|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Samoubojstvo
24.11.2010 10:56:34   
mama mery
Ako je tema na krivim mjestu ispricavam se.............

i bez brige ne razmisljam o tomeuser posted image

Već me na razmisljane potaklo to ste je troje  mojim vrsnjaka izvrsilo samoubojstvoa i roku 4 goduser posted image
evo prekjucer si je decko 85godiste pucao u glavuuser posted image

dali ste ikad razmisljali o tome, meni nije jasno sta se moze tako mladoj osobi dogoditi da digne ruku na sebeuser posted image

znam da zivimo u jako stresnom vremenu ali...............ipak tako mladi...user posted image user posted image

< Poruku je uredio Ninaa -- 24.11.2010 15:48:19 >

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: samoubojstvo
24.11.2010 10:59:19   
CallamityJane
Mery strasno user posted image
Meni je ovo malo preteska tema pa  cu je ostaviti za malo poslije da mi ne pokvari cijeli dan razmisljanje o tomeuser posted image

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 2
24.11.2010 11:01:57   
mirna
Dogodilo nam se to pocetkom godine  u obitelji i to na najgori moguci nacin. Tesko smo prosli kroz to...user posted image

Pomislila sam mozda  kao tinejdžerica na samoubojstvo. Trenutno se trudim da što duže živim da se mogu brinuti u mojim muškarcima: dakle ne padne mi na kraj pameti.

Neposredna veza do poruke: 3
24.11.2010 11:03:56   
Zvonki
Imam troje djece i radi njih nikada ne bih tako nešto učinila. Pomislila jesam par puta

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 4
24.11.2010 11:09:34   
novamama
sad ovo vidimuser posted image
mmery, nema tu pravila ni objašnjenja...
jadni roditelji i rodbinauser posted image

da dodam, treba svoju djecu učiti da UVIJEK postoji rješenje i da bezizlazne situacije NEMA...

< Poruku je uredio novamama -- 24.11.2010 11:10:44 >

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 5
24.11.2010 11:12:15   
Bebys
o da vjecna tema

ja sam se sto puta pitala zasto me bog stvorio
ali ON ZELI DA JA ZIVIM I JEDINO I SAMO JEDNIO BOG ME DRAZAO I VJERA U NJEGA..
MENI JE ON SVE
I KADA PADNEM I KADA ZGRIJESIM...TAKO CVRSTO SE UHVATIM KRISTA..I PONOVO SE DIZEM...

to vam je glavni odgovor na sve
ako ljidi nemaju duboku spoznaju boga...i vjere u njega..ne osjete ga..
LAKO U OVOM ODVRATNOM ZIVOTU DIZU RUKU NA SEBE...JAKO JAKO LAKO
a pogledajte danas gdje je ljudim bog..NEMA GA U ZIVOTU NIGDJE..
NEMA...
to je i najveci problem...
jer kazem vam...mene je u svim padovim i grijesima...DIZAO SAMO BOG...i do sada i ubuduce ce jer bez njega NE ZELIM ZIVJETI...NIKADA..
a to je i SNAGA ZA ZIVOT MA STA GOD DA SE DESI S BOGOM SE SVE BOZE...

danas toga ima jako jako puno...nazalost...user posted image

Neposredna veza do poruke: 6
24.11.2010 11:15:05   
Nika 24052006
Grozno je što tako mladi ljudi čine samoubojstva,najgore je što sve više i više teenagera to čini.Što ih tjera na to,sam Bog zna..Kažu utjecaj medija,interneta,razne sekte...Ne znam,znam samo da je pretužno...Ja osobno nisam nikada niti pomislila na to.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 7
24.11.2010 12:07:20   
pincirotvajler
dok nisam dobila sina pomislila sam to bar par puta mjesečno

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 8
24.11.2010 12:12:34   
zozo1
Ubiti sebe, nema šanse, da se ne znam kaj desi, uvijek se nađe neko rješenje. A kad vidim da se netko ubije zbog neuzvračene ljubavi to mi pak stvarno nije jasno ili zbog nekih dugova koje nakon ostavinske rasprave lijepo nasljede djeca. 

JAN, 18.12.2004.
FRAN, 19.02.2010.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 9
24.11.2010 12:12:55   
skorodolazi beba
za koji dan ce biti tocno 8god.otkako je moj tadasnji decko izvrsio samoubojstvo...
i dana danas nemogu shvatiti zasto je to ucinio,ali isto tako nemogu prestati sebe kriviti...

Neposredna veza do poruke: 10
24.11.2010 12:40:57   
tiha

IZVORNA PORUKA: skorodolazi beba

za koji dan ce biti tocno 8god.otkako je moj tadasnji decko izvrsio samoubojstvo...
i dana danas nemogu shvatiti zasto je to ucinio,ali isto tako nemogu prestati sebe kriviti...

user posted image user posted image user posted image user posted image

ajme kako grozno mogu misliti kako je samo tebi sad tesko napravio je to bez razmisljanja a tebe ce to proganjati kroz cijeli zivot! draga zao mi je!user posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu skorodolazi beba)
Neposredna veza do poruke: 11
24.11.2010 13:00:38   
natalijax
e sad,kod nas je neki dan se jedan ubio,ganjo je ženu i djete pištoljem,jadna žena jedva je pobjegla i ubio je sebe,da neispadne da sam grozna osoba,al kod takih ljudi bolje da se odma ubije nego da ubije ženu i djete,a malo malo kod nas u blizini se pročuje ubila se mlada cura.te mladi dečko,i to mi nije jasno,Vjerujem da za sve postoji riješenje

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 12
24.11.2010 13:39:35   
Krky
Od moje bliže obitelji 3 je bilo u pokušaju (hvala Bogu, neuspjelom) i to u raznoj životnoj dobi. Dvaput sam posjećivala psihijatrijske ustanove, razmišljala što reći, kako pokazati nekome da ti je potreban, da ga/ju voliš, kako se osloboditi pritiska da moraš napeto paziti da ne pokuša ponovno..I meni su se, davno, takve misli vrzmale po glavi, dok nisam upoznala Onog koji je mojem životu dao smisao i kasnije ga višestruko obogatio. I kako da Mu život koji mi je dao i za koji je dao i svoj život, bacim u lice i kažem: "Ne treba mi, ne želim ga ovakvog!", kad ja nisam u stanju vidjeti što je za mene pripremio. Slažem se s Bebys...a i shvaćam da je u današnje, teško vrijeme, teško naći neki smisao...sve je prolazno, nestalno i nesigurno...nevolje i nesreće na sve stran. Djeca su divan smisao, ali jednom odu, muž: divan, krasan i pažljiv, ali može pogriješit, povrijedit, jer je čovjek i nije savršen, roditelji neće bit vječno u našem životu. Stalan, siguran posao - teško da igdje i postoji, dobra financijska situacija - danas je, a sutra možeš biti na rubu siromaštva...ljudi se zaista lako izgube i u stvarnim problemima, a kamoli s onima koje još i sami umisle (nitko me ne voli...nikome ne trebam...). Žao mi je svih onih koji su propustili priliku da zatraže pomoć od prave Osobe, da kažu: "Isuse, ja ne mogu sam/a...potreban si mi..."

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 13
24.11.2010 13:48:11   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: skorodolazi beba

uoči nove godine ce jednom mom bivsem biti 4 god da se ubio...niko ne zna zasto...to ljeto smo bili skupa 2-3 mjeseca,poslje smo ostali dobri...njegova mama ,isli da mu je to "uvračano",al moje misljenje je da je u pitanju bila depresija,nesklad u obitelji,malo droge i dugova....user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu skorodolazi beba)
Neposredna veza do poruke: 14
24.11.2010 16:29:24   
Anoniman
Baš sinoć mi je mm rekao da je jedan njegov poznanik neki dan počinio samoubojstvo i to na jako gadan način.
Ne shvaćam, ne mogu to razumjeti ali se neću ni truditi. Zbilja mi je žao čovjeka, nadam se da je sad pronašao mir.

Znam za još jedan slučaj. Kad sam bila stara nekih 10-11 godina ujak moje prijateljice (koja živi u Zagrebu) se zbog nekih dugova živ zapalio. Sjećam se da me to jako pogodilo jer smo ga mi klinke obožavale. Uvijek se igrao s nama.
Bio je dobar čovjek..user posted image

(Odgovor članu mala pcelica)
  Neposredna veza do poruke: 15
26.11.2010 9:08:45   
pakić
Baš sam neki dan pitala mm, što bi napravio da sazna da boluje od neke neizlječive bolesti, i da mu predstoji samo bol i patnja... on je rekao da nikad ne bi mogao dići ruku na sebe? A ja mislim da bi to bio jedini razlog, da ja i pomislim na samoubojstvo... previše volim život!

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16
26.11.2010 9:25:19   
cuba
Ne! Nikad o tome nisam razmišljala i daj Bože da mi nikad ni ne padne na pamet...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 17
26.11.2010 10:07:55   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: cuba

Ne! Nikad o tome nisam razmišljala i daj Bože da mi nikad ni ne padne na pamet...

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 18
27.11.2010 7:24:01   
danery
nikad nisam pomislila na to,a i poznavajući mene,previše se volim da bi takvo što išla napraviti...
ne znam kolika to muka mora biti ljudima kad takvo što pokušaju...
jedna rođakinja mm je nedavno pokušala,ali nije uspjela...bilo joj je strašno teško u zadnjih godinu dana,razumijem njene razloge,ali ipak...user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 19
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!