|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kontracepcija
18.11.2008 15:06:13   
Ruža
Koju kontracepciju koristite/ste koristili i kako ste zadovoljni?
Ja sam 10 godinam bila na piluli prije trudnće, sad planiram na injekcijski kontaceptiv ( čim skupim hrabrost za bocanjeuser posted image ). Kad budem recimo sigurna da više ne želim djece, onda bi razmislila o spirali.

Samo luda mama...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Kontracepcija
18.11.2008 15:13:27   
Florijan Jakov
prije i poslije trudnoće pilule Logest, no#1  user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2
18.11.2008 15:14:04   
sanjalica
i ja bila uglavnom na tabletama i prirodnoj kontracepciji ....

a šta su te bocke ? kako to funkcionira ?

i zašto spirala kad više ne budeš htjela imati djece ?

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 3
18.11.2008 15:16:44   
tikica_69
Imala sam nakon drugog klinca kratko vrijeme spiralu....osim toga nikad nista drugo

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu sanjalica)
Neposredna veza do poruke: 4
18.11.2008 15:25:34   
Ruža
IZVORNA PORUKA: sanjalica

a šta su te bocke ? kako to funkcionira ?

i zašto spirala kad više ne budeš htjela imati djece ?

Sanjalica to je inekcija koju dobiješ i miran si tri mjeseca, ima samo jednu skupinu hormona ( upute su na njemačkomuser posted image ) i smije se koristiti dok dojiš. A spirala? Pa ne znam, nekako mi se usjeklo da je to abortivno kontracepcijsko sredstvo, pa me nekako strah...user posted image  

Samo luda mama...

(Odgovor članu sanjalica)
Neposredna veza do poruke: 5
18.11.2008 15:31:29   
gugi
IZVORNA PORUKA: Ruža

Kad budem recimo sigurna da više ne želim djece, onda bi razmislila o spirali.

A zašto ne spiralu,pa ona se uvijek može izvaditi kad želiš trudnoću?

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 6
18.11.2008 15:34:03   
gugi
Mene nešto zbunjuje u vezi spirale,naime ja sam u crkvi čula to da je spirala aboritivno kontracepcijsko sredstvo ali takođe i kondomi i pilule,sve osim neplodnih dana,pa jel to znači da ja abortiram svaki mjesec?

(Odgovor članu gugi)
Neposredna veza do poruke: 7
18.11.2008 16:08:26   
Florijan Jakov
Gugi, ne abortiraš svaki mjesec.... vjerujem da znaš kako djeluje koja od kontracepcija koje si navela - uglavnom ne dozvoljavaju oplodnju, pa se nema što abortirati.
Crkva ima svoje stajalište o tome i to poštujem...no crkav isto tako odobrava vjenčanje kada je žena trudna, pa ??
Mislim da žena/ par sami sa sobom moraju biti na čisto žele li i kakvu kontracepciju...znači kontracepciju treba primjenjivati bez moralnih dilema - tako ja mislim i radim.

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu gugi)
Neposredna veza do poruke: 8
18.11.2008 16:12:23   
tonkica
Ja sam sad krenula sa Maybe-baby, pa pomoću njega gledam kad su mi plodni dani i u te dane zaobilazim mm u širokom krugu. user posted image

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 9
18.11.2008 18:25:06   
Kika83
ja sam prije braka pila diane 35,nekih 3,4 god i bila sam ful zadovoljna s njima.da moram opet koristit opet bi njih pila user posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 10
18.11.2008 18:28:35   
gugi
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov

Gugi, ne abortiraš svaki mjesec.... vjerujem da znaš kako djeluje koja od kontracepcija koje si navela - uglavnom ne dozvoljavaju oplodnju, pa se nema što abortirati.
Crkva ima svoje stajalište o tome i to poštujem...no crkav isto tako odobrava vjenčanje kada je žena trudna, pa ??
Mislim da žena/ par sami sa sobom moraju biti na čisto žele li i kakvu kontracepciju...znači kontracepciju treba primjenjivati bez moralnih dilema - tako ja mislim i radim.

Da,ja imam spiralu bez ikakvih moralnih dilema i osjećam se odlično snjom.
Izabrala sam ju između ostalih kontraceptiva o kojima sam se konzultirala sa ginekologom.
Nacrtala mi je spiralu i objasnila kako funkcionira,zato mi nije jasno zašto netko misli da je to abortivno sredstvo?
A ako to  netko navodi iz vjerskih razloga,onda ok., jer za njih nije prihvatljiva nijedna kontracepcija,zato sam navela sve,jer zašto onda izdvajati spiralu koja začepi jajovode da nedođe do oplodnje?
Nadam se da smo se razumjele sad.

Neposredna veza do poruke: 11
18.11.2008 20:42:15   
njanja
ja mislim da ću se odlučiti za spiralu...današnje spirale su moderne, ujedno i hormonske i mogu biti unutra 5 godina.... što se tiče ove teme sa crkvom, ne slažem se da je kontrc. pilula abortivno sredstvo jer tu ne dolazi do ovulacije, tme ni jajne stanice pa se nema što oploditi....općenito bi na tu temu imala svašta reći....NOVA TEMA ili????

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu gugi)
Neposredna veza do poruke: 12
18.11.2008 20:43:53   
tiha
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov

prije i poslije trudnoće pilule Logest, no#1  user posted image

i ja i ja samo dok sam dojila triqular

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

Neposredna veza do poruke: 13
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!