Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: program majka-dijete na Goljaku 12.11.2011 14:09:25
|
|
|
|
pepeljuga
|
Draga ja ti nemam pojma,drzim fige da se netko javi
|
|
RE: program majka-dijete na Goljaku 12.11.2011 14:10:43
|
|
|
|
BUMBI
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Draga ja ti nemam pojma,drzim fige da se netko javi
|
|
RE: program majka-dijete na Goljaku 12.11.2011 14:20:12
|
|
|
|
ZVRK
|
draga mislim da ti je netko pisao na temi od marte za vježbice ...... pogledaj sretno tebi i mišici
|
|
RE: program majka-dijete na Goljaku 12.11.2011 14:22:29
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Draga ja ti nemam pojma,drzim fige da se netko javi
|
|
|
|
RE: program majka-dijete na Goljaku 12.11.2011 14:25:02
|
|
|
|
Zvonki
|
Ne znam uspavana. Mi smo išli samo na preglede gore. Iskustvo je ugodno. A kako je pod tim programom ne znam. Nadam se da ćete izaći sa velikim napretko. Ako sretnete dr. Žučka pozdravite ga, možda nas se sjeti iako je prošlo već punih 8 godina. Divan čovjek i doktor
|
|
RE: program majka-dijete na Goljaku 12.11.2011 14:25:30
|
|
|
|
ZVRK
|
evo našla sam ivanicapeca Objave: 66 Član od: 22.10.2010 Status: odsutan Uspavana, ako ti ikako muž može do duha u petak na Palčiće, bilo bi jako dobro, jer će tamo biti fizijoterapeut Ivan koji radi po bobathu vježbice i održati će predavanje o Baby hendlingu. Ivan je Palčićev volonter i hoće doći do ljudi doma besplatno da vam pokaže osnove baby handlinga i temeljne vježbice da krenete s tim što prije. To je za Marticu jako jako važno, jer je toliko bila u bolnici i praktički izgubila dosta vremena u startu. Ja sam Ivana i Šimuna snimila kad su vježbali i puštala bih to i po tome s njim vježbala i prije nego smo došli na Goljak. Na Goljaku baš ne objašnjavaju previše, i da nisam s Ivanom prošla školicu, bilo bi mi puno teže raditi kvalitetno sa Šimunom. Ako želiš mogu ti filmić snimiti na cd i poslati pa ti i to može biti od pomoći.
|
|
RE: program majka-dijete na Goljaku 12.11.2011 15:18:49
|
|
|
|
uspavana
|
zvrk, znam za to..čekam da mi ivana pošalje cd... al ovo mi je sad nešto novo, a sigurno je netko prošao, naći ću nekog negdje da mi objasni situaciju barem malo
|
|
RE: program majka-dijete na Goljaku 12.11.2011 15:22:38
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: pticica IZVORNA PORUKA: pepeljuga Draga ja ti nemam pojma,drzim fige da se netko javi
|
|
|
|
RE: program majka-dijete na Goljaku 12.11.2011 15:45:55
|
|
|
|
pincirotvajler
|
neznam ti ništa o tome
|
|
RE: program majka-dijete na Goljaku 12.11.2011 22:14:59
|
|
|
|
ivanicapeca
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK evo našla sam ivanicapeca Objave: 66 Član od: 22.10.2010 Status: odsutan Uspavana, ako ti ikako muž može do duha u petak na Palčiće, bilo bi jako dobro, jer će tamo biti fizijoterapeut Ivan koji radi po bobathu vježbice i održati će predavanje o Baby hendlingu. Ivan je Palčićev volonter i hoće doći do ljudi doma besplatno da vam pokaže osnove baby handlinga i temeljne vježbice da krenete s tim što prije. To je za Marticu jako jako važno, jer je toliko bila u bolnici i praktički izgubila dosta vremena u startu. Ja sam Ivana i Šimuna snimila kad su vježbali i puštala bih to i po tome s njim vježbala i prije nego smo došli na Goljak. Na Goljaku baš ne objašnjavaju previše, i da nisam s Ivanom prošla školicu, bilo bi mi puno teže raditi kvalitetno sa Šimunom. Ako želiš mogu ti filmić snimiti na cd i poslati pa ti i to može biti od pomoći. Mi smo u Zagrebu i idemo na vježbe po dogovorenom terminu, da se izrazim, ambulantno. Ovo što piše Uspavana je program za ljude koji ne žive u Zagrebu i ne mogu po narudžbi dolaziti jednom tjedno po sat vremena. Cima iz Križevaca je s malim tako bila, ali samo tjedan dana, jer je mali imao samo neke manje problemčiće. U bolnici si, dijete je s tobom, idete na vježbe, kad nema vježbi bavite se sami sa sobom, možete šetati, tamo se hranite, možete imati goste, al ono, bolnički život . Frendici je bilo najgore što je vidjela svakakvih dijagnoza i slučajeva. To je dosta pralo i plašilo Kužim Uspavanu da joj je ovo sad baš koma nakon toliko bolnice i napokon dolaska doma, i meni bi bilo, ali to je na žalost dio priče koji dolazi u paketu s nedonoščem. Varijanta je ili to, ili jednom ili više puta tjedno, kako procijene, putovati za ZG na ovo ambulantno druženje. Treća varijanta bi bila da sami pronađete u okolici licenciranog Bobath/Vojtla terapeuta koji će dolaziti kod vas doma i sami ga financirati, što je dosta skupo. Kako god Mata jednostavno mora to odguslati što kvalitetnije. Usput moja isprika Uspavanoj, CD s vježbama je spakiran, al tmuž nikak da pošalje. U ponedjeljak ću ja do pošte i poslati ga.
< Poruku je uredio ivanicapeca -- 12.11.2011 22:19:41 >
|
|
|
|
RE: program majka-dijete na Goljaku 13.11.2011 15:50:00
|
|
|
|
uspavana
|
hvala ti puno!! Znam da me ti kužiš što se tiče odlaska u bolnicu. Ali napravit ću sve, zaboraviti na sebe samo da napravimo sve što je u našoj mogućnosti da Marti bude što je lakše i ljepše u budućnosti. Ne odgovaraju joj baš vježbe-buni se, al sve je to za njeno dobro... tako treba prihvatiti stvari i naravno da ćemo napraviti SVE!! Kad to odradimo vidjet ćemo kako će to nama ići doma, a onda vidjeti što, kako, gdje poslije... al naravno da postoji i opcija da mi platimo nekog privatno da nam dolazi doma i vježba s nama.
|
|
RE: program majka-dijete na Goljaku 13.11.2011 16:11:31
|
|
|
|
Zvonki
|
Uspavana, ti dolasci znaju biti dosta skupi, najmanje 200 kn po dolasku I mi smo, kako su nas zlifrali iz bolnice, tražili ne bi li vježbali privatno, ali zbilja si to više ne možemo priuštiti, pogotovo jer smo se jako puno istrošili u njenih 4 mjeseca bolnice, pa još 6 mjeseci svakodnevnih odlazaka u bolnicu-kući-posao-s posla. Ako bude potrebno, možda da svi po malo pomognemo, koliko tko može. Javi nam se pa ćemo organizirati neku akciju
|
|
RE: program majka-dijete na Goljaku 13.11.2011 22:26:42
|
|
|
|
uspavana
|
teta Zvonki, hvala ti puno! za početak vježbamo u Klaićevoj (pokaže mi vježbe i probamo), pa vježbamo doma.... sad kad obavimo Goljak vidjet ćemo što će još trebati Marti... al razmišljamo i to odlascima u Vž.Toplice - jer ima tamo dobrih terapeuta.... al korak po korak...
|
|
RE: program majka-dijete na Goljaku 14.11.2011 15:41:02
|
|
|
|
ivanicapeca
|
Ne znam imaju li tamo licencirane Bobath/Vojtla terapeute (znam da u Krapinskim imaju), ali svakako se raspitaj. To bi ti bilo puno bliže, zar ne?
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!