|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Tuđa...
20.10.2011 22:06:51   
natalijax
Možda malo i odvratna tema, jel bi vi ikad dozvolile da vašem djetetu nego ugura svoju sisu u usta ,onak iz zafrkancije da vidi jel će sisatuser posted image čula sam u zadnje vrjeme par slučajeva na što sam rekla fuj a te osobe su me onak pogledale koda sam rekla neznam što

< Poruku je uredio Ninaa -- 21.10.2011 22:19:35 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Tuđa...
20.10.2011 22:15:28   
mala pcelica
pa bas da mi djetetu iz zezancije gura sisu usta to nebi dozvolila,ali da je iz nekih zdravstvenih razloga(mojih npr. da ne mogu dojiti) a druga zena da ima mlijeka dozvolila bi ako bi smatrala da je zena čista i uredna ...

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
20.10.2011 22:26:18   
mamacita
Ni pod razno, pa tako se i HIV prenosi.

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 3
20.10.2011 22:27:02   
lilia
Nemam takvih prijateljica niti poznanica kojima bi takva glupost  iz zafrkancije pala na pamet. Na srecu.
Sto se tice cicanja od druge mame niti to ne dolazi u obzir, da nemam mlijeka davala bi adaptirano.

U rodilistu je moj mali stalno drecao a ja bas tih prvih dana nisam imala dvoljno mlijeka pa sam se nasalila sa medicinskom sestrom da mama koja je sa mnom u sobi i doji svoju bebicu bez problema ima mlijeka i za mog drekavca.
Sestra se naglo uozbiljila i rekla: ne mislite valjda ozbiljno? Naravno da nisam mislila.
Ali eto niti to nije kao sto je nekad bilo.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 4
20.10.2011 22:30:27   
jagodicabobica
neeeeeeee
user posted image user posted image user posted image
meni se TO gadiuser posted image user posted image

< Poruku je uredio jagodicabobica -- 20.10.2011 22:34:09 >

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 5
21.10.2011 7:42:34   
pincirotvajler
a neznam..mislim da ne

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu jagodicabobica)
Neposredna veza do poruke: 6
21.10.2011 7:45:13   
mariola
Molim????? Ne mogu ni zamislit da to uopće netko može napraviti. Veliko NE.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 7
21.10.2011 7:52:26   
mariwa
Kad je moja mama rodila brat s njom je bila jedna žena u sobi i isto je imala sina. mama nije na početku imala dovoljno mlijeka a ta žena previše pa je ponekad dojila mog brata. To je bilo prije 30god.. Inače njih dvije su se znale i prije. Ja to nikad nebi..

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 8
21.10.2011 10:03:26   
ciba
IZVORNA PORUKA: mariola

Lorena 12.03.2009. 3850g i 51 cm
Matej 8.03.2012. 4290g i 52 cm

http://www.youtube.com/watch?v=B7r5yaSq1-k

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 9
21.10.2011 14:07:43   
Nika 24052006

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 10
21.10.2011 14:19:38   
pticica
Nemam takvih prijateljica niti poznanica kojima bi takva glupost iz zafrkancije pala na pamet. Na srecu.
Sto se tice cicanja od druge mame niti to ne dolazi u obzir, da nemam mlijeka davala bi adaptirano.

potpis

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 11
21.10.2011 14:30:41   
sina
NE!

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 12
21.10.2011 16:17:05   
škorpioni
pametnom to nebi palo na pamet jedino nekom tko nema pameti!!!NE NE NE I NE

"uvijek samo hrabro i odlučno"
sin 11.11.2005
kćer 25.10.2010

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 13
21.10.2011 17:03:59   
bubaMaja
Joj kako vi znate ponekad biti smiješne!! PA čemu toliko zgražavanje??? Da nemate druge opcije ne samo da bi dale nego bi i molile da vam netko dijete nahrani!! (da imate pravo neke bi mu dale kruha i soli hahahaha)

U današnje vrijeme takvo nešto nije prihvatljivo što iz medicinskih, što iz ćudoredno običajnih razloga, prije je bilo pod normalno... neš ti stvari nad kojom treba sveopće zgražanje, ufff!

Mogu samo primijetiti da jsu običaji dogovoreni društveno i svako društvo ima svoje odredbe. U našem to više nije prihvatljivo i to je to. A da je za zgražanje, svakako nije!!

I da, ni ja ne bih svom djetetu dala da cica drugu cicu, ali hvala Bogu za tim nije bilo niti potrebe. S druge strane da sam imala previše mlijeka i da me je netko pitao bih li podojila (ili izdojila za...) neku bebicu kojoj treba - rado bih to učinila. I ne vidim zašto bi se netko nad tim zgražavao.

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

(Odgovor članu škorpioni)
Neposredna veza do poruke: 14
21.10.2011 19:40:48   
mala pcelica
IZVORNA PORUKA: bubaMaja

Joj kako vi znate ponekad biti smiješne!! PA čemu toliko zgražavanje??? Da nemate druge opcije ne samo da bi dale nego bi i molile da vam netko dijete nahrani!! (da imate pravo neke bi mu dale kruha i soli hahahaha)

U današnje vrijeme takvo nešto nije prihvatljivo što iz medicinskih, što iz ćudoredno običajnih razloga, prije je bilo pod normalno... neš ti stvari nad kojom treba sveopće zgražanje, ufff!

Mogu samo primijetiti da jsu običaji dogovoreni društveno i svako društvo ima svoje odredbe. U našem to više nije prihvatljivo i to je to. A da je za zgražanje, svakako nije!!

I da, ni ja ne bih svom djetetu dala da cica drugu cicu, ali hvala Bogu za tim nije bilo niti potrebe. S druge strane da sam imala previše mlijeka i da me je netko pitao bih li podojila (ili izdojila za...) neku bebicu kojoj treba - rado bih to učinila. I ne vidim zašto bi se netko nad tim zgražavao.

potpuno si u pravu ...dobro da se nisu ispovraćale user posted image user posted image

< Poruku je uredio mala pcelica -- 21.10.2011 19:41:23 >

(Odgovor članu bubaMaja)
Neposredna veza do poruke: 15
21.10.2011 20:57:14   
lavica81

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 16
21.10.2011 21:32:19   
inesica
E stvarno svasta!

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 17
21.10.2011 21:51:17   
Monica
Pa stvarno ne mogu vjerovatiuser posted image
šta ženama svašta padne na pamet...ja ne bi

"Tko želi nešto napraviti nađe način,tko ne želi ništa napraviti nađe izgovor"

(Odgovor članu inesica)
Neposredna veza do poruke: 18
21.10.2011 21:53:04   
Zvonki
Da se radi o preživljavanju, onda bi. Ovako, ne hvala.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Monica)
Neposredna veza do poruke: 19
23.10.2011 10:32:57   
elven

IZVORNA PORUKA: bubaMaja

Tako je...nekada nije bilo AD mlijeka, majke su isto iz raznih razloga ostajale bez mlijeka ili im nije dolazilo danima, pa su se bebe nosile drugim rodiljama na podoje...mislim da ima i neka fraza /naziv za to, ali se ne mogu sjetiti "zadojeno dijete" ili nešto slično.... Nismo mi tako daleko od tih vremena....

Bojim se da bi mi bilo malo nelagodno podojiti drugo dijete, ali izdojiti definitivno da! A isto bilo je primjera kad su bebice same nalazile ciku u tuđim "njedrima" pa je to smatrano jako slatkim....da se gura cica bez opravdanog razloga mi nije neka fora...ali ovakva količina i žestina zgražanja uf....too much!

(Odgovor članu bubaMaja)
Neposredna veza do poruke: 20
23.10.2011 19:04:34   
mala pcelica
moja mama kad je rodila sestru u bolnici je dojila jos jednog dječaka jer njegova mama nije imala mlijeka i sve ok

(Odgovor članu elven)
Neposredna veza do poruke: 21
23.10.2011 23:23:38   
mayathebee

IZVORNA PORUKA: Zvonki

Da se radi o preživljavanju, onda bi. Ovako, ne hvala.

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 22
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!