|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: dan za sebe
22.1.2010 18:01:51   
Ninaa
Nemam dan za sebe ali bi ga nekad voljela imati. Ne kaj se tiče izlazaka, jel sam se dosta naizlazila i to mi više nije napeto. Više bi voljela da mogu ujutro spavat dok mi se hoće pa na miru šetati ili piti kavu da mi nitko ne vrišti u hranilici pokraj mene pa da mogu čitati svoju omiljenu knjigu i tak da se psihički odmorim. Vjerojatno bi se onda osjećala ko grozna mama jel je dijete negdje drugdje. Jučer smo bili u shopingu i dugo se zadržali i cijeli dan mi je bilo teško kaj smo je ostavili a ona je uživala kod mojih. Sad će morati češće ići tamo jel moram učiti i mora se priviknuti jel još malo i idem raditi.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 26
22.1.2010 18:27:49   
Bebys
nemam ali ovdje niti nemam drustva ak dodjem doma NACU VREMENA...hehe

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 27
22.1.2010 18:30:07   
tikica_69
Krky, da ti i klinci ne usfale kao ni muz, ne bi bilo sebicno s obzirom da si stvarno turbo mama user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 28
22.1.2010 20:56:01   
BUMBIKA
Baš cijeli dan još nisam imala...nekad ga odvedem kod mame cijelo poslijpodne,ali da bi mogla spremati po kući ipa mi ostane malo vremena za mene..zna se dogoditi da tako kad ga nema neznam šta bi sa sobom,dosadno mi je bez njegovog ispitvanja i svega toga...a što se tiče navečer znam nekad otići s prijateljicama na cugu ili kad netko ima rođendan ond ai van(ali je to rijetko)

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 29
22.1.2010 21:23:59   
pikachu
...dan za sebe... Što je to??!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Nadam se da ću ga jednog dana imati...user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 30
22.1.2010 22:27:36   
lee
ja ga imam pa nemam..muž ima subotu ode na biljar ako je sve doma ok.a je.tako da ode i ispuše se..ja za sad odem kod frizera, na manikuru..i do grada..ali ne cjeli dan da baš sam slobodna...a voljela bi da mogu jedan dan otiči na kavu ujutro, naspavati se, da mogu otiči šetati sa reom a da ne vidim i ne čujem nikoga oko sebe.fali mi to i koliko puta se dogovrimo ja i muž pa eto opet nikako da imam samo ja svoj dan jer mž radi dosta...nadam se da ču ga imati jer mi to svakako treba.za sada koristim seku, mamu kad mogu dodje a ja barem na trena zbrišem...to je svakoj mami potrebno da se odmori od obaveza u kuči...

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 31
22.1.2010 22:34:24   
elle1
nemam dan za sebe ali mojom krivnjom,muz mi sam govori da idem izlaziti,prosetati i sl. ali mene pece savjest i stalno razmisljam o malom sta radi ,jeli jeo i sl...sad sam opet trudna tako da od pravih izlazaka jos nista a kamoli da govorim o cijelom danu

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 32
23.1.2010 9:09:32   
Nika 24052006
Nemam baš cijeli dan za sebe,ali često si uzmem "slobodne sate".Jednom-dva puta tjedno odem sa prijateljicama na kavicu,i sl.Rijetko je to navečer,više kasno popodne,da se vratim kući do Nikinog kupanja i odlaska u krevet.Ali da nađem vremena za svo gušt,nađem.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 33
23.1.2010 9:46:07   
nancy
IZVORNA PORUKA: pikachu

...dan za sebe... Što je to??!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Nadam se da ću ga jednog dana imati...user posted image

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 34
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!