Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Kako slažu kod vas grupe u vrtiću? 28.9.2011 19:58:04
|
|
|
|
Puli
|
draga moja ružo najbolje k ravnateljici pa da ga vrate starim velikim prijateljima reci da pati za starim prijateljima od kojih su ga odvojili te da odbija ići u vrtić grupe slažu mješovito da utrpaju više djece razlike budu i po 2 godine pa je onda veselo i nama tetama i djeci a što se tiče hiperaktivnosti to se mora utvrditi ne može tek tako pedijatar napisati dijagnozu ja vjerujem da je markan samo malo živahniji dječarac pusa markanu<3 nadam se da sam bar malo pomogla
|
|
RE: Kako slažu kod vas grupe u vrtiću? 28.9.2011 20:05:45
|
|
|
|
jagodicabobica
|
sve ovo sto si nama napisala trebas reci i ravnateljici... ti si mama i poznajes tvoje djete najbolje..znas njegove potrebe.. ponekada je tetama lako u stresu samo vidjeti negativno i jednu stranu i osuditi djete... pomalo je i zalosno da oni/one reaguju inkompententno na cjelokupnu situaciju.. i da ti kao mama i vjerovatno neskolovana na tom polju vidis situaciju bolje nego one i dajes pametnije prijedloge za rijesenje... izbori se za svoje djete..bice to sve ok...
|
|
|
|
RE: Kako slažu kod vas grupe u vrtiću? 28.9.2011 20:24:14
|
|
|
|
Ruža
|
Cure hvala na savijetima. Tete su zaista divne i same su svjesne problema, no ravnateljica baš nema sluha za njihove molbe i rekle su mi da probam, ali sumnjaju u uspjeh. Puli pedijatar nam je divan, prijatelj je moje obitelji i imam maksimalno povjerenja u njega. Samo mi je dobronamjerno skrenuo pažnju da ćemo pratiti situaciju dalje, da se oboružam znanjem maksimalno i učinim sve što je u mojoj moći da ne dobije "etiketu". Svjesna sam njegove zahtjevnosti i aktivnosti i baš zato ne želim napraviti negdje krivi korak. Godina dana je dugo razdoblje u tom periodu i ako sad uzme maha tko će ga kasnije obuzdati? A u ovoj grupi ima itekako uvijete za to. Ja nisam osoba koja će galamiti, svađati se ili prijetiti. Vjerujem u iskren razgovor ako bude imala sluha za naše probleme.
|
|
RE: Kako slažu kod vas grupe u vrtiću? 28.9.2011 21:23:30
|
|
|
|
BUMBI
|
Baš mi je žao D grupa je isto mješovita,ima ih od 3-5 godina,i nisu nikoga prebacivali,svi su isti ostali,samo došli novi. Iskreno,poludila bi kad bi mi to napravili
|
|
RE: Kako slažu kod vas grupe u vrtiću? 28.9.2011 21:42:31
|
|
|
|
Ninaa
|
Kod nas sad imaju četiri grupe i sad je malo bolje,a do sad su u jasličkoj grupi bila djeca od 12 mjeseci do 3,5 godina i to je bilo ajme meni. Katarina je bila u jaslicama i sad je u starijoj jasličkoj sve njeni vršnjaci znači od 2 do 3 godine i sad smo napokon u toj fazi da voli vrtić ima svoje prijateljice i baš je zadovoljna. Ni ja nisam gunđalo ali da se to dogodilo tražila bi razgovor i da ga se premjesti jel ovo nema smisla. Sretnooo
|
|
RE: Kako slažu kod vas grupe u vrtiću? 29.9.2011 9:14:58
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Cure hvala na savijetima. Tete su zaista divne i same su svjesne problema, no ravnateljica baš nema sluha za njihove molbe i rekle su mi da probam, ali sumnjaju u uspjeh. Puli pedijatar nam je divan, prijatelj je moje obitelji i imam maksimalno povjerenja u njega. Samo mi je dobronamjerno skrenuo pažnju da ćemo pratiti situaciju dalje, da se oboružam znanjem maksimalno i učinim sve što je u mojoj moći da ne dobije "etiketu". Svjesna sam njegove zahtjevnosti i aktivnosti i baš zato ne želim napraviti negdje krivi korak. Godina dana je dugo razdoblje u tom periodu i ako sad uzme maha tko će ga kasnije obuzdati? A u ovoj grupi ima itekako uvijete za to. Ja nisam osoba koja će galamiti, svađati se ili prijetiti. Vjerujem u iskren razgovor ako bude imala sluha za naše probleme. ako nebude imala sluha za potrebe tvog djeteta onda neznam sta bi vise tu radila sa nesretnim i uplakanim djetetom mali bi samo mogao postati vise nesretan jer bi osjetio da je opeterecenje tetama i da je na "losem glasu"....
< Poruku je uredio jagodicabobica -- 29.9.2011 9:16:47 >
|
|
|
|
RE: Kako slažu kod vas grupe u vrtiću? 29.9.2011 9:29:11
|
|
|
|
njanja
|
Rosa, ne mislim nužno da to što je najstariji može pogodovati njegovoj aktivnosti (namjerno nisam napisala hiper jer se danas previše svi razbacuju sa tim pojmom, što svakako nije moguće utvrditri još u dobi od 3 godine...ok OT, možda ga manja grupa smiri u smislu da ipak mlađa djeca rade manje zahtjevne stvari, a s većima i starijima od sebe bi se povodio za njima i radio ono što i ne bi trebao....malo pišem s brda s dola, ali ne mislim da ti je ova situacija nužno loša za Marka...
|
|
RE: Kako slažu kod vas grupe u vrtiću? 29.9.2011 9:31:49
|
|
|
|
ZVRK
|
meni je zvrkić od prve godine u mješanpoj grupi u rasponu od 2god razlike. tako je bio predlani u grupi sa predškolcima i uživao je u zadacima za ''velike'' sada je on predškolarac i oni imaju manju djecu od 4 godine,ali 80%grupe ide sljedeću godinu u školu-tako su ih grupirali sretno ružo tebi i đuri
|
|
RE: Kako slažu kod vas grupe u vrtiću? 29.9.2011 9:32:00
|
|
|
|
njanja
|
i BTW, nemoj mi vjerovati, ali očekuj sada oko 3 god da se počne smirivati... Na proljeće su nam bili gosti, od muža rođaci i jan je samo trčao po stanu i jedva su ga i vidjeli...ovaj put krajem 8 mj kada su bili (3 god i 2 mj) nije bilo više trčanja, samo se mirno igrao s autićima i oni su rekli da ne mogu vjerovati da je to isto dijete..... pričekaj, vidjet ćeš promjenu skoro....
|
|
RE: Kako slažu kod vas grupe u vrtiću? 29.9.2011 9:47:27
|
|
|
|
mariola
|
Kod nas ima jaslička grupa (od 18-36 mjeseci), mješovite grupe (od 3-5godina) i predškolska. Ljeti je malo djece u vrtiću i samo je jedna grupa, svi su skupa od jasličara do predšolaca. Tete se mjenjaju, i sve one su rekle da su te mješane grupe super, vidi se napredak i kod male i kod velike djece tako da ne mora značiti da mu neće biti dobro što je još uvijek u jasličkoj skupini. Možda mu je samo previše novih pa ga to smeta a za neko vrijeme ćeš vidjeti da ta grupa dobro utječe na njega.
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!