
20.4.2010 13:14:30   
Bebys
IZVORNA PORUKA: maja

nebi se imala di vratiti...mm ne voli hr...nazalost ....posvedio je...ludjak...
ma sve u svoje vrime...kad se nakupi da vise ne mogu...rijesit cu ja to sve...

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 24
20.4.2010 14:26:20   
natalijax
bebysuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!