|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Priča o Ivani Horvat
15.9.2010 14:43:40   
njanja
Znate na što se ova tema nadovezuje, ali ispričati ću jedan meni jako bliski slučaj, samo neću reći o kojoj se ustanovi radi jer bi ta ustanova trebala biti stup društva.... Akter: "Ivana Horvat (kažu da je to hrvatska JANE DOE)Radi na vrlooo odgovornom mjestu....U odjelu IZNAD SVOG na višoj razini, dakle od ljudi koji imaju više znanja i iskustva od nje, je vrlo cijenjena i čak ju zovu u pomoć kada im nešto zaškripi.U svom odjelu, NA RAZINI ISPOD prethodno spomenute, je svakodnevno izložena mobingu od strane direktorice JER se usudi napraviti posao po zakonu, časno i odgovorno, a ne onako kako joj DIREKTORICA naloži.... DI JE TU PAMET....Koliko vas se prepoznaje u Ivani Horvat?Koliko se vama to puta desilo da ste u pravu, a da niste prihvaćni jer je lakše utopiti se u masu istovjetnih, nego se isticati znanjem, iskustvom i stavom...  Ovo se dešava u svim razinama drutva i na sudu i u školi i u Konzumu na blagajni i na našoj raji.... Nije mi cilj rasplamsavati raspravu koju smo započeli, ali zaista mislim da ljudi koji imaju svoj stav i ne boje ga se reći, a s druge strane koji odskaču od, oprostite mi, prosijeka, imaju većih problema....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Priča o Ivani Horvat
15.9.2010 14:45:37   
Bebys
helooooooooooo njanja.....zato sam ja bila mrska nekima...

ali mene to briga...bas...

tko me nevoli i nemora...

pa tako mislim da treba i svatko drugi...

nema dva ista covjeka..NEMA

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 2
15.9.2010 14:46:42   
Thea
IZVORNA PORUKA: njanja

zaista mislim da ljudi koji imaju svoj stav i ne boje ga se reći, a s druge strane koji odskaču od, oprostite mi, prosijeka, imaju većih problema....

Zato ja kažem da mene moj jezik ne rijetko dovede u nevolje... A šta ćeš kad mi je jezik brži od pameti,....user posted image

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 3
15.9.2010 14:48:20   
Bebys
a na poslu bolje jezik za zube...jer ako SE SA ROGATIMA BODES OSTANES BEZ POSLA...pa onda bolje biti na poslu glup....nazalost ali je tako....nekada sefovi i te kako znaju biti glupi ali mora biti po njegovom jer je ON SEF...a to je od adama i eve tema i uvijek je ista.....

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 4
15.9.2010 14:54:13   
Thea
IZVORNA PORUKA: Bebys

a na poslu bolje jezik za zube...jer ako SE SA ROGATIMA BODES OSTANES BEZ POSLA...pa onda bolje biti na poslu glup....nazalost ali je tako....nekada sefovi i te kako znaju biti glupi ali mora biti po njegovom jer je ON SEF...a to je od adama i eve tema i uvijek je ista.....

Vidim i ja da na poslu kod menen bolje prolaze oni koji se glupiraju i provlače nego oni koji pošteno naprave svoj posao a i tuđi...Ali jbg kad sam ja glupa pa ne mogu se praviti bedasta.

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 5
15.9.2010 15:01:28   
Ninaa
Ja često zbog svog karaktera nadrapam jel sam glupa i dobra i uvijek me pregaze. No tko mi je kriv, držim se one da se dobro dobrim vraća pa sukladno tome i živim, mada ovo nisu vremena kad je dobro na cijeni. Puno bolje bi prošla u životu da pokažem zube. Da ne velim da na poslu obavljam stvari koje bi trebao moj šef a ne ja a radim za bijedne novce. No to je tak, ak hoćeš imati posao drži jezik za zubima. Iskreno se nadam da će se nešto dogoditi i da mi dijete/ djeca neće odrastati u takvom svijetu.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 6
15.9.2010 15:03:43   
Bebys
kak mene moja sefica nije mogla smisliti...ja joj u kozi nebi bila....sa svom tom mrznjom bljak...

pa kad su mene pitali da budem voditeljica ja odbila...NJEZIN MOZAK TO NIJE MOGAO SHVATITI...takvi su ti to ljudi...ljigez...

< Poruku je uredio Bebys -- 15.9.2010 15:04:23 >

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 7
15.9.2010 15:04:44   
pincirotvajler
ja nisam normalna očito : uf na poslu di bi se trebala ulizivat nemogu
al inače u životu ak mislim da bu došlo do svađe rađe ne velim kaj mislim

< Poruku je uredio pincirotvajler -- 15.9.2010 15:06:10 >

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 8
15.9.2010 15:06:15   
njanja
IZVORNA PORUKA: Ninaa
No to je tak, ak hoćeš imati posao drži jezik za zubima.  Iskreno se nadam da će se nešto dogoditi i da mi dijete/ djeca neće odrastati u takvom svijetu.

O tome ja pričam Ninaa, to je postala normala, "NE TALASAJ"ako hoćeš imati posao....šutiako hoćeš biti prihvaćen u društvu (ili na raji)......šuti... I onda želimo da nam dijeca odrastaju u drugačijim uvijetima, a sami smo preslabi da se izborimo za te 2. uvijete.... Ja mislim Ninaa da ti uopće ne biš trebala šutjeti jer da ti ostaneš bez posla, tvoj šef bi se pokazao kao pravi nesposobnjaković (ako već toliko stvari radiš umjesto njega).Kreni, odupri se, daj mu to do znanja. Onda će i tvojoj curi biti bolje jer ćeš ju naučiti kako se boriti za sebe!!!

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 9
   [Obrisani korisnik]
15.9.2010 15:06:27   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Thea)
  Neposredna veza do poruke: 10
15.9.2010 15:16:27   
Bebys
Kada to uspijem mislim da ću profitirati i da ću biti omiljenauser posted image

ti jesi obiljena...kus jos vise...user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 11
   [Obrisani korisnik]
15.9.2010 15:21:57   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Bebys)
  Neposredna veza do poruke: 12
15.9.2010 15:30:35   
Ninaa
Pa njanja opće je poznato da ja i kolegica skoro sve radimo umjesto njega! nije on nesposobnjaković samo mu se neda. Ja živim daleko od grada i da ostanem bez posla puno toga bi se zakompliciralo a i volim posao koji radim, samo me smeta to jel ga radim za male novce. Da me plati odgovarajće baš me briga. Ja mu svašta kažem i ne šutim, dok se kolegica povuče i ne suprostavlja se. Zna on da sa mnom nema šale i da mu puno vrijedim. A kaj se tiče obitelji i to mmove sad sam puno pregrmila i odšutjela i to ne zbog sebe nego zbog mm. Znam da su ga stvari o kojima sam danima pisala ovdje mučile i znao je da sam u pravu. Nisam se posvađala sa njegovim sestrama jel samo njih ima. Roditelja nema i one su mu jedine od obitelji koje ima, radi njega sam odšutjela i radi svojeg djeteta jel mi ne treba da odrasta zakinuto za svoje tete pa kakve god bile. Nek sama prosudi kasnije.
Cvrčak ti si ovdje omiljena pa koliko god nam mišljenja na onoj temi bila različitauser posted image

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 13
15.9.2010 15:42:13   
ivanaa
Moja bivša glavna je bila gadura,izživljavala se na nama i maltretirala pacjente a pričala da sve radi sama.Nisi smio zucnuti jer si nadrljo.Hvala Bogu otišla je i sad je na disciplinskoj jer je ukrala pacjentici parfem.
Nije ona kriva za mobing,krive smo mi koje šutimo o tome.Šutimo radi straha i tako joj dajemo veču mogučnost da se izživljava na nama.Sd je jedna sestra ista kao iona al nje šefica i svejedno maltretira sve i svakoga.Nitko ne valja osim nje.
Neznam Njanja zašo polačiš takvu temu.Svaka glava koja strši je u zraku kao meta,
Svi se kunu da su za pravdu i da se ne nameću al zapravo je malo takvih ljudi.

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 14
15.9.2010 23:47:24   
novamama
IZVORNA PORUKA: njanja

mislim da ljudi koji imaju svoj stav i ne boje ga se reći, a s druge strane koji odskaču od, oprostite mi, prosijeka, imaju većih problema....

tek kad sam to doživjela, skužila sam da ne spadam u prosjek....takve noževe u leđa sam dobivala od kolega da je to bila milina...a meni upitnici iznad glave????? pa zašto, pa zar nije cilj napraviti posao???? ah, koliko su mi živaca pojeli...
znaš onaj ''vic'': ''Ej frend, znaš imam super posao, ništa ne radim po cijeli dan''...to je to...

sada? ko ih šiša...tko su oni? meni nitko - odmičem se od ljudi koji mi žele zlo samo zato što želim raditi, želim pošteno živjeti život, želim biti pozitivna...a to mnogima ide na živce...

i sad na kraju da komentiram ovaj tvoj citat, posebno dio da imaju većih problema...ma kakvih? ma koji veći problem može biti za jednu majku kakve smo sve mi ovdje...poslovni? meni ne...
meni je najvažnija moja obitelj i dok tu stvari štimaju sve je ok...

još ako smijem, jedan mali savjet, odnosno, ono što sam ja naučila iz svog iskustva: uzdaj se use i svoje kljuse i znaj da kad ti bude najteže na poslu - ostaješ sam i svi ti okrenu leđa....zato, okreni i ti svima leđa i radi najbolje, ali zaista najbolje kako znaš, jer jedino tvoja djela govore o tebi...i tada problema nema jer imaš čistu savjest i nitko ti ne može ništa...

< Poruku je uredio novamama -- 15.9.2010 23:48:03 >

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 15
16.9.2010 8:48:52   
Thea
IZVORNA PORUKA: novamama

još ako smijem, jedan mali savjet, odnosno, ono što sam ja naučila iz svog iskustva: uzdaj se use i svoje kljuse i znaj da kad ti bude najteže na poslu - ostaješ sam i svi ti okrenu leđa....zato, okreni i ti svima leđa i radi najbolje, ali zaista najbolje kako znaš, jer jedino tvoja djela govore o tebi...i tada problema nema jer imaš čistu savjest i nitko ti ne može ništa...

Potpisujem te jer tako i ja na poslu..napravim najbolje što mogu svoj posao,a ako kome to smeta nek se j****

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 16
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!