|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Osjetljiva koža poslije depilacije
28.6.2012 23:01:43   
mala pcelica
Depilirala sam prepone šećernim voskom "skoro" pa brazilka jer nisam vise mogla da izdrzim da me očerupa cijelu koliko je to bolilo.. uzasno jak korjen imam i danas mi se svuda pojavili sitni bjeli prištići user posted image Ona mi je dala neku tester kremicu pa sam dva puta namazala sa tim ali nista se ne povlači... zna li neko sa cim bi mogla to da mazem da se pristići povuku ??
Ovo mi je prvi puta da depiliram šećernim voskom,davno prije sam običnim voskom depilirala i ne sjecam se da sam imala ovakvu reakciju user posted image

< Poruku je uredio Ninaa -- 30.6.2012 10:51:22 >

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: osjetljiva koza poslje depilacije
29.6.2012 20:30:59   
BUMBI
Ja ti neznam,ali nadam se da će ti ta kremica pomoćiuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 2
29.6.2012 21:46:03   
danery
ja si čupkam epilatorom,i rijetko mi iskoče prištići....u svakom slučaju,nakon "čerupanja" user posted image user posted image namažem sudokremom ili deflamolom depilirani zonu i do ujutro sve bude ok...

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 3
29.6.2012 22:11:34   
tita
Zna se i meni to ponekad desiti,prvih par puta je bilo jače ,ali s vremenom se koza navikne pa neće biti tako!!!Najbolje ti pomaze aloa vera,čak te malo osvježi i smiri iritiranu kožu!!!

Ne idi ispred mene,mogu te ne slijediti,Ne idi iza mene,mogu te ne voditi,Jednostavno-idi pored mene i budi moj prijatelj....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 4
29.6.2012 22:38:26   
mariola
Pčelice, ja bi rekla da te nestručna osoba depilirala.  Depilacija šećernom pastom ne bi trebala bolit. A crveno ti je jer ti je koža osjetljiva. ja obično depilaciju radim kasno večer, namažem se bilo kojim uljem za tijelo,obično dječjim i do jutra nestane crvenilo. 

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu tita)
Neposredna veza do poruke: 5
29.6.2012 22:48:45   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: mariola

Pčelice, ja bi rekla da te nestručna osoba depilirala.  Depilacija šećernom pastom ne bi trebala bolit. A crveno ti je jer ti je koža osjetljiva. ja obično depilaciju radim kasno večer, namažem se bilo kojim uljem za tijelo,obično dječjim i do jutra nestane crvenilo. 

ma nije ona nestručna nego su meni toliko dlake jake da mi je tekla krv na pojedinim mjestima pa je zati i bolilo,kaze ona da u zivotu nije vidila jači korjen dlake od mog user posted image moš čovjeku oko izbiti sa njim user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 6
29.6.2012 22:49:01   
mala pcelica
IZVORNA PORUKA: tita

Zna se i meni to ponekad desiti,prvih par puta je bilo jače ,ali s vremenom se koza navikne pa neće biti tako!!!Najbolje ti pomaze aloa vera,čak te malo osvježi i smiri iritiranu kožu!!!

dala mi je neku kremisu od aloe vere da se namazem al nije djelovala nista user posted image danas je malo bolje trackala sam alkoholom i mazala pantenolom (trenutno to imam )

nemam ni sudikrem ni deflamol neki dan bacila prazne kutijice user posted image

(Odgovor članu tita)
Neposredna veza do poruke: 7
30.6.2012 9:02:31   
mariola
Ne znam pčelice, mene je jedna koja pojma nema o depilaciji šećernom pastom izmučila isto a kod druge uživam.Iste dlake, isto sveuser posted image  

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 8
30.6.2012 12:58:32   
mala pcelica
onda ne znam,mozda ce me manje boliti drugi put (tjesim se ja ) user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 9
30.6.2012 13:03:45   
cuba
Dlake se nakon nekog vremena dosta prorijede i postanu mekše ukoliko redovito ideš na depilaciju voskom.  Bar je meni tako, do pola lista više uopće ni nemam dlaka a ostatak jako malouser posted image user posted image  
Već sam ti na facebooku pisala da je meni zakon Avene termalna voda. Koristim je svakodnevno na plaži između kupanja a poslije depilacije obavezno. Doduše nisam imala problema sa prištićima ali mi znaju izbiti crvene točkice što je normalno. Kroz sat vremena sve prođeuser posted image

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 10
30.6.2012 16:31:06   
mala pcelica
probacu tu termalnu vodu user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 11
30.6.2012 17:14:31   
MILLA

IZVORNA PORUKA: cuba

ali mi znaju izbiti crvene točkice što je normalno. Kroz sat vremena sve prođeuser posted image

a evo meni vječito te crvene točke -upaljene dođu i odvratno mi je kako mi se vidi na rubu kupačeg user posted image da li žiletom ili voskom-stalno tako.... samo prvi dan je ok-posle katastrofa!! ne znam više čime da se mažem-ne pomaže mi ništa. tek kad malo potamnim-manje se vide ali su tu. user posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 12
30.6.2012 20:07:57   
Indy
i meni se pojavljivao taj crveni osip u području prepona, pa sam počela mazati aloa gelom i više nema.

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 13
1.7.2012 15:05:44   
mala pcelica
nije proslo ni 5 poštenih dana kako sam se depilirala,a meni su dlake ponovo izbile user posted image user posted image reče mi ta cura da nece 3 tjedna izbijati...izgleda sam ja izrod u svemu user posted image

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 14
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!