|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Najbolje godine
29.10.2010 13:33:24   
pakić
Ne, ne želim govoriti o seriji, nego me zanima što vi mislite, koje su Vaše najbolje godine??? Je li to bila srednja škola, fakultet, doba prije vjenčanja i djece, ili sada? Ili čekate penziju da na miru uživate kad budete stari i nemoćni.
Pitam zato jer mi se nekako čini da prolazimo kroz ovaj život ne uživajući previše, stalno se borimo sa nekakvim vjetrenjačama, rješavamo probleme, čekamo da neki period našeg života završi, kako bi počeo neki "bolji". A onda shvatimo da nema BOLJEG, da je to to. I samo ono što učinimo sami utječe na svaki naš novi dan.
Moje "Najbolje godine" počele su kad sam upoznala svog muža, i tek sad počinjem uživati u životu, sa svojom obitelji, i učim da spremna dočekam sve probleme i oluje koji nas sustižu u životu.

Patrik i Kiki, moja dva sunca
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Najbolje godine
29.10.2010 13:37:49   
ejmama
Meni su najabolje bile u srednjoj, ali nemam se šta žaliti u životu imam ono što najviše trebam i nek tako i ostane.

H 07 E 09

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 2
29.10.2010 13:43:43   
Anoniman
Na faksu mi je bilo super, i mislila sam da su mi to najbolje godine. Al kad sam upoznala muža i kad smo se oženili, stvorili dom i obitelj... Joj, tek sad vidim da su ove zapravo najbolje. Imam muža kojeg volim, dom, dijete i super posao - lagala bih kad bi rekla da mi sad nije lijepo. Mislim da nam ništa ne nedostaje, samo se ponekad treba sjetiti uživati u svemu što imamo. Nek ovako nastavi i dalje i mislim da najbolje godine mog života nikad neće prestati!user posted image

(Odgovor članu ejmama)
  Neposredna veza do poruke: 3
29.10.2010 13:45:26   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: Kejt

Na faksu mi je bilo super, i mislila sam da su mi to najbolje godine. Al kad sam upoznala muža i kad smo se oženili, stvorili dom i obitelj... Joj, tek sad vidim da su ove zapravo najbolje. Imam muža kojeg volim, dom, dijete i super posao - lagala bih kad bi rekla da mi sad nije lijepo. Mislim da nam ništa ne nedostaje, samo se ponekad treba sjetiti uživati u svemu što imamo. Nek ovako nastavi i dalje i mislim da najbolje godine mog života nikad neće prestati!user posted image

potpisujem Kejt

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4
29.10.2010 15:50:43   
pincirotvajler
treći i četvrti srednje,i pretprošla-uživancija s mm sami konačno na stanu bez brige i pameti

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 5
29.10.2010 16:10:41   
mamacita
Najbolje godine... svakako otkako sam mama i zena :-)

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 6
29.10.2010 17:37:47   
ama
IZVORNA PORUKA: ejmama

Meni su najabolje bile u srednjoj, ali nemam se šta žaliti u životu imam ono što najviše trebam i nek tako i ostane.
potpisujemuser posted image

...Osobe koje vas mrze su samo zbunjeni ljudi koji nemogu da razumiju zasto vas svi ostali vole ;)))).....

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 7
29.10.2010 18:58:09   
inna
faks definitivno...dovoljna stara da imam svu slobodu, a opet još zaštićena u gnijezdu roditelja

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu ama)
Neposredna veza do poruke: 8
29.10.2010 21:18:19   
dami
Po mome za mene su upravo sad najbolje godine. Imam dobar posao, odličnog muža, super dijecu.
Konačno znam što želim i kako se za to izboriti. Stvarno uživam u svakom trenutku.
Osjećam da dišem punim plućima.

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 9
29.10.2010 21:20:18   
novamama
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

IZVORNA PORUKA: Kejt

potpisujem Kejt

i ja potpisujem sve ovo, i dodajem da treba uživati u svakom trenutku, ne žaliti za prošlosti, a budućnost? nikad ne znaš što ti nosi...

i optimizam, ma pepin potpis to najbolje govoriuser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 10
29.10.2010 21:47:06   
Nika 24052006
Srednja škola mi je bila jedan super period,baš sam uživala...Dakle, taj dio odrastanja smatram dobrim godinama,a mislim da mi upravo teku najbolje,sretna sam i zadovoljna sa svime što imam,još samo da mi je pronaći posao kad Ines napuni godinu dana,bila bi potpuna...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 11
29.10.2010 22:25:17   
dikac
kod mene je situacija takva da što sam starija to sam nekako zadovoljnija. kao da sam zrelija i ne opterećujem se nebitnim stvarima, gledam prioritete, lakše se nosim s ružnim stvarima i više uživam u danu u životu. kako uz djecu nemam puno vremena, veseli me kada odvojim malo vremena za sebe, kada kvalitetno provedem dan s njima. puno sam zadovoljnija nego prije.

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 12
30.10.2010 10:00:28   
Bebys
najbolje je MLADOST OD TAMO 16 PA NADALJE....DO NEKIH 30 TAK...

a NAJZRELIJE GODINE I BOGATE MUDROSCU SU OD 30 pa nadalje...tak da TO NEMOZES SPOJITI..NIKAKO...

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 13
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!