|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Prezentacije
28.10.2012 11:44:19   
minnie
Da li dobivate pozive za večere na kojima su prezentacije određenih proizvoda? Pretežno su to madraci i posteljina. Šta mislite o tim prezentacijama, njihovim proizvodima i da li ste ikad na njima kupovali?

< Poruku je uredio Ninaa -- 29.10.2012 9:56:20 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: prezentacije
28.10.2012 12:01:10   
bomboncic02
Nekada davno koristila sam te besplatne večere, mislim dva puta, ali nikada nisam ništa kupila, skupila se bila ekipa od nas 6 i imali besplatnu večeru.Nisam tip da se lako navučem i kupim stvari.
Sad kad me nazovu jednostavno im zahvalim i lijepo pozdravim..Sad me to ne zanima.

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 2
28.10.2012 12:03:46   
minnie
ja sam bila sinoć na jednoj i sve mi je to jako lijepo ali turbo preskupo. pa me zanima dali to vrijedi te novce koje oni traže. za jedan multipraktik 5000 kn ja mislim da je previše. amda me madraci i sve za krevet zaintrigiralo

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 3
28.10.2012 12:52:50   
bomboncic02
Ja sam jako škrta.10 puta pretražim po internetu nešto što moram kupit prije nego se odlučim na kupovinu.
I to traje po nekoliko dana ili tjedana.Evo sad sam u potrazi za zimskim gumama za auto koje bi mogle biti na akciji, a da su dobre.
Mislim da se za sve moraš prvo dobro raspitati i na internetu i od poznanika pa tek onda ići u kupovinu.

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!