|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Ovo moram skomentirati
7.9.2009 9:25:46   
Ninaa
Jučer mi došla šogorica i family, moram napomenuti da ima 45 god. Nemrem da ovo ne podjelim s vama. Donesla maloj kašicu u sokić, i pampers maramice za guzu i pita jesu nam te dobre. Velim da potrošimo sve kakve dobimo,ali da pampers baš ne kupujem (što je mogla i primjetiti jel je malu već par puta presvukla da uvijek imam nivea ili hipp). Mislim da nisam bila bezobrazna. Vidim da se već malo nafrnjila. I donesla nam je kolače koje sam stavila u fridž. Donesla je kolač od kestena koji mi fakat ne volimo (a to ona zna jel ga je samo pok. sveki htjela jesti).Pozvali smo i drugu šogoricu na kavu i sad ja stavim svoje kolače i veli ona a kaj moje nećeš staviti?Velim dobro budem ih donesla i stavim i njih na tacnu. I sad ugnjetava nas da ga barem probamo, ja velim da meni fakat nikakav kesten ne valja i da se nek ne ljuti da kolač lijepo i fino izgleda,ali da ga nemrem probati.I sad maltretira svoju sestru da ga proba i ona veli isto kaj i ja i sad ova ne odustaje nos do poda i sad sestra joj proba kolač i veli da joj nije fini jel ne voli kesten i rum. Da bi ona na to rekla da se ona potrudila i da mi sad tak. Na to ja velim da je i ona nedavno špotala od sestre ledeni vjetar koji je fakat bil fin, a ona uvrijeđeno veli da nije nikad i da smo mi bezobrazni i nadurila se, i tko je sad tu lud? S tim da ju je muž stalno opominjal da kaj nas gnjavi da mi ne volimo taj kolač. Da bi poslije rekla da kad smo bili kod nje da ga nismo htjeli jesti jel nam nije valjal. Znači znala je da ga ne volimo i onda tak. Neznam uopće kaj bi mislila jel to namjerno radi ili kaj. Nije to baš nešto inače smo si dobri ali sam se dovela u neugodnu situaciju ni kriva ni dužna pa nemrem nasilu jesti ono kaj mi ne valja. I ja uopće nisam takva stavim kolače na stol pa tko voli nek izvoli kom ne valja ne mora jesti. Kaj vi mislite jesam dobro postupila ili je to bilo bezobrazno s moje strane, ja mislim da nije. Isto ko i za maramice pa nemrem se sad tome klanjati kad te fakat ne volim ali nisam to ni rekla.By the way ja znam za većinu žena s kojima se družim kakve maramice koriste za djecu.
U jesam malo pretjerala u dužini.user posted image

< Poruku je uredio martina ks -- 7.9.2009 9:26:24 >

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Ovo moram skomentirati
7.9.2009 9:28:59   
FIONA
user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa da nisi htela bar probat...a ona se trudila...mislim kakav si ti to šogorica...aahahahhhaaa....ja bi isto rekla kaj misli...ma nek se duri...ah, imam i ja nekaj slično pa znam kaj pričaš!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 2
   [Obrisani korisnik]
7.9.2009 9:31:28   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Ninaa)
  Neposredna veza do poruke: 3
7.9.2009 9:33:32   
ZVRK
ja ga isto ne bi niti probalaaaaaaa jer mi kesten ne valjauser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 4
7.9.2009 9:35:05   
Nika 24052006
Ma sigurno si bila u pravu,zašto bi jela na silu ono što ne voliš? I ja sam se našla u situaciji da su me tjerali da jedem hobotnicu,koju ne volim vidjeti,a kamoli jesti...Isto sam kao i ti rekla,ne volim to,i bok...Onda sam ispala ovakva i onakva,tvrdoglava,fina njuška,i tako svašta...Ma ljudi su bezobrazni..

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

Neposredna veza do poruke: 5
7.9.2009 9:37:13   
mariola
Ja isto kažem kad nešto ne volim. A niko normalan se neće naljutiti. Znači, ne brini, nisi ništa krivo napravila user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 6
7.9.2009 9:39:08   
FIONA
ajme kakve ste...žena se patila....to kaj ne razmišlja ko kaj voli i ne obrača pozornost nema veze sa tim kaj se mučila i donjela...

ja osobno mislim da bi ja stavila na stol, probala...rekla da je fini al mi sad ne paše i da si bum navečer uz mlijeko maznula...kasnije baciš u smeće i skineš ju s grbaće.....a onda kroz priču daš do znanja da ti ne paše...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image MOŠ MISLIT!!!.....nisam ja baš tak fina user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 7
7.9.2009 9:49:12   
Ninaa
ma htjela je ispast pametna, zna ona dobro da mi taj kolač ne volimo.a njoj i njezinom jelu se uvijek treba diviti,nitko nezna napraviti kolače ko ona i uopće ne želi dati tecepte kad ima nekaj novoga. ipak ona gospođa živi u gradu pa kaj mi seljanke znamo. user posted image  tak me jednom ugnjetavala dok sam bila trudna s nekakvim pilećim ražnjićima s paprikom, a od paprike mi bilo zlo danima pa nisam htjela jesti, onda joj je pok, sveki rekla da se ponaša ko malo dijete i da me ostavi na miru. joj fiona kaj zezašuser posted image
nebi ona dustala dok ja nebi sve pojela.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 8
7.9.2009 10:23:28   
miha
ovo me podsjeća na moju sveki kad sam došla na upoznavanje-izvadila neki kolač s hrpom oraha,ja velim ne mogu,hvala,ne volim orahe-na to će ona meni NAUČIT ĆEMO MI TEBE DA SVE JEDEŠ user posted image user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 9
7.9.2009 10:28:25   
apika
Ja isto kažem kad nešto nevolim i neću to jest na silu i bok!A naravno ispadam arogantna,umišljena i neznam kaj...Ja ne dušim ljude ak nemogu ili neće il nevole pa kaj nemoraju nije smak svijeta,nema goreg nego kad te neko pili da probaš il da moraš...dobro znam jel imam takvu mamu joj al ga ona zna udavit...A to kaj se ona naljutila a zna da to nejedete e to bi nju trebalo pitati kaj je pjesnik htio reć!

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 10
7.9.2009 13:22:23   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Kako ne volim te ljude što maltretiraju da nešto "samo"probaš jer je jako fino a lijepo im kažeš da ne voiš ili ne možeš.
Ja sam od onih stavim na stol,pa tko hoće nek proba. Ako ti se ne sviđa nije problem ostavi-bacit ćemo.

Šta se sekiraš. Htjela je po svom,pa se duri jr nije naišla na ovacije. Trebala je biti pametnija kada se već trudila zbog vas napraviti nešto što volite.

Sigurna sam da je sada napokon zapamtila da ne volite kesten.

Btw dobaci ga meni-ja ga obožavam.user posted image

potpisujem, cak i poslednju recenicu! user posted image

Neposredna veza do poruke: 11
7.9.2009 13:32:40   
mirna
Mislim da je tvojoj svekrvi malo dosadno u životu...user posted image

a što se tiče maramica: mi smo koristili pampers...user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12
7.9.2009 19:28:31   
Ruža
Ja bi bila sretna da mene itko od mm_ovih ičim ponudi.user posted image  Ali neće pa neće, user posted image user posted image user posted image  jedni.user posted image
Šta joj nisi rekla da ti mm obožva takve kolače pa moraš sve za njega sačuvati.

Samo luda mama...

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 13
7.9.2009 19:50:27   
ivanaa
neznam zakaj ljudi jednostavno ne gledaju svoja posla

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 14
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!