|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Mobitel i trudnoca, mobitel i bebe.
30.5.2012 14:56:06   
mamacita
Procitala sam clanak koji su objavili u RR. Moram priznati da je interesantan. I bas me zanima koliko mama spava sa mobitelom u blizini sebe (ako su trudne) ili u bliznini svojih beba ako su vec rodile. Potrebno nam je malo zivosti u temama, i mislim da ce ova imati podjeljenu publiku, one koje misle da se djeci nista ne moze desiti, i one koje panicno pokusavaju zastititi svoju djecu od svega, pa tako i od zracenja mobitela.

Ja nisam spavala u blizini mobitela kada sam bila trudna, to je bilo sasvim igrom slucajeva. No, sada kada koristim mobitel kao obicnu vekericu da me u jutro probudi, odmah mi je na dohvatu ruke (ne ispod jastuka). Nisam primjetila neke signale da mi je san losiji ili bolji. Kako vi na to gledate, i koje je vase misljenje?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Mobitel i trudnoca, mobitel i bebe.
30.5.2012 15:04:39   
anailara
user posted image Mislim da mobitel nema šta raditi u sobi u kojoj spava dijete,ja osobno vodim računa o tome da mobitel nije u dijetetovim rukama i u dijetetovoj blizini, a ni ja sama nikada nisam spavala sa mobitelom!

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 2
30.5.2012 15:19:57   
seraphyme
IZVORNA PORUKA: anailara

user posted image Mislim da mobitel nema šta raditi u sobi u kojoj spava dijete,ja osobno vodim računa o tome da mobitel nije u dijetetovim rukama i u dijetetovoj blizini, a ni ja sama nikada nisam spavala sa mobitelom!
potpisujem

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu anailara)
Neposredna veza do poruke: 3
   [Brisano sporočilo]
30.5.2012 16:10:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu seraphyme)
  Neposredna veza do poruke: 4
30.5.2012 16:53:27   
ucitelj
user posted image za temu
kad sam bila trudna nije bio blizu mene na poslu utorbi kod kuce na vitrini a sad je stalno na vitrini jer je na bescujnom pa me ljudi zovu na kucni da se javim na mobuser posted image user posted image user posted image user posted image
a bebacu i djeci nezz zasto bi njima uopce davali mob jer nije za mladje od bar15 da bale po njem ili izu sve klice i slicno
ima svoji igracaka pa nek se igra mobitel i laptop i daljinski su moje igrackeuser posted image

<3 Moj anđeo Mihael dosao na svijet 31.07.2011.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 5
30.5.2012 18:15:42   
mala pcelica
prije sam redovno spavala sa mobitelom ispod jastuka,kad sam ostala trudna drzala sam se sto dalje od njega i mikrotalasne,sad mi mobitel stoji na noćnom ormariću maximalno odaljen od glave (koliko je to moguće) ...par puta sam dala djetetu da se igra sa telefonom,al kako ga je htjela lizati prestala sam...

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 6
30.5.2012 18:49:52   
pincirotvajler
stvarno se ne zamaram s tim,mob je uvijek tu negdje,,nepratim uopće dal je preblizu il ne

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 7
30.5.2012 21:52:23   
sina
nikad nije u sobi gdje spavamo,po danu ne pratim gdje je mob. u odnosu na nas

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 8
1.6.2012 10:39:37   
Zvonki
Mobitel mi služi kao budilica i pored mene je tijekom noći. Također služi kao budilica i mojim curama i u sobi je blizu njih.
Nisam tip koji miče mobitele, baca mikrovalne, iskapča tv nakon određenog vremena gledanja, ne patim od vanzemaljaca i potresa...
Mislim da su mobiteli štetni najviše kada se priča na njima. To nastojim ograničiti svim ukućanima. Istina, na prvom mjestu zbog zdravlja a onda zbog financija user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 9
1.6.2012 13:59:19   
ruwenzor

IZVORNA PORUKA: Zvonki

Mislim da su mobiteli štetni najviše kada se priča na njima.

Slažem se. Ne dozvoljavam N da se igra s mobitelom i slini po njemu, može pričati na telefon (da se čuje s mojom mamom) ali ne i na mobitel. Ne stavljam mob u kolica ni blizu njenog kutka za igru (čitaj: 90% dnevne sobe user posted image ) ali nije da ih mičem 10m od nje. U spavaćoj je jedan mob koji služi kao alarm, ali malo udaljen od nas.
Kad vidim klince iz OŠ koji izlaze s ultra skupim mobitelima obješenim oko vrata padne mi mrak na oči, prvo koji će im to vrag, a drugo ne čudi me da postaju žrtve pljački.
Kad sam bila trudna sam jako jako ograničila korištenje mobitela i laptopa, nekak me bilo strah...

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 10
7.6.2012 22:16:21   
Indy

IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

stvarno se ne zamaram s tim,mob je uvijek tu negdje,,nepratim uopće dal je preblizu il ne

isto... evo ni sad neznam gdje je.

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!