|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   O ćemu pričate
23.1.2010 21:15:12   
natalijax
s patronažnom sestrom,meni dođe pogleda malog pita šta me zanima i počne pričat o sexuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image baš me zanima jel to sam moja luda ili i ostaleuser posted image

< Poruku je uredio tikica_69 -- 23.1.2010 23:01:32 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: o čem prićate
23.1.2010 21:17:49   
ZVRK
ona se prilagodila tebi pa o sexuuser posted image

meni je bila samo kada sam rodila 2-3puta i onda bila beba u prvom planu

kasnije kod nas ne dolazi

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
23.1.2010 21:19:39   
natalijax
špotala me drugi put kad je bila zašto se mi nesexamouser posted image i opet neki dan onauser posted image onda je izgleda sam moja opičenauser posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 3
23.1.2010 21:22:15   
ZVRK
sexom dolaziš do bebe(u većini puta)a beba je njen posdao tako da sve 5user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

Neposredna veza do poruke: 4
23.1.2010 21:24:16   
Domy
IZVORNA PORUKA: natalijax

s patronažnom sestrom,meni dođe pogleda malog pita šta me zanima i počne pričat o sexuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image baš me zanima jel to sam moja luda ili i ostaleuser posted image

očito je napaljena..user posted image user posted image

mene ni jedna nije to pitala

Neposredna veza do poruke: 5
23.1.2010 21:28:05   
Ninaa
Pa kakve vi to patronažne imate i kod marte j je svako malo? kod nas je u početku kad sam rodila bila svaki drugi dan, poslije je došla još jednom da vidi jel sve u redu i tad je ispunila onu knjižicu za cijepljenje. Zvala sam je kad je Katarina imala 5 mj da je pitam za dohranu i donijela mi neke super materijale i tablicu. O seksu nismo nikad pričale, makar je ovak super i isto otkačena.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 6
23.1.2010 22:12:58   
Wukovarka
Jos ti patronazna dolazi??

Meni je moja dolazila koliko sam ju trebala...stvarno je super zena.

Rekla je kad god nesto trebam, da ju nazovem...ali nikad mi nije sama dolazila nakon sto je Lulu otpao pupak

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 7
23.1.2010 22:14:51   
Ruža
Meni je bila jednom kad je Đurac već iamao 3 tjedna, održala redavanje o dojenju, Đurca nije ni pogledala i nikada se više nije ni pojavila. Svaka čast vašoj patronažnoj službi!user posted image user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 8
23.1.2010 22:18:53   
adryosijek
kolko ona mora dolazit ili nedolazit koj dan,koj tjedan , jer i kod mene ce uskoro dolazit patronozna kad rodim .i kolko cesto dolazi. ili po potrebi mozda user posted image user posted image user posted image ma sam nek dode jer 1 put cu rodit pa mi treba mala pomocuser posted image user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 9
23.1.2010 22:21:07   
mali_macic
tebi jos dolazi? bas lipo, moja je bila ukupno tri puta i to je to. moja je bas bila simpa i imam osjecaj da se s njome moze o svemu pricat.

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 10
23.1.2010 22:21:26   
Wukovarka
Meni je dlazila svaki drugi dan, izigrala se dobro sa Lucijom i stvarno me naucila svemu

Kad je pao pupak, okupali smo je i onda mi je rekla ako ju trebam da ju nazovem, sto i jesam par puta user posted image
Sve ovisi o patronaznoj

A pricale smo o svemu...jako draga zena

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 11
23.1.2010 22:23:35   
Ninaa
Kod mene je došla drugi dan kak sam došla doma i onda svaki drugi dan jel sam je zamolila da dođe jel me bilo strah čistiti pupak. Tak je i dolazila i kad je pupak otpao onda mi je prvi put pomogla malenu okupati. Rekla je da ak kaj trebam da je nazovem i da može još dolaziti ali kod nas nije bilo potrebe, Katarina je sisala, imali smo bake za pomoć i nije mi je trebalo. poslije je bila ova dva puta kak sam napisala.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

Neposredna veza do poruke: 12
23.1.2010 22:24:04   
lee
meni je bila svega 3 puta i kad je za zadnji put bila rekla je pa šta je maleni samo na čaju....i brojala je o prehrani a maleni je tada imao tek 2mj i naravno da je bio na mlijeku i čaju...pa 7mj je bio...i kako nam je u kvartu ista patronažan vidjela sam je nakon 1mj i pita me za alexa a ja kažem ima skoro 7kg i da na čaju je...user posted image user posted image  moja je bila katastrofa...dobro da je mama tada bila samnom i da joj je sve objasnila...

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

Neposredna veza do poruke: 13
23.1.2010 22:54:49   
pula25
moja je bila 3 puta i rekla da će ponovno doći kad mala navrši 3 mj. Ali mi se baš ne sviđa, nekako je ukočena i rezervirana pa odradimo šta trebamo i put pod noge. Nije mi nikada rekla da ju nazovem ako šta trebam, baš mi se čini da joj to nebi odgovaralo ....

MALI ANĐEO NAM DOŠAO...
...NIKA 21.10.2009

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 14
23.1.2010 22:58:37   
Nika 24052006
Naša patronažna je ujedno moja prijateljica,pa mi je dolazila onda kad ju ja zovem da mi dođe.Tako i sada,bar kod nas,po nekom novom zakonu moraju obilaziti trudnice,mjeriti im tlak i šećer u krvi.Dođe onda kad ju ja nazovem,ili ona mene nazove jesam li kući da doleti popiti kavicu i obaviti što imauser posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu pula25)
Neposredna veza do poruke: 15
   RE: O ćemu pričate
23.1.2010 23:00:21   
dominik
meni dva puta dosla za oboje...tak da do sex-a nismo dosli user posted image

< Poruku je uredio tikica_69 -- 23.1.2010 23:01:45 >

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 16
23.1.2010 23:04:31   
anuska08
Moja je prvih mj. dana dolazila svaki dan (osim vikenda), al budući da sam imala problema nismo ni stigli do te teme. Moja je stvarno za 10!user posted image
Toj tvojoj očito fali nešto, da ne kažem štouser posted image !

< Poruku je uredio anuska08 -- 23.1.2010 23:05:05 >

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 17
23.1.2010 23:48:28   
natalijax
rekla je još dva put i gotovo,svaka svoja pravila imauser posted image

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 18
24.1.2010 8:28:25   
lueman
meni je sad zadnji put došla jednomuser posted image konstatirala je:ah vi sve znate,a ako me trebate tu vam je broj...nisam ju trebala i nikad ju više nisam vidlauser posted image user posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

Neposredna veza do poruke: 19
   [Obrisani korisnik]
24.1.2010 8:36:00   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu lueman)
  Neposredna veza do poruke: 20
24.1.2010 8:38:01   
lueman
mislim da im je obavezno da dolaze do 3.mjesecauser posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 21
24.1.2010 8:46:17   
gljiva
MOja je bila 5 puta al u prvih 2 tj jer je imao problema sa pupkom.  Pričale smo o djetetu, al ovom većem. Žena je stvarno super, dala mi je broj i mogu je zvat ako bilo što zatrebam.

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 22
24.1.2010 11:21:47   
curice
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Nama je patronažna došla tri ili četiri puta (svaki drugi dan)i bila je vrlo profesionalna.

i u mene isto

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 23
24.1.2010 11:25:12   
mariola
IZVORNA PORUKA: curice

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Nama je patronažna došla tri ili četiri puta (svaki drugi dan)i bila je vrlo profesionalna.

i u mene isto

potpisujem i ja.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 24
24.1.2010 11:36:50   
lavica81
e svašta, ovo prvi put čujemuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!