Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Brangelina par opet u drugom stanju! 17.4.2009 13:39:15
|
|
|
|
Zvonki
|
Teško mi je suditi o nekome a ne znati o čemu pričam? Jer ja zaista ne znam kakvo je stanje u njihovom domu. U jedno sam definitivno sigurna. A to je da su te dadilje koje se bave sa tom djecom vjerojatno stručne osobe koje ipak tu djecu odgajaju, možda bolje nego neka majka. I da im je definitivno budućnost svjetlija u njihovom domu nego ondje odakle dolaze. Imaju osiguranu hranu, odjeću, školovanje i ostalo. I nitko sa sigurnošću ne može reći da ta djeca nisu sretna sa parom Brangelina, zar ne? (Ja bi bila )
|
|
RE: Brangelina par opet u drugom stanju! 17.4.2009 19:54:13
|
|
|
|
pikachu
|
Pa kada imaju mogućnosti, neka ih... Ja skidam kapu... Mogli su se i za nešto drugo odlučiti (razni skandali), kako to obično sa slavnima i bogatima biva... Oni su se odlučili imati čopor djece... I ja bi...
|
|
RE: Brangelina par opet u drugom stanju! 18.4.2009 16:25:13
|
|
|
|
Indy
|
Neka imaju puno djece, bogati su.
|
|
|
|
RE: Brangelina par opet u drugom stanju! 18.4.2009 16:28:47
|
|
|
|
inna
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Teško mi je suditi o nekome a ne znati o čemu pričam? Jer ja zaista ne znam kakvo je stanje u njihovom domu. U jedno sam definitivno sigurna. A to je da su te dadilje koje se bave sa tom djecom vjerojatno stručne osobe koje ipak tu djecu odgajaju, možda bolje nego neka majka. I da im je definitivno budućnost svjetlija u njihovom domu nego ondje odakle dolaze. Imaju osiguranu hranu, odjeću, školovanje i ostalo. I nitko sa sigurnošću ne može reći da ta djeca nisu sretna sa parom Brangelina, zar ne? (Ja bi bila ) potpisujem
|
|
RE: Brangelina par opet u drugom stanju! 26.4.2009 13:29:52
|
|
|
|
Zvonki
|
Pogledah danas ovaj filmić i još jednom se prisjetih kako takva djeca koju posvoje bogati ljudi zaista mogu reći da su uspjeli u životu. http://www.cultureunplugged.com/play/1081/Chicken-a-la-Carte
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!