Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Opet pretučeno dijete u Zagrebu 26.2.2010 19:52:07
|
|
|
|
pepeljuga
|
ajme bas cula na dnevniku...uzas.....
|
|
RE: Opet pretučeno dijete u Zagrebu 26.2.2010 19:53:00
|
|
|
|
daniela 31
|
Strašno.
|
|
RE: Opet pretučeno dijete u Zagrebu 26.2.2010 19:54:12
|
|
|
|
leilany
|
ja sad procitala na netu... vidla slike mali izgleda ko da ga je kamion zgazio... posto sam impulzivna osoba,ja bi iz zgazila ko crve da ih nadjem...
|
|
RE: Opet pretučeno dijete u Zagrebu 26.2.2010 19:54:30
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja ne znam sto bi napravila da mom djetetu netko ovako nesto napravi. Nasla bi ga u najmanjoj rupi
|
|
RE: Opet pretučeno dijete u Zagrebu 26.2.2010 20:02:29
|
|
|
|
tikica_69
|
Kod nas u skoli su stavili video nadzor i odmah se smanjilo nasilje po skolskim hodnicima. No, kako nadzor ne smiju stavljati u sanitarne prostorije, sad je ta prostorija najcesce izvor problema. Pisala sam nedugo kako su klincu nagurali torbu u WC skoljku i pustili vodu....katastrofa
|
|
RE: Opet pretučeno dijete u Zagrebu 26.2.2010 20:04:31
|
|
|
|
xxl
|
Bože saćuvaj našu dijecu
|
|
RE: Opet pretučeno dijete u Zagrebu 26.2.2010 20:11:09
|
|
|
|
adryosijek
|
to je kriv roditeljski odgoj djeca su odgojena na ulici nazalost poucena kojekakvim ulicarima koji neznaju nista nego tuc jadnu neduzu djecicu ,, a u jednoj mjeri je i drzava kriva svaki dan nova zrtva a nista se nepoduzima dokle
|
|
RE: Opet pretučeno dijete u Zagrebu 26.2.2010 20:17:47
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: adryosijek to je kriv roditeljski odgoj djeca su odgojena na ulici nazalost poucena kojekakvim ulicarima koji neznaju nista nego tuc jadnu neduzu djecicu ,, a u jednoj mjeri je i drzava kriva svaki dan nova zrtva a nista se nepoduzima dokle potpisujem
|
|
|
|
RE: Opet pretučeno dijete u Zagrebu 26.2.2010 20:22:48
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: Domy IZVORNA PORUKA: adryosijek to je kriv roditeljski odgoj djeca su odgojena na ulici nazalost poucena kojekakvim ulicarima koji neznaju nista nego tuc jadnu neduzu djecicu ,, a u jednoj mjeri je i drzava kriva svaki dan nova zrtva a nista se nepoduzima dokle potpisujem i ja potpisujem...
|
|
RE: Opet pretučeno dijete u Zagrebu 26.2.2010 20:23:16
|
|
|
|
Zimic
|
potpisujem
PRESRETNA! Leo-18.1.2009. 4:28h
|
|
|
|
RE: Opet pretučeno dijete u Zagrebu 26.2.2010 20:29:03
|
|
|
|
ninolina
|
neznaš ko je tu kriv... dakako roditelji imaju veliki utjecaj al kaj se dogodi... to djete je doma zlatno jer ima straha pred svojima i ne pokazuje nikakve znakove nasilja a kad je vani ispucava svu svoju agresivnost na druge.. jako tužno i žalosno.... neka se ovaj malac oporavi a roditeljima puno snage ....
|
|
RE: Opet pretučeno dijete u Zagrebu 26.2.2010 20:30:05
|
|
|
|
Domy
|
Još da ovo napišem danas sam isto imala jedan icident ..prvo da ispričam ovako... kako je danas bilo ružno vrijeme i padala kiša kao luda mala mi danas došla iz škole mokra kao miš .navodim da pješači skoro 2 km od autobusne stanice do kuče..a ja joj velim pa gdje ti je kišobran..ona meni pa mama uzeo mi jedan mali iz 8 razreda..pa jesil mu rekla da je tvoj ..a ona meni pa jesam mama al mi nije htio vratit..a ja ti lijepo ni pet ni šest saznam njegov broj kuče i nazovem roditelje i tako im kažem da je mali ukrao kišobran i to namjerno i da je moja mala došla sva mokra kuči..da bi njegov otac na mene se uzderao i spusto mi slušalicu...ajme tako sam se nanervirala ..ma jednostavno nemam riječi.. Po meni su sve krivi roditelji za ponašanje svoje djece...Jer da kažnjavaju i razgovaraju sa svojom djecom takove se stvari nebi događale..A ima i roditelja koji svoju djecu i podupiru pa i u ovom mom slučaju...
|
|
|
|
RE: Opet pretučeno dijete u Zagrebu 26.2.2010 20:31:49
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja sam jednom takvom dosla na vrata pa se ukakao ko grlica Ispricavao mi se jedno 10 minuta...
|
|
RE: Opet pretučeno dijete u Zagrebu 26.2.2010 20:33:26
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: Domy Još da ovo napišem danas sam isto imala jedan icident ..prvo da ispričam ovako... kako je danas bilo ružno vrijeme i padala kiša kao luda mala mi danas došla iz škole mokra kao miš .navodim da pješači skoro 2 km od autobusne stanice do kuče..a ja joj velim pa gdje ti je kišobran..ona meni pa mama uzeo mi jedan mali iz 8 razreda..pa jesil mu rekla da je tvoj ..a ona meni pa jesam mama al mi nije htio vratit..a ja ti lijepo ni pet ni šest saznam njegov broj kuče i nazovem roditelje i tako im kažem da je mali ukrao kišobran i to namjerno i da je moja mala došla sva mokra kuči..da bi njegov otac na mene se uzderao i spusto mi slušalicu...ajme tako sam se nanervirala ..ma jednostavno nemam riječi.. Po meni su sve krivi roditelji za ponašanje svoje djece...Jer da kažnjavaju i razgovaraju sa svojom djecom takove se stvari nebi događale..A ima i roditelja koji svoju djecu i podupiru pa i u ovom mom slučaju... ovo je prestrašno....i ja sam se iznervirala, što je najgore nikad ne znaš kakav kreten ti može doć na vrata...i onda si tek natovariš probleme....uf, prestrašno..... sve je kriv odgoj, nevjerojatno je kako su ljudi glupi, tupi i neupotrebljivi.... malome iz naslova želim brz oporavak, mišić mali
|
|
RE: Opet pretučeno dijete u Zagrebu 26.2.2010 20:34:11
|
|
|
|
leilany
|
ja bi takvom roditelju nabila taj kisobran u pak i jos ga otvorila ....pa ti vidi onda sta je bol i patnja....i izivljavanje na nemocnoj osobi
|
|
RE: Opet pretučeno dijete u Zagrebu 26.2.2010 20:34:44
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Domy ...Jer da kažnjavaju i razgovaraju sa svojom djecom takove se stvari nebi događale..A ima i roditelja koji svoju djecu i podupiru pa i u ovom mom slučaju... slažem se
|
|
RE: Opet pretučeno dijete u Zagrebu 26.2.2010 20:36:05
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ja sam jednom takvom dosla na vrata pa se ukakao ko grlica Ispricavao mi se jedno 10 minuta... e stvarno tako treba, možda su samo jaki preko telefona...ne znam....ja sam se jednom pobunila nekom tipu i njegovoj ženi da što mi lupaju vratima po mom autu, na mirno sam im rekla, a oni počeli drvlje i kamenje po meni, baš me bilo strah i samo sam pobjegla ća...od šoka da ima takvih ljudi... svaka čast tikice što si tamo otišla, ali kako te nije bilo strah? ko zna kakav manijak je mogao biti?
|
|
RE: Opet pretučeno dijete u Zagrebu 26.2.2010 20:36:56
|
|
|
|
pako
|
Strašno nemam riječi!
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: Opet pretučeno dijete u Zagrebu 26.2.2010 20:37:57
|
|
|
|
tikica_69
|
novamama,kad te preplavi bijes, strah ne postoji......da se nije onako ukakao kad me ugledao onakvu histericnu, mislim da bi mu oci iste sekunde iskopala
|
|
RE: Opet pretučeno dijete u Zagrebu 26.2.2010 20:38:19
|
|
|
|
ninolina
|
Ja sam jednom takvom dosla na vrata pa se ukakao ko grlica user posted image Ispricavao mi se jedno 10 minuta... ovako bi definitivno i ja reagirala, za svoje djete češ napraviti sve pogotovo ako se pokaže da ga drugi maltretiraju...
|
|
RE: Opet pretučeno dijete u Zagrebu 26.2.2010 20:42:37
|
|
|
|
adryosijek
|
ma velik je tu pritisak i stresa i nezaposlenja i neimastine neka djeca mozda trpe nasilje roditelja ili zive u kuci kojoj nema mira tj svada medu roditaljima .. danas djeca rano puse ,piju stupaju u spolne odnose ko je tome kriv to vise nije normalno sta se desava svaki dan sve gore stradaju neduzni ..ja kad sam vidjela malog hvala dragom bogu pa je ostao ziv nedaj boze da mi neko tako djete jaooo sravnila bi ga makar osla u zatvor
|
|
RE: Opet pretučeno dijete u Zagrebu 26.2.2010 20:47:15
|
|
|
|
ninolina
|
ja se iskreno divim ženama -vama koje ste u zg i kojoj djeca svaki dan idu u školu, trening... ja nebi mogla... Primjer moja sestra putovala je na dijalizu busom i ispred nje iz zgrade izlazi skupina mladih skinsa s oproštenjem skoro se usrala u gaće i ni više ni manje napali ženu ispred nje... ona od šoka nije mogla ni hodati... nakon toga smo ju vozili kako je ko stigao a danas putuje hitnom... strašno
|
|
RE: Opet pretučeno dijete u Zagrebu 26.2.2010 20:47:34
|
|
|
|
adryosijek
|
IZVORNA PORUKA: Domy Još da ovo napišem danas sam isto imala jedan icident ..prvo da ispričam ovako... kako je danas bilo ružno vrijeme i padala kiša kao luda mala mi danas došla iz škole mokra kao miš .navodim da pješači skoro 2 km od autobusne stanice do kuče..a ja joj velim pa gdje ti je kišobran..ona meni pa mama uzeo mi jedan mali iz 8 razreda..pa jesil mu rekla da je tvoj ..a ona meni pa jesam mama al mi nije htio vratit..a ja ti lijepo ni pet ni šest saznam njegov broj kuče i nazovem roditelje i tako im kažem da je mali ukrao kišobran i to namjerno i da je moja mala došla sva mokra kuči..da bi njegov otac na mene se uzderao i spusto mi slušalicu...ajme tako sam se nanervirala ..ma jednostavno nemam riječi.. Po meni su sve krivi roditelji za ponašanje svoje djece...Jer da kažnjavaju i razgovaraju sa svojom djecom takove se stvari nebi događale..A ima i roditelja koji svoju djecu i podupiru pa i u ovom mom slučaju... djeca time misle da im to roditelji odobravaju i zato misle da mogu svasta umjesto da ga malo po guzi da se djete nauci kako postati covjek a ne olos,lopov,..... zalosni neka djeca su dobro odgojena i nemogu se oduprijeti ovima idiotima ccc
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!