|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisani korisnik]
11.10.2009 15:58:03   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mala pcelica)
  Neposredna veza do poruke: 26
   RE: šta ti je škrtost
11.10.2009 16:00:29   
trudnica87
ja bi zadnje od sebe dala samo da moje dijete ima.koja glu..čauser posted image

24.10.2009. u 16:00 stigao nam je nas andel - Patricia

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 27
   [Obrisani korisnik]
11.10.2009 16:00:53   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu m600)
  Neposredna veza do poruke: 28
11.10.2009 16:10:03   
natalijax
IZVORNA PORUKA: cvrčak

IZVORNA PORUKA: m600

stavila je 100kn pod glavu.... 

Zbilja se isprsila. Svatko bi poželio imati takvu tetku
tužnouser posted image

Neposredna veza do poruke: 29
11.10.2009 16:11:14   
Bebys
cuj njezina stvar...ja sam u zivotu sve imala i nisam bila toliko joj da imam djete..joj samo to...ali sad kad imama djete pa sve bi dala ja cu crknit od posla ali ONA MORA IMAT....stoga gade mi se takvi ljudi...no cekaj sto kaze tikica dok se beba ne rodi....tada ju prati...jer ako bude zapostavljala svoje dijete...pogotovo pelene....ako joj guza bude izgrizena jer ju ne njeguje drugo ako ima alergiju....pa kuziz me sta hocu reci...prati je kakva je ja bi ju prijavila socijalnoj ako bude lose s bebom postupala...a polovne stvari nece bebi naskoditi...ali ako OSKUDJEVA U OSNOVNIM STVARIMA KAO STO SU HRANA I PELENE...to pazi...to je zapostavljanje bebe.
ma briga me za tu budalu....ZAO MI JE TE MALE BEBE...user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 30
11.10.2009 16:12:36   
Anoniman
ma, kaj da opće skomentiram... toplo se nadam da će kad rodi barem od hormona promijeniti mišljenje o nekim stvarima... user posted image

mi, otkad su nam se djeca rodila, nismo kupili sebi gotovo ništa, imamo najnužnije, ali djeca imaju sve i kolica par komada i ormarić za previjanje smo kupili i još sto drugih stvari koje su trebale i koje nisu, ali kupiš jer misliš da će trebati ili ti se sviđa...
i u svakoj toj kupovini smo tako uživali, jer smo znali da je za njih. Posebno mi je bilo drago vidjeti da i mm uživa kad nešto kupujemo djeci i sam je znao dati prijedlog da nešto kupimo.

I naravno, pazili smo na sve, uvođenje namirnica... bili smo oprezni i sa kravljim mlijekom jer znamo da izaziva reakcije, kupovali adaptirano za P. i E. do 13 mjeseci! Pelene za P. su bile samo pampers i nivea maramice. Najskuplje.
ne razumijem ju... ali, možda se promijeni... možda.

(Odgovor članu MaTana)
  Neposredna veza do poruke: 31
11.10.2009 16:17:58   
natalijax
ja sam kao vi,mogla sam imat staro,ali nisam htjela jer sam cekala taj dan kada cu otici u trgovinu i kupiti djetetu sve ono sto je po mom ukusu,nije mi bilo zao novaca,niti ce mi ikad biti zao,ja mada sutra neimala za kruh,nemoram ga jesti al za moje zlato mora biti,pa makar orala i kopala,Svi mi kupujemo stvari za djete sa radoscu,s osmjehom na lice i kao sto mariachi kaze kad vidis svog muza kako s radoscu gleda one krevetice,posteljinu,kolica srce ti jos vise zaigrauser posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32
11.10.2009 17:26:36   
Kika83
Ma šta da komentiram, živciraju me takvi ljudi. Sramota user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 33
11.10.2009 18:55:36   
ZVRK

to je ipak trebalo nekako da se ušparauser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

Neposredna veza do poruke: 34
11.10.2009 19:45:37   
m600
IZVORNA PORUKA: ZVRK

to je ipak trebalo nekako da se ušparauser posted image

ma nije meni bitno da kad mi netko dođe vidjeti dijete da da novce...važnije mi je ako dođe samo vidjeti moju bebu a ne kao ona koja je došla iskamčiti sve što može...i kako cvrčak kaže njena beba će imati sve ali na taj način da će ona sve iskamčiti a od svekrve će uzeti novce da kupi za bebu a taj novac će ona i muž potrošiti na sebe i odlazak u zg....kupovajući u kingu i ostalim šoping centrima.....user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 35
11.10.2009 19:54:02   
ninishka
uopce nemam komentara na ovo...tuzno je to...mada i ja znam jednu takvu...moja strina...sebi prvo sve kupi kaj trea a onda ak kaj ostane a ne ostane onda to ide za kcerku...ja sam od svojeg deparca njoj kupovala i igracke i oblekice a dobivala sam max 200kn mjesecno i jos sam isla u skolu jer tu malu volim ko da je moja...

i sad da svojem malcu ne kupim sve kaj ja nisam imala bila bi si grozna...na njemu sigurno necu stedjeti, ni ja a ni mm jer se i on veseli shopingu za maloga...on je taj koji bira majcice i hlacice i bodice jer ipak mali mora biti zgodan, ja sam ta koja bira igracke...user posted image user posted image

jednostavno ne razumijem takve roditelje...user posted image user posted image

...jer ja letim kad sam kraj tebe...
Luka 10.03.2009
Leon 07.06.2010
"Zenska mudrost sagradi kucu, a ludost je rukama razgraduje." (velika Salomonova zbirka izreka 14.1)

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 36
11.10.2009 20:14:41   
Zvonki
Možda sada tako razmišlja, ali kada je puknu majčinski osjećaji, toplo se nadam da će situacija biti obrnuta.
Djetetu sve što je potrebno a njima ako ostane.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu ninishka)
Neposredna veza do poruke: 37
11.10.2009 21:07:54   
inna
uf i ja se nadam da će se promijeniti, radi bebe...ovo je žalosno user posted image

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 38
11.10.2009 21:32:18   
Ninaa
Joj ovo mi je tak žalosno, nadam se da će se promjeniti kad rodi! Ja sam inače plemenita i svakom bi dala pa makar neimala za sebe, ali iz principa joj ne bi posudila jel tko zna kaj će ti napraviti s robom. Tak tu i od mm bratića žena, svu robu uništi jel je pere sa svim i svačim i žali Bože kaj posudiš nebuš više vidio. A kaj se tiče preprženog brašna ja sam odrasla na tome jel je taman Ad pomanjkalo pa me mama nije imala s čim hraniti jel nije imala mlijeka. Ali u današnje vrijeme je to za mene prestrašno ak ima 100 eura za parfem a za dijete nema. Mi smo s radošću sve kupili za svoju Katu i dan danas se raspametim kad uđem u dućan pa se jedva s kontroliram da ne kupujem bezveze. A da ne govorim da iz Dm ne izađem bez 600 kn (a da sebi niš ne kupim) pelene, maramice, kreme i kašice jel joj je to omiljena hrana. Špram na sebi di god mogu da bi za nju imala. Dok je svekrva bila živa nismo oskudjevali jel je imala veliku penziju pa smo s njom pokrivali dućan, a sad kad tog nema moram više paziti.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 39
11.10.2009 22:04:57   
mirna
svasta.. ova nije normalna...user posted image

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 40
11.10.2009 23:09:42   
lavica81
potpisujem u potpunosti

IZVORNA PORUKA: mirna

svasta.. ova nije normalna...user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 41
12.10.2009 9:57:18   
mariola
Meni je jedna takva nedavno tako digla tlak. Baš me naljutila mada me se to uopće ne tiče. Došla je na jedan društveni događaj u majici od 1500kn (ok,imam puno više novaca nego ona pa ne bi dala za majicu tolike novce ali njena stvar). A mali njen, kad sam ga vidila srce mi se paralo, imao je majicu koja je bila toliko stara i rastegnuta i kratka a rukavi na pola podlaktice, jel me razumijete, ko da je obuko staru pidžamu. ma sramota, ko siroče je izgledao. To me je tako najljutilo, on ko zadnje siroče a ona s guess torbicom i majicom od 1500kn.user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 42
12.10.2009 10:45:47   
FIONA
pročitala sam samo tvoj post m600i nemam želudac ostalo...
čim se spominju cijene onda mi je jasno na kojem nivou mala funkcionira...kad bu rodila sve joj bu trebalo...
ja sam puno stvari isto izostavila da bi na kraju trebala ali to znaš kada vidiš kakvo ti je dijete...

ni ja nisam da se kupe sve nosiljke i sva čuda prije ali prema potrebama djeteta i tebe koja si uz bebu da si olakšša svakako...

a za one siromačeke u duši kaj pate da ima tenisice imaju natpis a modeli su bože te sačuvaj samo nek kupuju...na takvima nama raste gospodarstvo i standard...

mladi, nezreli umovi koji misle da je svijet njihov...doći će i oni pred zid i pitati se...da li pelene i hrana...samo polako!!!
ahhhhhh...

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 43
12.10.2009 10:56:18   
dominik
ne znam...s obzirom koje cijene si tu navela stravicno...ja uvijek radije kupim djetetu nego sebi...iako kad razmislim ja bum neku krpu nosila 2-3 godine pa i vise a djeca prerastu u  roku dva mjeseca...tak da...

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 44
12.10.2009 22:18:16   
uspavana
draga moja, ja mislim da ovo nema veze sa škrtošću...nego to je bolest!
ali nažalost, ima mnogo takvih ljudi!..koji prvo i uvijek gledaju za sebe, pa onda sve ostale..
naravno da nećeš stalno voditi više brigu o drugima nego o sebi...ali mene više raduje smiješak na licu mog bratića kad mu donesem lizalicu...nego bilo što drugo na svijetu!
i mislim da ću zadnju kunu odvojiti da razveselim nekoga!!

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 45
12.10.2009 22:29:02   
Zvonki

IZVORNA PORUKA: mariola

Meni je jedna takva nedavno tako digla tlak. Baš me naljutila mada me se to uopće ne tiče. Došla je na jedan društveni događaj u majici od 1500kn (ok,imam puno više novaca nego ona pa ne bi dala za majicu tolike novce ali njena stvar). A mali njen, kad sam ga vidila srce mi se paralo, imao je majicu koja je bila toliko stara i rastegnuta i kratka a rukavi na pola podlaktice, jel me razumijete, ko da je obuko staru pidžamu. ma sramota, ko siroče je izgledao. To me je tako najljutilo, on ko zadnje siroče a ona s guess torbicom i majicom od 1500kn.user posted image

Ne kužim takve majke user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 46
12.10.2009 22:52:49   
dominik
neki dan na rockasu...mala obucena onak covjek bi rekao bezveze i jeftinjak i rasteguto...ali kad sam bolje pogledala i popricala sa mamom ...mala ima diesel slapice za nehodace...tajice isto neka markica...o kolicima da i ne govorim.....zenska mi veli imas super vestu, di si kupila, ja velim amadeus...sam je ocima okrenula...ne znam opcenito mi se gade takvi ljudi...

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 47
   [Obrisani korisnik]
12.10.2009 22:55:21   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu dominik)
  Neposredna veza do poruke: 48
12.10.2009 22:57:52   
dominik

Ja ću uštedjeti na sebi i drugim stvarima,ali volim da mi je dijete spicikato. zapravo,obje uživamo u tome.

pa djete moze biti zrihtano i bez punoooo novaca...ili sam u krivu? ako imas imalo stila to se moze...ali meni je draze da je njoj ugodno..

Neposredna veza do poruke: 49
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!