|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Opet pretučeno dijete u Zagrebu
26.2.2010 19:51:00   
tikica_69
http://www.24sata.hr/news/djecaka-14-divljacki-tukli-letvom-i-sakama-po-glavi/161104/

Meni nikako nije jasno kako nitko nikada nista ne vidi user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Opet pretučeno dijete u Zagrebu
26.2.2010 19:52:07   
pepeljuga
ajme bas cula na dnevniku...uzas.....user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 2
26.2.2010 19:53:00   
daniela 31
Strašno.

Tara,11.02.2009.
Naša najveća ljubav
Imamo 13 zuba

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 3
26.2.2010 19:54:12   
leilany
ja sad procitala na netu...
vidla slike mali izgleda ko da ga je kamion zgazio...
posto sam impulzivna osoba,ja bi iz zgazila ko crve da ih nadjem...user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 4
26.2.2010 19:54:30   
tikica_69
Ja ne znam sto bi napravila da mom djetetu netko ovako nesto napravi. Nasla bi ga u najmanjoj rupi user posted image user posted image user posted image  

U iscekivanju.......

(Odgovor članu daniela 31)
Neposredna veza do poruke: 5
26.2.2010 19:57:13   
leilany
http://www.24sata.hr/news/radimo-sve-po-protokolu-ali-nismo-prijavili-napad/161109/

BEK 27.o5.o9.

Neposredna veza do poruke: 6
26.2.2010 20:02:29   
tikica_69
Kod nas u skoli su stavili video nadzor i odmah se smanjilo nasilje po skolskim hodnicima. No, kako nadzor ne smiju stavljati u sanitarne prostorije, sad je ta prostorija najcesce izvor problema.
Pisala sam nedugo kako su klincu nagurali torbu u WC skoljku i pustili vodu....katastrofa user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 7
26.2.2010 20:04:31   
xxl
Bože saćuvaj našu dijecu

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

Neposredna veza do poruke: 8
26.2.2010 20:11:09   
adryosijek
to je kriv roditeljski odgoj djeca su odgojena na ulici nazalost  poucena kojekakvim ulicarima koji neznaju nista nego tuc jadnu neduzu djecicu ,, a u jednoj mjeri je i drzava kriva svaki dan nova zrtva a nista se nepoduzima dokleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 9
26.2.2010 20:17:47   
Domy

IZVORNA PORUKA: adryosijek

to je kriv roditeljski odgoj djeca su odgojena na ulici nazalost  poucena kojekakvim ulicarima koji neznaju nista nego tuc jadnu neduzu djecicu ,, a u jednoj mjeri je i drzava kriva svaki dan nova zrtva a nista se nepoduzima dokleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

potpisujem

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 10
26.2.2010 20:22:48   
leilany
IZVORNA PORUKA: Domy

IZVORNA PORUKA: adryosijek

potpisujem

i ja potpisujem...

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 11
26.2.2010 20:23:16   
Zimic
potpisujem

PRESRETNA!
Leo-18.1.2009.
4:28h

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 12
26.2.2010 20:29:03   
ninolina
neznaš ko je tu kriv... dakako roditelji imaju veliki utjecaj al kaj se dogodi... to djete je doma zlatno jer ima straha pred svojima i ne pokazuje nikakve znakove nasilja a kad je vani ispucava svu svoju agresivnost na druge.. jako tužno i žalosno.... neka se ovaj malac oporavi a roditeljima puno snage ....

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Zimic)
Neposredna veza do poruke: 13
26.2.2010 20:30:05   
Domy
Još da ovo napišem danas sam isto imala jedan icident ..prvo da ispričam ovako... kako je danas bilo ružno vrijeme i padala kiša kao luda mala mi danas došla iz škole mokra kao miš .navodim da pješači skoro 2 km od autobusne stanice do kuče..a ja joj velim pa gdje ti je kišobran..ona meni pa mama uzeo mi jedan mali iz 8 razreda..pa jesil mu rekla da je tvoj ..a ona meni pa jesam mama al mi nije htio vratit..a ja ti lijepo ni pet ni šest saznam njegov broj kuče i nazovem roditelje i tako im kažem da je mali ukrao kišobran i to namjerno i da je moja mala došla sva mokra kuči..da bi njegov otac na mene se uzderao i spusto mi slušalicu...ajme tako sam se nanervirala ..ma jednostavno nemam riječi..

Po meni su sve krivi roditelji za ponašanje svoje djece...Jer da kažnjavaju i razgovaraju sa svojom djecom takove se stvari nebi događale..A ima i roditelja koji svoju djecu i podupiru pa i u ovom mom slučaju...

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 14
26.2.2010 20:31:49   
tikica_69
Ja sam jednom takvom dosla na vrata pa se ukakao ko grlica user posted image
Ispricavao mi se jedno 10 minuta...

U iscekivanju.......

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 15
26.2.2010 20:33:26   
novamama

Još da ovo napišem danas sam isto imala jedan icident ..prvo da ispričam ovako... kako je danas bilo ružno vrijeme i padala kiša kao luda mala mi danas došla iz škole mokra kao miš .navodim da pješači skoro 2 km od autobusne stanice do kuče..a ja joj velim pa gdje ti je kišobran..ona meni pa mama uzeo mi jedan mali iz 8 razreda..pa jesil mu rekla da je tvoj ..a ona meni pa jesam mama al mi nije htio vratit..a ja ti lijepo ni pet ni šest saznam njegov broj kuče i nazovem roditelje i tako im kažem da je mali ukrao kišobran i to namjerno i da je moja mala došla sva mokra kuči..da bi njegov otac na mene se uzderao i spusto mi slušalicu...ajme tako sam se nanervirala ..ma jednostavno nemam riječi..

Po meni su sve krivi roditelji za ponašanje svoje djece...Jer da kažnjavaju i razgovaraju sa svojom djecom takove se stvari nebi događale..A ima i roditelja koji svoju djecu i podupiru pa i u ovom mom slučaju...

ovo je prestrašno....i ja sam se iznervirala, što je najgore nikad ne znaš kakav kreten ti može doć na vrata...i onda si tek natovariš probleme....uf, prestrašno.....

sve je kriv odgoj, nevjerojatno je kako su ljudi glupi, tupi i neupotrebljivi....

malome iz naslova želim brz oporavak, mišić maliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 16
26.2.2010 20:34:11   
leilany
ja bi takvom roditelju nabila taj kisobran u pak i jos ga otvorilauser posted image user posted image user posted image ....pa ti vidi onda sta je bol i patnja....i izivljavanje na nemocnoj osobiuser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

Neposredna veza do poruke: 17
26.2.2010 20:34:44   
ZVRK

...Jer da kažnjavaju i razgovaraju sa svojom djecom takove se stvari nebi događale..A ima i roditelja koji svoju djecu i podupiru pa i u ovom mom slučaju...

slažem se

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 18
26.2.2010 20:36:05   
novamama

IZVORNA PORUKA: tikica_69

Ja sam jednom takvom dosla na vrata pa se ukakao ko grlica user posted image

e stvarno tako treba, možda su samo jaki preko telefona...ne znam....ja sam se jednom pobunila nekom tipu i njegovoj ženi da što mi lupaju vratima po mom autu, na mirno sam im rekla, a oni počeli drvlje i kamenje po meni, baš me bilo strah i samo sam pobjegla ća...od šoka da ima takvih ljudi...

svaka čast tikice što si tamo otišla, ali kako te nije bilo strah? ko zna kakav manijak je mogao biti?

Ča je život vengo fantažija....

Neposredna veza do poruke: 19
26.2.2010 20:36:56   
pako
Strašnouser posted image  nemam riječi!

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

Neposredna veza do poruke: 20
26.2.2010 20:37:57   
tikica_69
novamama,kad te preplavi bijes, strah ne postoji......da se nije onako ukakao kad me ugledao onakvu histericnu, mislim da bi mu oci iste sekunde iskopala

U iscekivanju.......

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 21
26.2.2010 20:38:19   
ninolina
Ja sam jednom takvom dosla na vrata pa se ukakao ko grlica user posted image

ovako bi definitivno i ja reagirala, za svoje djete češ napraviti sve pogotovo ako se pokaže da ga drugi maltretiraju...

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 22
26.2.2010 20:42:37   
adryosijek
ma velik je tu pritisak i stresa   i nezaposlenja  i neimastine  neka djeca mozda trpe nasilje roditelja  ili zive  u kuci kojoj nema mira tj svada medu roditaljima .. danas djeca rano puse ,piju stupaju u spolne odnose ko je tome krivuser posted image user posted image to vise nije normalno sta se desava svaki dan sve gore stradaju neduzni ..ja kad sam vidjela malog hvala dragom bogu pa je ostao ziv nedaj boze da mi neko tako djete jaooo sravnila bi ga makar osla u zatvor user posted image

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 23
26.2.2010 20:47:15   
ninolina
ja se iskreno divim ženama -vama koje ste u zg i kojoj djeca svaki dan idu u školu, trening... ja nebi mogla...
Primjer moja sestra putovala je na dijalizu busom i ispred nje iz zgrade izlazi skupina mladih skinsa s oproštenjem skoro se usrala u gaće i ni više ni manje napali ženu ispred nje... ona od šoka nije mogla ni hodati... nakon toga smo ju vozili kako je ko stigao a danas putuje hitnom... strašno

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 24
26.2.2010 20:47:34   
adryosijek

djeca time misle da im to roditelji odobravaju i zato misle da mogu svasta umjesto da ga malo po guzi da se djete nauci kako postati covjek a ne olos,lopov,..... zalosni neka djeca su dobro odgojena i nemogu se oduprijeti ovima idiotima ccc

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!