|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: kad te srce vuće
18.1.2010 11:13:56   
tikica_69
Mi smo neko vrijeme razmisljali da odemo van jer smo imali priliku....no srce nam nije dalo 

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 26
18.1.2010 11:16:52   
Bebys
svakako bez djeteta je najgore BOZE SACUVAJ ME TOGA..ali moje srce LJUBI MOJU HRVATSKU pa taman bila i najgora na svijetu ALI NIJE najgora nego najbolja to uvidjam tek kada vidim ostali svijet....a hr. polako ulazu u EU sto mijenja i njezin nutarnji moral na zalost...ali je tako.no svejedno kako god bilo BOLJE I KORA KRUHA U HR. nego tri kraljevska rucka u tudjoj zemlji...user posted image svi smo razliciti...ocito.

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 27
18.1.2010 11:20:32   
lueman
ja bih otišla bez problema ali s djecom ako bi se išlo negdje dalje, a ako bi bilo jako dobro plaćeno a dovoljno blizu da za vikend mogu doma išla bih i sama....srećom nisam bila u situaciji da moram donosit stvarnu odluku pa možda se i tu razlikuju teorija i praksa. a mm da hoće ići van radit mislim da bih preživjela jer i ovak ga prek tjedna jako slabo viđamouser posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 28
18.1.2010 14:16:12   
njunja
moja teorija je pak ak ti ideš idemo svi tj. idemo tamo tko si nađe bolje plaćen posao razdvojenost od obitelji (suprug, dijeca ) ne dolazi u obzir osim da se nema što jesti! E sad gdije u granici naše države ili kontinenta, a to i ne smatram baš nekom promjenom. E sad kad bi selila na drugi kontinent ma mislim da bi i to podnijela jako dobro. Hoću da kažem da je jako bitno koliko je čovijek zadovoljan sam sa sobom, promijene čovijeku jako dobro dođu. Dakle sa voljenom osobom i na kraj svijeta!

drugi put MAMA
+
treće na putu!

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 29
18.1.2010 18:01:22   
Ninaa
Ja nebi mogla, tu je moj dom, moja zemlja kakva takva, moj jezik, tu sam svoj na svome imam posao i krov nad glavom. Gdje god bi došla bila bi stranac kojeg uvijek gledaju s odstajanjem. Moj mm je živio 15 godina u Njemačkoj i sve to vrijeme dok je bio tamo smo si bili dobri, ali nisam mogla biti s njim jel sam znala da bi me takav život satrao. Kad se vratio više nije bilo dileme. Bilo mu je i tamo dobro, roditelji su se razboljeli i vratio se nazad bez da je imao posao i nije znao kaj će biti. Sve je došlo na svoje i njegovi prijatelji svi vele da kad bi imali hrabrosti da bi se vratili isti tren, samo nitko nema. Bila sam tamo prošle godine i nemrem reći da nije lijepo, ali to nije za mene.  Da nas život na tjera ili da smo gladni onda da ali svi zajedno.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu njunja)
Neposredna veza do poruke: 30
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!