Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Pilates ili Yoga za trudnice 26.2.2009 15:53:22
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
bubu, ja sam išla na aerobic na ravnice, evo ti link http://www.glfitness.hr/ imaju dvorane na više lokacija pa pitaj, bila sam jako zadovoljna.
|
|
RE: Pilates ili Yoga za trudnice 26.2.2009 16:05:28
|
|
|
|
Bubu
|
al ovi nemaju pilates baš za trudnice...bar koliko vidim..
|
|
|
|
RE: Pilates ili Yoga za trudnice 26.2.2009 16:31:37
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
ne znam kako često ažuriraju stranice i imaju li kakav program prilagođen trudnicama, zato nazovi pa pitaj. inače Puli ide na jogu, pa se možda javi sa informacijom ima li tamo gdje ide kakav program za trudnice.
|
|
RE: Pilates ili Yoga za trudnice 26.2.2009 16:40:58
|
|
|
|
Jabuka
|
Trudnice, vi koje nemate mogucnost ici na jogu, pilates ili slicno, da li doma vjezbate?
|
|
|
|
RE: Pilates ili Yoga za trudnice 26.2.2009 17:23:02
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: Jabuka Trudnice, vi koje nemate mogucnost ici na jogu, pilates ili slicno, da li doma vjezbate? Možeš mislit, imam dijete od 2god. nema baš puno odmora, a dr. mi rekla što više noge u zrak Tko može neka ide na bilo šta, dobro je malo gibanja.
|
|
RE: Pilates ili Yoga za trudnice 26.2.2009 17:31:17
|
|
|
|
lee
|
pilates i ja.... pa ja bi poletila sa lopte ko kruška kakva mi je dobra ravnoteža.... i prije trudnoče kad sam probala sjediti na lopti pa to je bio kaos... ali hodam puno i stalno sam u pokretu tako da me kile ne brinu jer je sve u stomaku...kad rodim fitnes kreče opet...
|
|
RE: Pilates ili Yoga za trudnice 26.2.2009 20:52:19
|
|
|
|
božica
|
Tko ima volju zakaj ne cure sa iskustvom javite seeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Pilates ili Yoga za trudnice 27.2.2009 7:26:26
|
|
|
|
anne
|
IZVORNA PORUKA: Jabuka Trudnice, vi koje nemate mogucnost ici na jogu, pilates ili slicno, da li doma vjezbate? Ja sam vježbala doma i u trudnoći i sad po onoj knjizi Vježba za trudnice.
|
|
RE: Pilates ili Yoga za trudnice 27.2.2009 7:43:28
|
|
|
|
huanita
|
Anne, baš sam jučer pokušala naći na netu rabljenu knjigu Vježbanje u trudnoći da je kupim jer bih vježbala po njoj. Isplati li se? Imam loptu i volim je koristiti, a mislim da bi mi i prije poroda pomogla da se razgibam.
|
|
|
|
RE: Pilates ili Yoga za trudnice 18.3.2009 14:15:06
|
|
|
|
Bubu
|
Evo ja napokon našla fitness za trudnice u poslijepodnevnim satima! Gokyfitness kod kartinga u Španskom, utorkom i četvrtkom u 17:30!
|
|
|
|
RE: Pilates ili Yoga za trudnice 18.5.2010 13:12:26
|
|
|
|
frnbhr36
|
Hello :-) Evo za vas koje želite vježbati u trudnoći ili ste novopečene mame Udruga “PAF” za ples, aerobic I fitness pokrenula je program koji se temelji na elementima pilatesa, yoge, vježbama disanja I snage, te vježbama istezanja. Prilagođen je budućim i novopečenim mamama, znači ako ste trudne ili tek rodile ovo je idealan program za Vas. Isto tako nije bitno da li ste bile aktivne prije trudnoće ili ne jer ovaj program ima individualan pristup prema svakoj ženi, a zbog toga su i grupe male ( od 5-8 žena) jer želimo da svaka žena dobije pažnju koju zaslužuje. Od rekvizita za vježbanje koristimo male I velike lopte za pilates, elastične trake, male bučice (do 1 kg) i strunjače. Program ide dva puta tjedno po dva puta dnevno (jutarnji I popodnevni termin): 1.grupa PON I SRI od 11:00-12:00 2.grupa PON I SRI od 17:00-18:00 Ali postoji mogućnost za otvaranje i drugih termina, ovisi o interesu. Cijena je 250kn mjesečno, a mjesto događanja Žajina ulica 10 (iza Magazinske ulice kod “Doma sportova”). Program je pod stručnim vodstvom instruktorice koja je već 12 godina u svijetu aerobica, a to sam ja, prezenter na mnogim konvencijama u zemlji i inozemstu, zadnje je bilo na SKOK-u u Zagrebu, educirana sam na mnogobrojnim aerobic i pilates konvencijama, a trenutačno i sama očekujem bebu stoga je i nastala i ideja o ovom programu. Za predbilježbe i ostale informacije možete nazvati na broj 091/4826032, Ivona ili poslati mail na e-mail adresu: udruga.paf.zg@gmail.com Dođite da se družimo
|
|
RE: Pilates ili Yoga za trudnice 18.8.2010 21:41:35
|
|
|
|
srna 07
|
Ima na Pantovčaku 101, Tan Tan kutak. Vježbe za trudnice. Imaju jednu grupu ujutro i navečer
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!