|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: puštam dlake
14.10.2009 11:13:32   
FIONA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..svaka čast ali ja nemogu...ja uklanjam sve do kraja u svako doba i svakom trenutku...user posted image user posted image user posted image user posted image ...uostalom mom ne bi bila kazna...kad je gusto i kroz grmlje nije frka...user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 26
14.10.2009 11:21:31   
ama
Wuahahaahaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image danas je krenulo veselo hej cureuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 27
14.10.2009 13:10:36   
MaTana
IZVORNA PORUKA: callanhoe

cuj gdjicu? to ona jos kao djevojka sece po Dubrovniku?
moja je bogami gospodja user posted image

Draga moja je jos gospođica, ja sam rodila na carskiuser posted image user posted image user posted image user posted image

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 28
14.10.2009 13:33:35   
inna

IZVORNA PORUKA: FIONA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..svaka čast ali ja nemogu...ja uklanjam sve do kraja u svako doba i svakom trenutku...user posted image user posted image user posted image user posted image ...uostalom mom ne bi bila kazna...kad je gusto i kroz grmlje nije frka...user posted image user posted image user posted image

da ni mom to nebi bio problem...već bi se probio...valjda ga vuče ona "preko trnja do zvijezda" user posted image user posted image user posted image user posted image

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 29
14.10.2009 15:27:41   
dami
IZVORNA PORUKA: mala pcelica

sezona haljinica,suknjica i kratkih hlačica je prošla i ja sam odlučila da puštam dlake u znak protesta prema mužu,tj. više se ne brijem do proljeća!
gospodin ne voli dlakavo(noge i prepone ajd može da svari,ali šiške ispod miške nikako) pa eto mu kazne !
ako na proljeće čujete da se pojavio vukodlak u Hrv znajte da se to ja švrćkam po istoj user posted image

Šta se bojiš da se ne smrznešuser posted image user posted image user posted image

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

Neposredna veza do poruke: 30
14.10.2009 15:31:15   
Kika83
A luda siuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja to nebi mogla

Neposredna veza do poruke: 31
14.10.2009 15:32:44   
mala pcelica
IZVORNA PORUKA: dami

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

sezona haljinica,suknjica i kratkih hlačica je prošla i ja sam odlučila da puštam dlake u znak protesta prema mužu,tj. više se ne brijem do proljeća!
gospodin ne voli dlakavo(noge i prepone ajd može da svari,ali šiške ispod miške nikako) pa eto mu kazne !
ako na proljeće čujete da se pojavio vukodlak u Hrv znajte da se to ja švrćkam po istoj user posted image

Šta se bojiš da se ne smrznešuser posted image user posted image user posted image

ma jok,želim da mi noge izgledaju deblje kad obučem tajce user posted image user posted image user posted image user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu dami)
Neposredna veza do poruke: 32
14.10.2009 15:38:46   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: MaTana

IZVORNA PORUKA: callanhoe

cuj gdjicu? to ona jos kao djevojka sece po Dubrovniku?
moja je bogami gospodja user posted image

Draga moja je jos gospođica, ja sam rodila na carskiuser posted image user posted image user posted image user posted image

ako se ravnamo po tome onda je moja djeva netaknuta user posted image user posted image user posted image
mada je iz postovanja prema istoj ju oslovljavam sa g-dja, ipak neka doze kulture mora da postoji user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 33
14.10.2009 16:11:34   
lavica81
a cure moje odlične steuser posted image user posted image user posted image
nasmijale ste me do suzauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 34
14.10.2009 17:48:37   
FIONA
IZVORNA PORUKA: lavica81

a cure moje odlične steuser posted image user posted image user posted image
nasmijale ste me do suzauser posted image user posted image user posted image user posted image

draga ne buš jedina koja plače...kad joj muž vidi šumarak u trnovit put do zvijezde rasplakal se bu taj tren...eehehehehehhee...user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 35
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!