|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevario me muž
6.9.2009 17:16:45   
vale29
ja se sa curama potpuno slažem, ali kako bi ja reagiralauser posted image u onom trenutku da saznamuser posted image to je veliko pitanje???

ja stalno idem na sve ili ništa, ovisna nisam o mužu, da li bi mu mogla vjerovatiuser posted image pa neznam ti muškarci imaju dvije glaveuser posted image a sad je pitanje sa kojom glavom misleuser posted image

želim ti puuuuuno sreće u braku i da prebrodite krizuuser posted image

(Odgovor članu mimi1)
Neposredna veza do poruke: 26
6.9.2009 18:25:11   
Ninaa
Žao mi je kaj ti se to dogodilo. Mislim da bi se samo ponizila da odeš do nje, to nema nekog smisla po meni. Kad je vidiš u gradu ponosno digni glavu i prođi uz nju. Ostalo kaj imaš riješi s mužem , on je taj s kojim živiš i koji je pred Bogom obećao u dobru i zlu. Ak si odlučila ostati, otvoreno porazgovarajte i riješite to među sobom, tražite pomoć ak treba i krenite dalje ak je moguće. Ja neznam kaj bi napravila, da me prevari mislim da mu nikad ne bi oprostila i ne bi više dopustila da me dira i vjerojatno bi sve otišlo k vragu.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu vale29)
Neposredna veza do poruke: 27
6.9.2009 20:17:16   
Anoniman
Draga, slušaj troubi! Sve ti je rekla.

Platonske veze se mogu prekinuti, i zauvijek zaboraviti, ako brak u kojem ste vas dvoje bude od te veze bolji, kvalitetniji i ako u njemu ima žara!
TO će dotičnoj osobi biti dovoljno poniženje, ne treba joj drugo.

(Odgovor članu Ninaa)
  Neposredna veza do poruke: 28
6.9.2009 22:54:59   
Viky
IZVORNA PORUKA: FIONA

postoji razlog zašto je otišao toj ženi...nema tu trenutka slabosti i sad je ok...ako se neke stvari koje su mu smetale i koje su ga mučile ne promjene on će to opet učiniti...morate sjesti i otvoreno razgovarati...nešto ga muči...ili je možda posrijedi način života i naučeni odnos koji je stekao u svojoj obitelji...

otići do te žene samo gaziš svoje dostojanstvo...
ako si mu oprostila ne gazi više po tim govnima...ako nisi budi otvorena i reci da ti ne možeš dalje...nesmiješ biti neodlučna a od njega upravo to očekivati...

svatko ima problema i svi smo daleko od idile...
Želim da uspijete ali za to treba jako uno truda i vremena a da ne pričam razumjevanja...

ako ne možete sami potražite stručnu pomoć, bar danas ima i kod nas kadra ljudi koji će vas saslušati i uputiti na pravi put...

sretno!

slažem se...SRETNO!!!!!!!!!

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 29
   [Obrisani korisnik]
6.9.2009 23:44:18   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Viky)
  Neposredna veza do poruke: 30
7.9.2009 11:00:04   
*Mare*
draga, znam kroz što prolaziš. bila sam u takvoj situaciji, isto nije bilo seksa, ovo je čak bilo samo preko interneta ali dođe na isto zar ne? prevara je prevara u bilo kojem obliku, barem ja tako gledam na to.. Dakle, odvratno je. I odvratan je osjećaj, osobito onaj osjećaj "izdao me! Nas!" Moja prva reakcija bila je - kraj! Spakirala sam stvari i otišla od njega.. Mislila sam da ću umrijeti, doslovce, to su trenuci gdje je čovjek u stanju osjetiti doista fizičku bol! Ali sam nakon par dana smogla snage i sjela popričati s njim. U početku jako teško, ali s vremenom, vratilo se povjerenje. Ne potpuno. Vjerojatno nikada i neće. Sad sam sigurna da me voli i sigurna sam da mu ne bi palo na pamet ponoviti išta slično. Možda sam glupa, ali vjerujem u to. Možda mi se jednom i odbije o glavu ali barem ću znati da sam ja dala sve od sebe i dala šansu nama. A sada je daje i on. Nekako sam sigurna u nas, čak, koliko god to bolesno zvučalo, funkcioniramo bolje nego prije.
Iskreno, drago mi je da si odlučila ostati i oprostiti, ipak je ono što vas dvoje imate puno veće i puno važnije od tog flerta s njom. A mislim da je tebi trenutno ključno kako njega natjerati da te prestane prihvaćati zdravo za gotovo. Da, tu si, ali samo zato jer vjeruješ da je vaš brak nešto za što se vrijedi boriti a ne zato jer ćeš biti tu pod bilo koju cijenu.

Svu sreću ti želim. I kada si već tu gdje jesi, pokušaj na to gledati kao na kušnju koju moraš proći, i ne zaboravi - glavu gore! Ti si pobjednik, ne ona. user posted image

Non rinuncio a lei..

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 31
7.9.2009 11:03:35   
dominik
ovako nesto pameto moze napisati samo onaj tko je to iskusio....bravo mare za tvoju pobjedu

(Odgovor članu *Mare*)
Neposredna veza do poruke: 32
7.9.2009 14:41:17   
mimi1
Predivne ste!!! user posted image

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 33
7.9.2009 16:33:10   
Viky
svaka čast mare...

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu *Mare*)
Neposredna veza do poruke: 34
7.9.2009 23:36:29   
tikica_69
Ja sam vjerovala da je brak nesto za sto se vrijedi boriti.Nisam zaboravila ali sam oprostila. Na zalost, njemu nije bilo dovoljno zao sto me povrijedio i nakon 7 godina moje borbe, brak se ipak raspao. Mozda brak jest vrijedna stvar da se spasava, ali neki ljudi nisu vrijedni oprosta.

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Viky)
Neposredna veza do poruke: 35
8.9.2009 8:57:52   
zaba
prevara je prevara! Ja ju nisam oprostila i sigurna sam da sam ispravno postupila,doduše bilo je tu i drugih okolnosti i situacija,ovo je bilo nešto kaj me samo dodatno motiviralo da prekinem tu farsu.Lucija je imala samo 4mj. 

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 36
8.9.2009 9:23:33   
*Mare*
ma u pravu ste, cure. neki ljudi nisu vrijedni borbe, neki ne zaslužuju niti jednu našu suzu, a isplakale smo ih more zbog njih! Ali dok god postoji u nama nada da može biti dobro i da u tom braku/vezi još možemo biti istinski sretne, treba pokušati. A ako zbog ničega onda zbog toga da se jednoga dana ne zapitam "a možda sam mogla.. i što bi bilo da jesam..?"
Naravno ako nakon takvog oprosta ponovi situacija, ma čak i ne ista nego ako ne shvati da smo zaslužile da nas drže kao kap vode na dlanu (i to počnu provoditi u djelo, jasno! user posted image ) onda svakako otići i ne okretati se!
I moram reći: svaka čast svima koje ste otišle od njih user posted image , jer na žalost gledam oko sebe previše brakova gdje, većinom žene, podnose sve i svašta ali nemaju hrabrosti otići, samo pate i s vremenom je sve gore jer kreten naravno vidi da ma što god on učinio, žena ostaje tu.. To je najlošija varijanta. I ne shvaćam kako je došlo do toga da većinom ONI nas varaju, pa nismo li mi te koje su ljepše, pametnije, sposobnije?! I umjesto da doslovce ljube tlo po kojem hodamo i zahvaljuju Bogu što smo tu i podnosimo ih takve, još nas i varaju.. Hmmm.. user posted image  

Non rinuncio a lei..

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 37
8.9.2009 9:25:05   
*Mare*
e a ja se isto raspišem! user posted image  Isprika zbog dužine posta! user posted image

Non rinuncio a lei..

(Odgovor članu *Mare*)
Neposredna veza do poruke: 38
8.9.2009 22:31:03   
lavica81
potpisujem

IZVORNA PORUKA: martina ks

Žao mi je kaj ti se to dogodilo. Mislim da bi se samo ponizila da odeš do nje, to nema nekog smisla po meni. Kad je vidiš u gradu ponosno digni glavu i prođi uz nju. Ostalo kaj imaš riješi s mužem , on je taj s kojim živiš i koji je pred Bogom obećao u dobru i zlu. Ak si odlučila ostati, otvoreno porazgovarajte i riješite to među sobom, tražite pomoć ak treba i krenite dalje ak je moguće. Ja neznam kaj bi napravila, da me prevari mislim da mu nikad ne bi oprostila i ne bi više dopustila da me dira i vjerojatno bi sve otišlo k vragu.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 39
8.9.2009 22:45:01   
Anoniman
mare svaka rec ti je na mestu, i svaka ti cast!user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lavica81)
  Neposredna veza do poruke: 40
15.9.2009 23:43:24   
mimi1
Drage moje, samo da vam prenesem da je kod mene situacija u braku puuuno bolja user posted image . Neko je rekao: "Ono što te ne slomi, to te ojača". Nadam se da je moja situacija tu izreku potvrdila. Nikad nismo bili bliži i draži jedno drugom... Ponovo osjećamo leptiriće u stomaku... On se odnosi prema meni kao kraljici. Svaku moju želju, čak i najmanju pokušava ispuniti. Ponekad me strah što izgleda tako savršeno. Ali nakon svega mislim da sam to i zašlužila.
Ovo vam pišem da bih pružila podršku onima koje se nađu u sličnoj situaciji (iskreno se nadam da neće, ali eto...). Ako je nekad istinski valjalo, to treba ponovo iskopati, čak i kad izgleda beznadežno ... (Istina, postoje izuzeci, koji samo potvrđuju pravilo) Nadam se da će naš brak biti i ostati jači nego ikada.
I vama se opet zahvaljujem na podršci koja mi je tada bila jako potrebna i vjerujte da ste mi pomogle da se održim hladno i trezveno. A posebno se zahvaljujem Mare i Lilivani koje su ovako javno iznijele svoj slučaj, ali i Tikici_69, čiji muž nije znao cijeniti njenu borbu (i sigurno je on ostao na gubitku).
Lijep pozdrav!

< Poruku je uredio mimi1 -- 15.9.2009 23:44:02 >

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 41
   [Obrisani korisnik]
15.9.2009 23:45:18   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mimi1)
  Neposredna veza do poruke: 42
15.9.2009 23:45:26   
Zvonki
Mimi1, drago mi je radi vas. user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu mimi1)
Neposredna veza do poruke: 43
15.9.2009 23:47:07   
mimi1
user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 44
15.9.2009 23:51:17   
pepeljuga
user posted image user posted image user posted image  mare,uzivajtesad...!

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mimi1)
Neposredna veza do poruke: 45
15.9.2009 23:54:05   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

user posted image user posted image user posted image   mimi 1,uzivajtesad...!

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 46
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!