|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Naša misija na zemlji
16.7.2011 21:44:39   
Puli
Imate li ponekad osjećaj da ste odradili određenu misiju na zemljiuser posted image

Meni se sad u bolnici dogodilo da sam imala osjećaj da sam poslana tamo da budem podrška ljudima koji se nalaze u težoj situaciji od mene i koji su psihički labilniji od mene u tim teškim trenucima

Od srca i sa iskrenim suosjećanjem pomogla sam svima -bilo zagrljajem,bilo dodavanjem čaše vode i zvanjem sestre,bilo držanjem za ruku dok sestra uvodi kanile

i dalje mislim na te drage ljude koje sam jučer ostavila u bolničkoj sobi

Jedna gospođa je rekla mužu na telefon " da sam ja anđeo njihove sobe"user posted image

i poslala mi je takvu poruku zahvale koja me dirnula u srce

Imate li vi takvih ili sličnih  iskustava

< Poruku je uredio Ninaa -- 17.7.2011 14:40:50 >

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: naša misija na zemlji
16.7.2011 21:46:40   
BUMBI
Ovo si baš lijepo napisalauser posted image
Meni se nije baš nešta tako dogodilo

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 2
16.7.2011 21:51:58   
mali_macic
nise ni meni jos nista tako dogodilo. bar se ovako brzinski ne mogu sjetit. ali vjerujem da neki ljudi i posebnu misiju na ovom svijetu.
slazem se u potpunosti s Bumbi da si to jako lijpo napisala.

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 3
16.7.2011 21:52:34   
bomboncic02
Jako lijepo!
Meni sve to ima smisla, samo je žalosna činjenica kada se ti trudiš i pomažeš drugima, a to drugi ili olako shvaćaju i na kraju nisu ni zahvalni (ne mislim pritom da ti se riječima ili djelima zahvale, ali dovoljan bi bio i pogled)...

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 4
   [Obrisani korisnik]
16.7.2011 22:04:29   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu bomboncic02)
  Neposredna veza do poruke: 5
16.7.2011 22:54:26   
lidac0605
Puli,ja takav osjećaj imam takoreći svakodnevno i to je jedan od razloga zasto volim svoj posao i zasto se osjećam ispunjeno kad pacijent ode zdrav doma ili kad sam ja ta koja mu je olakšala odlazak sa ovoga svijeta(ja sam med.sestra u bolnici).
Ne smatram baš to svojom misijom jer moj posao je dio moje osobnosti i ne mogu se zamislit da radim nekaj drugo u životu-mislim da je moja misija bila biti "big mama" i rodit četvero djece unatoč brojnim preprekama

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 6
16.7.2011 22:57:06   
Ruža
Teta Puli lijepo si to rekla, ti si jedna topla i draga osoba...user posted image  Uvijek se sjetim tvojih stihoklepića koji su mi uljapšavali trudničke dane...
Razumijem što želiš reći, nikad se ne predajem iz istih razloga, koliko je ljudi na ovome svijetu koji nemaju ni djelić šanse koje mi se svakodnevno pružaju?
Možda je to naša snaga, možda obrambeni mehanizam, što god da je neka i ostane tu. Šaljem user posted image .

Samo luda mama...

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 7
17.7.2011 8:00:49   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 8
17.7.2011 9:45:46   
Nika 24052006
Kad sam kao trudnica ležala u rodilištu,sa monom u sobi je bila jedna mlada Romkinja,koja je bila sva jadna,nepismena,neupućena.Kod kuće je ostavila sinčića od 3 g,i stalno je plakala jer ga je morala ostaviti sa nekom zločestom tetom.Ja sam ju stalno tješila,na papiriću joj je netko napisao br mobitela od njezinog muža,pa sam joj davala svoj mobitel,upisivala joj broj,jer ona ne zna.Saznala je jedan dan da je ta teta ostavila malenog ispred ulaznih vrata,gdje je jadniče spavaouser posted image ...Jako sam se trudila biti joj potpora.Druge cure u sobi su mi govorile da nisam normalna,da šta se natežem s njom,ali meni nije žao ni jedne stvari koje sam učinila za nju,jako sam se dobro osjećala,baš kao da mi je dragi Bog to dao kao zadatak,odnosno kušnju,hoću li je ignorirati kao većina,ili ću joj priskočiti u pomoć...I sad ju ponekad znam sresti u gradu,uvijek me pozdravi,jednom mi je rekla da mi je jako zahvalna na svemu,a svaki puta u njenim očima vidim da joj je drago da me srela...I to mi je znak da sam svoju misiju završila onako kako je Bog tražio od mene...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 9
17.7.2011 12:08:06   
danery
slično sam se osjećala nakon 1.poroda kad su mi u sobu dovezli djevojku koja je imala istu dijagnozu kao ja....sestra je samo pogledala u mene i rekla dajte joj vi objasnite i pomozite,vi to najbolje znate kako je...
bilo mi je i drago pomoći joj i grozno da ju ja upućujem u nešto tako žalosno...

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 10
17.7.2011 13:24:00   
berny
dobiti priliku da se nekome pomogne je dar i blagoslov. zahvalna sam svaki put kad ga dobijem. puli, lijepo što si otvorila ovu temu. hvala! user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 11
   RE: Naša misija na zemlji
17.7.2011 14:50:09   
Ninaa
Jako mi je lijepo ovo kaj si napisala i da si u tak teškoj situaciji pomagala drugima ti si ko anđeo teta Puli tak mi i djeluješ mada te osobno ne poznajem.
Nisam baš primjetila da imam neku misiju osim one da se dobro dobrim vraća i koliko god mi je nekad teško u životu, uvijek se ta dobrota vrati. Ja se prema svakome odnosim ko prema čovjeku, na poslu isto radim s ljudima i koliko god su teški i nekad bi ih najradije poslala u p.m. uvijek budem ljubazna, nasmiješena i pomognem im, poskidam oibe, skopiram, bakice nekad malo saslušam i tak. Općenito me vole i kad idem po gablec uvijek me netko pozdravi, osmjehne se i pohvali pred drugima. A i često puta sam se našla u situaciji da su mi zbog te moje ljubaznosti i neke pomoći napravili uslugu. Jedna stranka mi je od naše forumašice iz Beograda donijela nešto jel je pošta jako skupa. Ja se držim one da osmijeh i dobrota svaka vrata otvaraju i da ak nigdje drugdje barem na onom svijetu ću valjda imati od toga koristi. Jer u današnje vrijeme dobar i glup nažalost ponekad imaju znak jednakosti i nije mi se već jednom dogodilo da pomognem i na svoju štetu, onda sam malo na oprezu pa opet ponovno.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 12
17.7.2011 14:59:15   
Bebys
lijepo je vrsiti volju bozju...kako si to lijepo napisala...i zasigurno si bila jos bolja tamo na djelu osim ovoga napisanoga...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 13
17.7.2011 15:32:55   
koka
Svako zlo za neko dobro , kažu. Da ti se to nije desilo nebi bila tamo i tim ljudima pomogla. Zna Bog kome dodjeliti određene uloge. Zato samo za tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 14
17.7.2011 19:58:16   
lilia
Lijepo od tebe što si u svom gubitku smogla snage i pomogla onima kojima je pomoć trebala. user posted image
I ja volim pomagati, ljudima i životinjama.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 15
17.7.2011 22:16:03   
mamacita
.Ja sam definitivno za anonimno pomaganje, ili onako u neocekivanju zahvale. Cemu pomagati ako ocekujes zahvalu. No, koja je moja misija na zemlji, uljepsati dan, ili zivot onim ljudima koje mi je Bog dao, lako je biti dobar sa potpunim strancem, za njih ne znas kakvi su u dubini duse, oni ti ne idu na zivce u datim trenucima. No, biti od pomoci i strpljiv sa onima koje ti je Bog dao (obitelj, roditelji, brat, sestra)... to je prava misija poslanjauser posted image

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 16
17.7.2011 22:20:06   
Indy
IZVORNA PORUKA: mamacita

.Ja sam definitivno za anonimno pomaganje, ili onako u neocekivanju zahvale. Cemu pomagati ako ocekujes zahvalu. No, koja je moja misija na zemlji, uljepsati dan, ili zivot onim ljudima koje mi je Bog dao, lako je biti dobar sa potpunim strancem, za njih ne znas kakvi su u dubini duse, oni ti ne idu na zivce u datim trenucima. No, biti od pomoci i strpljiv sa onima koje ti je Bog dao (obitelj, roditelji, brat, sestra)... to je prava misija poslanjauser posted image
potpuno se slažem

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 17
17.7.2011 23:16:10   
natalijax
neznam dal imam ,al mislim da sam nekad mogla napraviti i pomoći više,jednom sam skupljala novac za jednu bolesnu malenu djevojčicu,od dobrih ljudi koliko tko je mogao dati,nisam puno skupila,bilo je dovoljno da se malenoj kupi par paketa pelena,srce me je bolilo je nisam mogla skupiti više,kada sam predala novac tati suze su mi krenule ,jer sam gledala kako se pati istrčala sam van ,srce mi je puknulo od boliuser posted image neznam kako bi opisala nadam se da me razumijete

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 18
18.7.2011 8:59:47   
njanja

IZVORNA PORUKA: Ruža

ti si jedna topla i draga osoba...user posted image  Uvijek se sjetim tvojih stihoklepića koji su mi uljapšavali trudničke dane...

....i meni prve Janove dane

još jednom PUli, iskreno mi je žao, ali očito nije sve bilo uzalud kada si tolikim ženama pomogla

user posted image user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 19
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!