Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Male tajne velikih kuhara 7.3.2009 21:22:43
|
|
|
|
dikac
|
korisno, sutra za ručak kao prilog planiram skuhati cvjetaču i probat ću ovo s limunom, zanimljiva mi je fora sa šećerom i dizanim tjestom
|
|
|
|
RE: Male tajne velikih kuhara 7.3.2009 21:24:18
|
|
|
|
tikica_69
|
Da...to ni ja nisam znala. Bas cu probati sutra ako cu mijesiti pizzu..... Ako imate jos koji koristan savjet, pucajte!
_____________________________
E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!! http://zalauru.blog.hr/ U iscekivanju.......
|
|
|
|
RE: Male tajne velikih kuhara 7.3.2009 22:23:38
|
|
|
|
Ruža
|
Tijesto za pizzu najbolje se digne u hladnjaku, samo ga namažete uljem i na 20 min. stavite u hladnjak. Probajte!
_____________________________
Samo luda mama...
|
|
|
|
RE: Male tajne velikih kuhara 7.3.2009 22:25:04
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Tijesto za pizzu najbolje se digne u hladnjaku, samo ga namažete uljem i na 20 min. stavite u hladnjak. Probajte! Vidis...a ja uvijek brijem da ga moram stavit dizat na toplo
_____________________________
E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!! http://zalauru.blog.hr/ U iscekivanju.......
|
|
|
|
RE: Male tajne velikih kuhara 7.3.2009 22:26:55
|
|
|
|
Lady3
|
ja naprimjer povrću koje se dinsta a žurim se dam malo praška za pecivo..tako se povrće brzo raspadne i smiksam na brzinu u pire(za umak).. Tijestu uvijek dodajem i šećera..istina je da se lijepo digne..Ako vam se žuri a želite da tijesto se brže digne..ugrijte jednu posudu u pećnicu i poklopite tijesto,kad se posuda ohladi,tijesto se dignulo i možete ga razvaljati.. imam toga još,sam se ne mogu trenutno sjetiti..imam zapisano u bilježnici..
_____________________________
Šta je sreća?Znati što se hoće i to strastveno željeti:)
|
|
|
|
RE: Male tajne velikih kuhara 7.3.2009 22:28:44
|
|
|
|
Marta j
|
Ti sve pises. Moram ja doci do te biljeznice. Mogla bi zaraditi da je objavim
_____________________________
Uzivam uz svoja tri musketira.... M&M-10.6.2006 Mate-11.05.2009 Antonio-29.6.2011
|
|
|
|
RE: Male tajne velikih kuhara 7.3.2009 22:29:16
|
|
|
|
tikica_69
|
A mozemo i svratiti na ovu temu i tu sve sakupiti
_____________________________
E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!! http://zalauru.blog.hr/ U iscekivanju.......
|
|
|
|
RE: Male tajne velikih kuhara 7.3.2009 22:38:01
|
|
|
|
Lady3
|
odoh ja po bilježnicu i napišem vam..može.. Marta ne budi takva ili ti više neću dati nijedan receptić
_____________________________
Šta je sreća?Znati što se hoće i to strastveno željeti:)
|
|
|
|
RE: Male tajne velikih kuhara 7.3.2009 22:39:14
|
|
|
|
Marta j
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 odoh ja po bilježnicu i napišem vam..može.. Marta ne budi takva ili ti više neću dati nijedan receptić Nemoj biti tako zlocesta Ja se samo malo zezam
_____________________________
Uzivam uz svoja tri musketira.... M&M-10.6.2006 Mate-11.05.2009 Antonio-29.6.2011
|
|
|
|
RE: Male tajne velikih kuhara 7.3.2009 22:41:13
|
|
|
|
tikica_69
|
Uzmite u obzir da sve sto ovdje objavite, da ste se odrekle autorskih prava
_____________________________
E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!! http://zalauru.blog.hr/ U iscekivanju.......
|
|
|
|
RE: Male tajne velikih kuhara 7.3.2009 22:41:20
|
|
|
|
Lady3
|
ma znam Marta.. i ja se zezam..pa znaš da se ne smije ljutiti trudnicu inaće ću dobiti ječmenac na oku..a to ne bi htjela..
_____________________________
Šta je sreća?Znati što se hoće i to strastveno željeti:)
|
|
|
|
RE: Male tajne velikih kuhara 7.3.2009 22:42:21
|
|
|
|
Lady3
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Uzmite u obzir da sve sto ovdje objavite, da ste se odrekle autorskih prava a da ipak ja malo pričekam s objavom ovdje..napišem knjigu,vi kupite a ja zaradim..
_____________________________
Šta je sreća?Znati što se hoće i to strastveno željeti:)
|
|
|
|
RE: Male tajne velikih kuhara 7.3.2009 22:43:14
|
|
|
|
Marta j
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 IZVORNA PORUKA: tikica_69 Uzmite u obzir da sve sto ovdje objavite, da ste se odrekle autorskih prava a da ipak ja malo pričekam s objavom ovdje..napišem knjigu,vi kupite a ja zaradim.. To bi mogla....
_____________________________
Uzivam uz svoja tri musketira.... M&M-10.6.2006 Mate-11.05.2009 Antonio-29.6.2011
|
|
|
|
RE: Male tajne velikih kuhara 7.3.2009 23:03:24
|
|
|
|
Lady3
|
Evo mene s mojom bilježnicom..al da mi niste ukrale i objavile.. dijelimo pola-pola.. Uvenulo povrće će biti svježe ako ga stavimo u 1/4 sata u mlaku vodu,a nakon toga isplahnite u hladnoj vodi. Grah i grašak se neće ucrvati ako ih pospete solju i s vremena na vrijeme ih promiješate. Jelo neće zagorjeti ako prije kuhanja posudu isplahnemo hladnom vodom. Variva koja ostanu od ručka ne valja držati u željeznoji emajliranom posuđu već u porculanskom ili staklenom. Smežurane jabuke ponovo će biti glatke ako ih neko vrijeme držimo u vrućoj vodi. Pečeni kolač se odmah vadi iz tepsije kad su napola hladni jer se tada neće lomiti prilikom vađenja. Ako se kolač prilijepi za dno tepsije,treba izvrnuti tepsiju s kolačem i krpu koju smo namočili u hladnu vodu obložiti na dno tepsije.nakon nekog vremena kolač će se odlijepiti od dna. Eto za sad toliko..nadam se daće nekome nešto pomoći,ja sam većinu isprobala i djeluje..
_____________________________
Šta je sreća?Znati što se hoće i to strastveno željeti:)
|
|
|
|
RE: Male tajne velikih kuhara 7.3.2009 23:05:42
|
|
|
|
tikica_69
|
_____________________________
E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!! http://zalauru.blog.hr/ U iscekivanju.......
|
|
|
|
RE: Male tajne velikih kuhara 7.3.2009 23:05:44
|
|
|
|
mariola
|
|
|
|
|
RE: Male tajne velikih kuhara 7.3.2009 23:08:30
|
|
|
|
Candy
|
Ma Lady,ti si naše zlato !
_____________________________
Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje. (V.E.Frankl)
|
|
|
|
RE: Male tajne velikih kuhara 7.3.2009 23:16:45
|
|
|
|
Lady3
|
a evo još sam našla:Luk prije prženja prokuhajte u vreloj vodi,tako će biti još ukusniji. Prije kuhanja mlijeka potrebno je da u loncu proključa malo vode,tako mlijeko neće pregorjeti. Tortu dok je vruća režite ugrijanim nožem. Tijesto neće izgorjeti ako ga prekrijete običnim listom dok se peče. Meso od stare kokoši skuhati će se brzo ako se u vodu u kojoj se kuha doda malo rakije. Tijesto za palačinke će biti ukusnije ako se prvo izmiješa mlijekoi brašno a zatim jaje. Majoneza će biti ukusnija ako se začini s nekoliko kapi bijelog vina. Da bi lakše očistili mašinu za mljevenje mesa poslije upotrebe prvo sameljite koru kruha i onda je oprati. Eto cure,ja sam vam dala..sve ovo sam isprobala i kod mene djeluje..Sad tko voli,nek izvoli..
_____________________________
Šta je sreća?Znati što se hoće i to strastveno željeti:)
|
|
|
|
RE: Male tajne velikih kuhara 7.3.2009 23:17:37
|
|
|
|
lee
|
lady ti si genijalna!
_____________________________
Alex 2.5.2009 pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013
|
|
|
|
RE: Male tajne velikih kuhara 7.3.2009 23:20:13
|
|
|
|
Candy
|
Lady za glavnog kuhara Raje !
_____________________________
Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje. (V.E.Frankl)
|
|
|
|
RE: Male tajne velikih kuhara 9.3.2009 1:01:32
|
|
|
|
Lady3
|
tnx
_____________________________
Šta je sreća?Znati što se hoće i to strastveno željeti:)
|
|
|
|
RE: Male tajne velikih kuhara 11.3.2009 20:46:31
|
|
|
|
Kika83
|
bravo lady
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!