|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Plutokracija
4.3.2012 10:56:28   
Indy
sinoc sam gledala jedan dokumentarac koji me je sokirao. govorilo se o plutokraciji, odnosno vladavini bogatih u americi. o tome kako nestaje srednji sloj drustva koji postaju siromasni, a bogati jos bogatiji. kako  velike korporacije  i bankari postaju gramzivi i nemilosrdni, narod nazivaju kmetovima. zanima me sto vi mislite koliko se hrvatska razlikuje, po tome pitanju, od amerike? da li kod nas vlada plutokracija ili demokracija?
ovdje je kratka definicija
http://hr.wikipedia.org/wiki/Plutokracija

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Plutokracija
4.3.2012 14:09:54   
natalijax
volim čitat o takvim stvarima odem nekad malo pročitam o ilumatima,vjeruj da je sve istina što pričaju i pišu o tom

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 2
4.3.2012 14:32:35   
bubaMaja
u hrvatskoj vladaju govna i lijeva i desna... kratko i jasno..

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 3
4.3.2012 20:18:12   
mišica 666
bubaMajo ni sama se nebi mogla bolje izraziti user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu bubaMaja)
Neposredna veza do poruke: 4
4.3.2012 20:24:05   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: bubaMaja

u hrvatskoj vladaju govna i lijeva i desna... kratko i jasno..

user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu bubaMaja)
Neposredna veza do poruke: 5
4.3.2012 21:21:00   
inesica

IZVORNA PORUKA: natalijax

volim čitat o takvim stvarima odem nekad malo pročitam o ilumatima,vjeruj da je sve istina što pričaju i pišu o tom

Da, i sve sto sam citala u teorijama zavjera, cini se kao da polako izlazi na vidjelo...

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

Neposredna veza do poruke: 6
4.3.2012 21:42:13   
natalijax
user posted image user posted image sam smijat ču se ovo mi baš smješno djeluje,al nekak mi zanimljivo čitat ljudi reptiliuser posted image user posted image user posted image probajte ukucat u gogleuser posted image bush reptil

(Odgovor članu inesica)
Neposredna veza do poruke: 7
4.3.2012 21:45:09   
natalijax
http://www.fx-files.com/x-files/iluminati-u-rh.html evo ova stranica kog zanima sve i svaša

Neposredna veza do poruke: 8
5.3.2012 14:45:38   
Indy
mene zanima da li su stvarno bogati toliko pohlepni da bi i preko mrtvih gazili?! u dokumentarcu su govorili kako velike tvrtke u americi zivotno osiguravaju svoje zaposlenike i ako netko umre, tvrtka dobiva vise milijunsku odstetu za radnika, dok obitelj nista. sto je zaposlenik mladji koji je umro, to je odsteta veca. imaju cak i naziv za to- mrtvi kmet. ili sto je rasirenije, banke nude hipotekarne kredite i toliko dignu kamatu da ljudi nemogu odplacivati i banka uzme im kucu, kazu da su cak i cijele cetvrti ostale prazne na taj nacin, a ljudi zive na ulici. da li je u hrvatskoj bolje? Da li i kod nas postoji velika razlika izmedju bogatih i siromasnih? da li je nasim politicarima stalo imalo do naroda? ili se sve vrti oko novca, novca.. pa tko je bogatiji  ima moc?

< Poruku je uredio Indy -- 5.3.2012 14:46:50 >

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

Neposredna veza do poruke: 9
5.3.2012 19:56:05   
bubaMaja

IZVORNA PORUKA: Indy

mene zanima da li su stvarno bogati toliko pohlepni da bi i preko mrtvih gazili?! u dokumentarcu su govorili kako velike tvrtke u americi zivotno osiguravaju svoje zaposlenike i ako netko umre, tvrtka dobiva vise milijunsku odstetu za radnika, dok obitelj nista. sto je zaposlenik mladji koji je umro, to je odsteta veca. imaju cak i naziv za to- mrtvi kmet. ili sto je rasirenije, banke nude hipotekarne kredite i toliko dignu kamatu da ljudi nemogu odplacivati i banka uzme im kucu, kazu da su cak i cijele cetvrti ostale prazne na taj nacin, a ljudi zive na ulici.

kratko i jasno DA

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 10
5.3.2012 21:37:20   
natalijax
ja ko znam da ima al baš ima,u duši je proklet da nemože bit prokletiji,sve su to ista govna

(Odgovor članu bubaMaja)
Neposredna veza do poruke: 11
5.3.2012 21:43:28   
mamacita
Nisam sigurna da li je to bio Michael Moore, ali ako je bio jedan od njegovih dokumentaraca onda je istinito, i Bogu za plakati. Takvu situaciju gubitka srednje klase smo ja i moja obitelj okusili na vlastitom primjeru. Od ugodne srednje klase igrom slucaja postali smo (necu se izraziti siromasni jer mi je to tako deprimirajuce) siromasni materijalno, ali zato bogatiji duhom. Takva situacija ce biti i ovdje, ako se nesto vrlo brzo ne promijeni. Jer sve ovo sa vecim PDV-om, i ulaskom u EU ne zvuci bas sjajno i bajno.

Neposredna veza do poruke: 12
6.3.2012 12:34:22   
inesica

IZVORNA PORUKA: natalijax

user posted image user posted image sam smijat ču se ovo mi baš smješno djeluje,al nekak mi zanimljivo čitat ljudi reptiliuser posted image user posted image user posted image probajte ukucat u gogleuser posted image bush reptil

Oooo, daaaa! David Icke svugdje oko sebe vidi reptile, joj kad se sjetim sta sam sve citala... :)

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

Neposredna veza do poruke: 13
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!