|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Losa sreca ili....
5.7.2010 21:39:17   
boba125
Prije 3 tjedna sam izgubila novcanik,unutra su bile samo bankovne kartice iz hrv. banke i tak jos neke nevazne stvari i nesto sitno novaca.Kad sam odvrtila film,skuzila sam da sam ga ostavila u ducanu.Odosmo mi tamo i naravno,nema ga,Ja uredno odjavim kartice,kad mi dodje mm i veli da ga zvala kobra da su joj neki ljudi donjeli moj novcanik.Bili oni malo u shoping in Graz i pronasli ga user posted image i ponjeli sa sobom user posted image
no,bili oni iz Murske Sobote a to i nije tak daleko od nas u Hrv.Bila je u novcaniku i uplatnica kredita od nemam pojma kad pa su nasli adresu.Hvala im od srca na trudu user posted image
I tako dobim ja karticu...nova lijepa,malo drugacija u dizajnu,bila u upotrebi cca 2 puta!I nema je vise.user posted image Izgubila sam je...user posted image
Mislim,kaj me spopalo?Sta mi bi?
I nist,ajde opet odjavit karticuuser posted image
Nadam se da me nisu zapamtili user posted image ,da ima jos bisera ko jauser posted image user posted image
p.s. htjela sam temu objavit pod nasa svakodnevica jer meni je gubljenje kartice postalo svakodnevicauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Losa sreca ili....
5.7.2010 21:43:50   
cuba
IZVORNA PORUKA: boba125

p.s. htjela sam temu objavit pod nasa svakodnevica jer meni je gubljenje kartice postalo svakodnevicauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Ajme ja se ježim gubljenja dokumenata, koja procedura ide nakon toga to je čudo neviđeno (a izgubila ih sve tj ne ja već šefuser posted image user posted image user posted image  od diplome srednje škole, radne knjižice, osobne, zdravstvene)....Od tada samo šta mi nisu u sefuuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 2
5.7.2010 21:44:09   
ZVRK
joj boba a da ti više ne otvaraš nove karticeuser posted image (malo šale)

desi se user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 3
5.7.2010 21:45:42   
BUMBI
joj boba a da ti više ne otvaraš nove karticeuser posted image (malo šale)

desi se user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 4
5.7.2010 21:47:10   
MiniMama
ja sam se svojih rijesila jer ih ostavljam u ducanu.
jednom ostavila american u konzumu i nakon 10 min me zove zena da mi je OPET ostala kartica, ja nisam ni shvatila. ali mi je i racun zato bio podebljan za nekih 4000 kn.
i jednom mi je ukraden novcanik i tada su mi american protrljali na skoro 15000 kn ali sam odjavila na vrijeme. popusile su zene u ducanu koje su prodavale na slipove bez da su zvale banku za odobrenje..

nakon tog konzuma sam vratila american. rekoh, nije to za mene, prešlampava sam za takvu odgovornost. i mogu ti reci da mi je super sada. bas osjetim promjenu jer sad ako nemam u tom trenutku novce, pricekam dva dana, platim kesom i stalno skupljam neke popuste na kes. na kraju lipa suma ostane..

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 5
5.7.2010 22:34:59   
natalijax
stvarno imaš peh s karticama

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 6
6.7.2010 9:52:49   
Točkica28
'oće to 'oće

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 7
   [Obrisani korisnik]
6.7.2010 9:55:09   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Točkica28)
  Neposredna veza do poruke: 8
6.7.2010 9:56:16   
ninolina
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Boba baš te ide..
Evo vibrica da se to više ne dogodi nikada~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 9
6.7.2010 9:57:22   
nemammaste
Na radnom mjestu se svakodnevno susrećem s time,nisi jedina,mnogima se dešava.Masovno se i krade, i to na mjestima gdje najmanje očekuješ i kad se najmanje nadaš, zato cure čuvajte dobro torbice gdje god bile! Ni ne skužite kad su vam iščupali novčanik iz nje user posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 10
6.7.2010 10:29:35   
girlpower
joj ja sam znala zaboravljati novcanik na kioscima u trgovinama...to mi se toliko puta dogodilo da imam paranoju od novcanika,samo sva sreca pa mi nema sto ukrasti onaj tko ga sune jer je vecinom prazanuser posted image user posted image user posted image samo eto zdravstvene i tako neki dokumenti me uvijek pate jer nevolim stajati na salterima i vijati papire pa se trudim paziti ali nekad stvarno neideuser posted image

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 11
6.7.2010 14:10:05   
Anoniman
nisi jedina, mm ju svako tolko posije! user posted image
zadnje što je bilo, za moj ročkas, išo vadit keš i ostavio ju u bankomatu! sva sreća, pa ju je bankomat odmah pojeo, tak da zna gdje je, user posted image  al ono, kad trebaš pretražit cijelu kuću, to mi je koma....user posted image

(Odgovor članu girlpower)
  Neposredna veza do poruke: 12
6.7.2010 16:27:18   
tikica_69
Lijepo mm kaze da za zene nisu kartice user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13
6.7.2010 17:01:18   
lee
boba....baš imaš peh...ja sam jednom ostavila karticu u jednom dučanu ali su one odmah  zvale banku i blokirali mi karticu.ni kune nisu potrošile.poznaju me ali opet...bila sam oduševljena..ja trudna krenula u kupovinu i eto...od tada nema više toga...skresali kartice..muž naredio..user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 14
   [Obrisani korisnik]
6.7.2010 17:50:27   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu lee)
  Neposredna veza do poruke: 15
6.7.2010 20:31:19   
boba125

IZVORNA PORUKA: tikica_69

Lijepo mm kaze da za zene nisu kartice user posted image

i mm se slaze s njim user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 16
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!