Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Živite li bolje ili gore od svojih rodite... 21.1.2009 17:31:33
|
|
|
|
Lady3
|
Mislim da je njima bilo lakše u mnogo toga.Kad bi dobio posao imao si ga cijeli život,redovne plaće...Možda nisu imali mnogo mogućnosti kao mi danas,nove aute,tehnika.. nama je sve dostupnije,slobodniji smo...ali i živimo u vrlo nesigurnim vremenima gdje ništa i nitko nije više siguran.Pa pogledajte samo to nasilje u školama,štrajkovi,nezadovoljstvo,život u kreditima...Mislim da je njima bilo puno bolje.Nisu bili toliko opterećeni kao mi danas i u strahu za svoje poslove i za našu budućnost,budućnost naše djece..
|
|
RE: Živite li bolje ili gore od svojih rodite... 21.1.2009 17:36:02
|
|
|
|
Candy
|
Pa,mislim da općenito živimo bolje od njih u ovom dobu...Kako kažeš Ružo,u materijalnom smislu... Ali,teško je na to odgovoriti jer vremena nisu ista...Oni nisu imali puno stvari koje mi imamo danas i vremena su se jako promijenila... Zato smatram da je našim roditeljima i njihovoj generaciji,ovakav način života došao prebrzo i da se nisu najbolje snašli...Naprosto se sve prebrzo odvijalo da bi mogli pratiti naš način života... Ali,apsolutno držim da su imali manje ali su kvalitetnije živjeli ...
|
|
|
|
RE: Živite li bolje ili gore od svojih rodite... 21.1.2009 18:22:04
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Mislim da mi živimo bolje u materijalnom smislu, u svemu drugome mislim da je njima bilo lakše. Tocno, slazem se.
|
|
RE: Živite li bolje ili gore od svojih rodite... 21.1.2009 19:33:48
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
laške, i to puno lakše, mooja mama je bila u podstanarima i samohrana majka u mojim godinama.
|
|
RE: Živite li bolje ili gore od svojih rodite... 21.1.2009 19:37:51
|
|
|
|
Dajana
|
Mi živimo lakše od naših roditelja u materijalnom smislu, ali kod nas konkretno zato što smo si to sami priskrbili. No zato živimo u gorem svijetu u kojem je puno teže opstati, živjeti, odgajati djecu i ostati normalan. Moram priznati da je njima bilo puno ljepše i bezbrižnije.
|
|
|
|
RE: Živite li bolje ili gore od svojih rodite... 21.1.2009 19:58:25
|
|
|
|
piggy
|
mislim da su oni bolje živjeli u bilo kojem pogledu,moji su bili podstanari,jeli su više manje vani i uvijek su imali novaca,a nisu se ni živcirali kao mi danas.
|
|
RE: Živite li bolje ili gore od svojih rodite... 21.1.2009 20:48:10
|
|
|
|
tonkica
|
Mislim da je njima u nekim stvarima bilo lakše nego nama, aisto tako i nama je teže nego njima. Zavidim im na radnom vremenu, radili su od 7 do 3, imali su popodne slobodno. Sad je novo radno vrijeme od 9 do 5, kad da budeš sa svojim djetetom doma? Ljudi su si bili nekak bliži onda, držali su se više nego sad. Bar se meni tako čini.
|
|
[Brisano sporočilo] 21.1.2009 23:37:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Živite li bolje ili gore od svojih rodite... 21.1.2009 23:44:04
|
|
|
|
sina
|
potpisujem se uz lady3. u svakom slučaju bih se mijenjala za ona vremena jer ovo danas je sve nekako previše turbo
|
|
|
|
RE: Živite li bolje ili gore od svojih rodite... 21.1.2009 23:44:39
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 Mislim da je njima bilo lakše u mnogo toga.Kad bi dobio posao imao si ga cijeli život,redovne plaće...Možda nisu imali mnogo mogućnosti kao mi danas,nove aute,tehnika.. nama je sve dostupnije,slobodniji smo...ali i živimo u vrlo nesigurnim vremenima gdje ništa i nitko nije više siguran.Pa pogledajte samo to nasilje u školama,štrajkovi,nezadovoljstvo,život u kreditima...Mislim da je njima bilo puno bolje.Nisu bili toliko opterećeni kao mi danas i u strahu za svoje poslove i za našu budućnost,budućnost naše djece.. slažem se aposulutno sa svakom riječi.... jedina stvar za dodati-mi mislimo da oni nisu imali ono što mi danas imamo na izbor-aute, kompjutere, svakakva putovanja....ali nisu za to ni znali niti su bili opterećeni time...po mojim starcima znam da je njima uživancija bila (a i sada je) boraviti u prirodi, loviti ribe dok se mama sunča, brati gljive u šumi, brati šparoge..mi samo za nečim jurimo i stalno želimo više, više i više.... Mislim da je njima bilo lakše, a to potvrđšujem time i što je nama u djetinjstvu bilo lakše i ljepše nego što je današnjoj djeci....
|
|
RE: Živite li bolje ili gore od svojih rodite... 21.1.2009 23:45:35
|
|
|
|
Ira_
|
Kada se sjetim svoga djetinstva mogu reći da u nekim situacijama su moji bolje živjeli, a u nekim gore od nas. Ne mislim samo na materijalno, nego općenito. Kada se samo sjetim, to se skoro svako večer išlo kod nekoga ili je netko dolazio kod nas, a mi danas... katastrofa. Nije sve ni u novcu, otuđili smo se jedni od drugih, i to je ono što mislim da su naši roditelji živjeli možda i puno bolje nego mi!
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!