|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Živite li bolje ili gore od svojih roditelja ...
21.1.2009 16:45:41   
Ruža
Kako živite u odnosu na život svojih roditelja u vašoj dobi? Bolje ili lošije?
Mislim da mi živimo bolje u materijalnom smislu, u svemu drugome mislim da je njima bilo lakše.

Samo luda mama...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Živite li bolje ili gore od svojih rodite...
21.1.2009 17:31:33   
Lady3
Mislim da je njima bilo lakše u mnogo toga.Kad bi dobio posao imao si ga cijeli život,redovne plaće...Možda nisu imali mnogo mogućnosti kao mi danas,nove aute,tehnika.. nama je sve dostupnije,slobodniji smo...ali i živimo u vrlo nesigurnim vremenima gdje ništa i nitko nije više siguran.Pa pogledajte samo to nasilje u školama,štrajkovi,nezadovoljstvo,život u kreditima...Mislim da je njima bilo puno bolje.Nisu bili toliko opterećeni kao mi danas i u strahu za svoje poslove i za našu budućnost,budućnost naše djece..user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2
21.1.2009 17:36:02   
Candy
Pa,mislim da općenito živimo bolje od njih u ovom dobu...Kako kažeš Ružo,u materijalnom smislu...
Ali,teško je na to odgovoriti jer vremena nisu ista...Oni nisu imali puno stvari koje mi imamo danas i vremena su se jako promijenila...
Zato smatram da je našim roditeljima i njihovoj generaciji,ovakav način života došao prebrzo i da se nisu najbolje snašli...Naprosto se sve prebrzo odvijalo da bi mogli pratiti naš način života...
Ali,apsolutno držim da su imali manje ali su kvalitetnije živjeli ...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 3
21.1.2009 18:22:04   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: Ruža

Mislim da mi živimo bolje u materijalnom smislu, u svemu drugome mislim da je njima bilo lakše.

Tocno, slazem se.

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 4
21.1.2009 19:33:48   
Florijan Jakov
laške, i to puno lakše, mooja mama je bila u podstanarima i samohrana majka u mojim godinama.

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 5
21.1.2009 19:37:51   
Dajana
Mi živimo lakše od naših roditelja u materijalnom smislu, ali kod nas konkretno zato što smo si to sami priskrbili. No zato živimo u gorem svijetu u kojem je puno teže opstati, živjeti, odgajati djecu i ostati normalan. Moram priznati da je njima bilo puno ljepše i bezbrižnije.

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 6
21.1.2009 19:58:25   
piggy
mislim da su oni bolje živjeli u bilo kojem pogledu,moji su bili podstanari,jeli su više manje vani i uvijek su imali novaca,a nisu se ni živcirali kao mi danas.

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

(Odgovor članu Dajana)
Neposredna veza do poruke: 7
21.1.2009 20:48:10   
tonkica
Mislim da je njima u nekim stvarima bilo lakše nego nama, aisto tako i nama je teže nego njima.
Zavidim im na radnom vremenu, radili su od 7 do 3, imali su popodne slobodno. Sad je novo radno vrijeme od 9 do 5, kad da budeš sa svojim djetetom doma? Ljudi su si bili nekak bliži onda, držali su se više nego sad. Bar se meni tako čini.

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 8
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 23:37:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Candy)
  Neposredna veza do poruke: 9
21.1.2009 23:44:04   
sina
potpisujem se uz lady3. u svakom slučaju bih se mijenjala za ona vremena jer ovo danas je sve nekako previše turbo

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 10
21.1.2009 23:44:39   
njanja
IZVORNA PORUKA: Lady3

Mislim da je njima bilo lakše u mnogo toga.Kad bi dobio posao imao si ga cijeli život,redovne plaće...Možda nisu imali mnogo mogućnosti kao mi danas,nove aute,tehnika.. nama je sve dostupnije,slobodniji smo...ali i živimo u vrlo nesigurnim vremenima gdje ništa i nitko nije više siguran.Pa pogledajte samo to nasilje u školama,štrajkovi,nezadovoljstvo,život u kreditima...Mislim da je njima bilo puno bolje.Nisu bili toliko opterećeni kao mi danas i u strahu za svoje poslove i za našu budućnost,budućnost naše djece..user posted image
 slažem se aposulutno sa svakom riječi.... jedina stvar za dodati-mi mislimo da oni nisu imali ono što mi danas imamo na izbor-aute, kompjutere, svakakva putovanja....ali nisu za to ni znali niti su bili opterećeni time...po mojim starcima znam da je njima uživancija bila (a i sada je) boraviti u prirodi, loviti ribe dok se mama sunča, brati gljive u šumi, brati šparoge..mi samo za nečim jurimo i stalno želimo više, više i više.... Mislim da je njima bilo lakše, a to potvrđšujem time i što je nama u djetinjstvu bilo lakše i ljepše nego što je današnjoj djeci....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 11
21.1.2009 23:45:35   
Ira_
Kada se sjetim svoga djetinstva mogu reći da u nekim situacijama su moji bolje živjeli, a u nekim gore od nas. Ne mislim samo na materijalno, nego općenito.
Kada se samo sjetim, to se skoro svako večer išlo kod nekoga ili je netko dolazio kod nas, a mi danas... katastrofa. Nije sve ni u novcu, otuđili smo se jedni od drugih, i to je ono što mislim da su naši roditelji živjeli možda i puno bolje nego mi!

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 12
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!