Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: POMOĆ - roditeljski dopust i posao sa strane 4.3.2010 23:13:41
|
|
|
|
dominik
|
mislim da to nije moguce ali najbolje ti je nazvati i pitati tamo
|
|
|
|
RE: POMOĆ - roditeljski dopust i posao sa strane 4.3.2010 23:15:23
|
|
|
|
zaba
|
iskreno,ja se više ne sjećam što piše u tim papirima,ali je definitivno najbolje otići i pitati
|
|
RE: POMOĆ - roditeljski dopust i posao sa strane 4.3.2010 23:20:05
|
|
|
|
pula25
|
Znam da ću na kraju to morati napraviti, ali vi ste mi ipak bolje i draže nego one tete tamo kojima je načešće pun k... svega pa kad ih nešto pitaš najčešće ne dobiješ pravi odgovor. Već su me 2 puta zaj...frknule pa sam u zadnji čas saznala i ispravila
|
|
RE: POMOĆ - roditeljski dopust i posao sa strane 4.3.2010 23:20:22
|
|
|
|
e_l_p_i
|
IZVORNA PORUKA: pula25 Sad mene zanima dali ja mogu dok sam na roditeljskom dopustu raditi na ugovor o djelu ili neki drugi legalan način jer 2600 kn nikako ne pokriva troškove. Ne možeš. I ja to već pitala tj. ja sam pitala za autorski ugovor (ista pašta kao i ugovor o djelu, ali drugo pakovanje ) No, neće ti biti na odmet ako pitaš. Možda naletiš na neku pristojniju žensku koja ti bolje objasni nego meni P.. To isto mi je potvrdila i pravnica firme za koju radim - ne može se ništa (legalno ) dok sam na roditeljskom dopustu.
< Poruku je uredio e_l_p_i -- 4.3.2010 23:21:55 >
|
|
|
|
RE: POMOĆ - roditeljski dopust i posao sa strane 4.3.2010 23:23:46
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: pula25 Sad mene zanima dali ja mogu dok sam na roditeljskom dopustu raditi na ugovor o djelu ili neki drugi legalan način jer 2600 kn nikako ne pokriva troškove. I još me zanima zna li netko zašto u tom formularu koji se ispunjava nakon porodiljnog piše "zahtjev za nadoknadu plaće"?, kad u stvarnosti isplačuju malo više od državnog minimalca? za ovaj prvi dio - ne možeš...ali taj drugi dio porodiljnog možeš koristiti kad želiš...to bi u biti izgledalo ovako: zaposliš se kod tm pa koristiš porodiljni kako želiš, po jedan mjesec, sve odjednom ili po tri mjeseca ili kako već...uglavnom, ne možeš i ovce i novce (mislim, neš ti novaca, al ajde...)....znam da kad je mirovina, ima neka polulegalna caka sa ugovorom o djelu, ali ovo je ipak malo drugačije - oni vide da si zaposlena... meni osobno je najgore u tome što se uvijek kasni mjesec dana, i zato se još nisam oporavila od prvog porodiljnog, a sad sa evo krenula na drugi i tko zna kad ću vidjet plaću.... što se drugog pitanja tiče:
|
|
RE: POMOĆ - roditeljski dopust i posao sa strane 4.3.2010 23:25:57
|
|
|
|
dominik
|
znam da kad je mirovina, ima neka polulegalna caka sa ugovorom o djelu, ali ako ti prelazi odredjenu svotu novaca zamrzavaju ti mirovinu
|
|
|
|
RE: POMOĆ - roditeljski dopust i posao sa strane 4.3.2010 23:57:32
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: dominik znam da kad je mirovina, ima neka polulegalna caka sa ugovorom o djelu, ali ako ti prelazi odredjenu svotu novaca zamrzavaju ti mirovinu ma ima neka caka, polulegalna - provjereno i isprobano, ali ne kužim ti ja to ...
|
|
[Obrisani korisnik] 5.3.2010 7:02:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!