|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Brangelina par opet u drugom stanju!
17.4.2009 13:39:15   
Zvonki
Teško mi je suditi o nekome a ne znati o čemu pričam? Jer ja zaista ne znam kakvo je stanje u njihovom domu. U jedno sam definitivno sigurna. A to je da su te dadilje koje se bave sa tom djecom vjerojatno stručne osobe koje ipak tu djecu odgajaju, možda bolje nego neka majka. I da im je definitivno budućnost svjetlija u njihovom domu nego ondje odakle dolaze. Imaju osiguranu hranu, odjeću, školovanje i ostalo. I nitko sa sigurnošću ne može reći da ta djeca nisu sretna sa parom Brangelina, zar ne? (Ja bi bila user posted image user posted image )

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 26
17.4.2009 19:54:13   
pikachu
Pa kada imaju mogućnosti, neka ih... Ja skidam kapu... Mogli su se i za nešto drugo odlučiti (razni skandali), kako to obično sa slavnima i bogatima biva... Oni su se odlučili imati čopor djece... I ja bi...user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 27
18.4.2009 16:25:13   
Indy
Neka imaju puno djece, bogati su.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28
18.4.2009 16:28:47   
inna
IZVORNA PORUKA: Zvonki

Teško mi je suditi o nekome a ne znati o čemu pričam? Jer ja zaista ne znam kakvo je stanje u njihovom domu. U jedno sam definitivno sigurna. A to je da su te dadilje koje se bave sa tom djecom vjerojatno stručne osobe koje ipak tu djecu odgajaju, možda bolje nego neka majka. I da im je definitivno budućnost svjetlija u njihovom domu nego ondje odakle dolaze. Imaju osiguranu hranu, odjeću, školovanje i ostalo. I nitko sa sigurnošću ne može reći da ta djeca nisu sretna sa parom Brangelina, zar ne? (Ja bi bila user posted image user posted image )

potpisujem

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 29
26.4.2009 13:29:52   
Zvonki
Pogledah danas ovaj filmić i još jednom se prisjetih kako takva djeca koju posvoje bogati ljudi zaista mogu reći da su uspjeli u životu.
http://www.cultureunplugged.com/play/1081/Chicken-a-la-Carte

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 30
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!