FIONA
|
cure, ja sam očajna. Moja zver je noćas toliko plakala, bacala po meni da mi je skoro zviznula na leđa.....jako je teška a kad ima jake grčeve ona se toliko baca i previja da ju jedva obuzdam...noćas je bilo prestrašno...do tri nije oka sklopila, tj. previjala se u polusnu dok nisam upalila svjetlo i posjela ju na krevet... podrignula je poslije flaše dva puta, stavila ju spavat i sat i pol je bilo mir, onda su počeli lagani grčići gdje je stenjala ali je uspjela sama podrignut u snu....nakon toga sve jače i jače...počela sam ju svaki put podići iz kreveta i ona bi se po nekoliko puta podrignula ko pravo prase...malo se smiri, ja ju spustim a za par minuta ope isto...tako do tri sata...kad sam ju posjela n akrevet samo se podrignula i onim velikim umornim okicama me tužno pogledala i srušila u naručje koliko je umorna!... Ona nije mala, prije mjesec dana imala je 10,5kg, duga je bila 73,5...ima devet mjeseci i hoda u vrtiću uz ogradicu, prava beba za poželjet, rumena u obrazima, živa i željna svega... preko dana isto podriguje ali to uz igru i sjedenje lakše podnosu, kao podnormlno...ali noći su sve gore i gore... evo što je jučer pojela: ujutro oko pola devet flašu aptamila i to nije baš sve malo je ostalo, oko pola jedan je pojela tanjur juhe sa mesom i povrćem(brokula, cvjetača, mrkva), preko dana malo piškota za bebe, oko pola sedam navečer je pojela kašicu od breskve sa rižinim pahuljicama, prije spavanja opet aptamil...ona preko dana pije čaj od komorača za probavu! Ako je to jela i na moru i prije i nije bilo grčeva, znači nije hrana, čaj pije od kad znam i nije bilo problema, uostalom taj čaj piju bebe od mjesec dana, piškotice ista stvar... zamjena pedijatrice mi je do kraja kolovoza, takva guska koja je rekla a da li mama znate kuhati!!!...ma čim mi jeto rekla samo sam se zahvalila na cjepljenju i otišla van...čekati kraj mjeseca je daleko a ona je loše iz dana u dan...probala sam vratiti prehranu na onu kad je bil ačetiri mjeseca, čak sam i jedan dan stavila da bude na samom mlijeku...i opet ništa....kupila novalac za grčeve kaj ste mi preporučila i opet ništa, nnije ga htela a kad sam joj uvalila u polusnu ista stvar... kaj da radim, kud da idem sa njom???...pa da nije neka bakterija???