|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   ebay vodič
8.2.2011 17:15:02   
maja
Evo ovo sam sad našla, nikada mi nije bila jasna ta kupnja, nadam se da ću nekome još pomoćiuser posted image

kreditne kartice - otvorite račun preko Paypal-a, prihvaćaju, amex, master, visu
plaćanje je sigurno, ako se desi da vam roba ne stigne ili je prodavač prevarant paypal vam vrati novac

KUPNJA
izaberete buy, pa pod caregory odaberete što želite....
svaka kategorija ima podkategorije, npr baby ima - gender (boy, girl, unisex)
size (odaberete po mjesecima, veličini), pa tipe of clothing (birate što od odjeće tražite) i condition ( tj, new or used)
kad vam se nešto svidi upišete ponudu i potvrdite bidanje, ako osvojite prodavač vam pošalje invoice (fakturu da platite)

ispod cijene robe (pokraj slike je cijena) imate postage - i ako piše za RH, možete bidat a ako piše not specified sa strane imate opciju e-mail seller
kad otvorite e -mail prvo birate jedno od pitanja tj, question about shipping i zatim u prazan pravokutnik ispod napišete poruku
hi, would you ship to Croatia and how much is p&p?

ako vam odgovori i cijena bude prihvatljiva, onda bidate

NAPOMENA
Šta od da kupite ako je više komada, obavezno molite prodavača da napiše gift i skine etikete
ja sam platila carinu i na gift jer su stvari bile sa etiketama a kažu da imaju pravo cariniti sve što je novo

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: ebay vodič
8.2.2011 17:31:02   
pepeljuga
Ja nurucivala i nikad nisam imala problema,carinu platila nesto malo...al ja nisam nikad kupovala na aukcijama nego samo ono sto ide odma...

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 2
8.2.2011 17:35:31   
maja
gledala sam malo cijene, jeftinije je, ali kad se plate putni troškovi dođe nekako na istouser posted image Ili ja to ne znam jeftino naćiuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 3
   [Brisano sporočilo]
8.2.2011 17:45:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu maja)
  Neposredna veza do poruke: 4
8.2.2011 21:17:54   
BUMBI
Hvala majouser posted image
Ja nisam nikada kupoval,nekako se ne usudimuser posted image
Ali znam dosta ljudi koji uzimaju i kažu da su zadovoljni.
Samo mi je smiješno kad nešta košta recimo 5 kn,a troškovi 20user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 5
8.2.2011 21:31:42   
sanjalica
hvala Majo... ja sam već postavila prije temu o kupnji preko interneta.... ali čak i uz ovo tvoje sasvim lijepo objašnjenje, nekako mi je to sve mrkli mrak..... pogotovo kupovanje preko aukcija.....
krajnji domet za sada mi je naručiti preko neta nešto iz svijeta knjige ili neckermanna....

Ja nisam luzer, ne, naprotiv
Meni je osmijeh light motiv...
P 2001
M 2003
K 2009

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!