|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Preseljenje
23.2.2010 13:17:16   
Bebys
user posted image

katarski emirat i nas jel bivski
s..........

< Poruku je uredio Bebys -- 23.2.2010 13:18:18 >

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 26
23.2.2010 13:17:35   
Bebys
fala lipo cure ja nebi....user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 27
23.2.2010 13:19:43   
FIONA
uz toliko stranaca ne znaš di si...jel arapska zemlja ili kaj....kaj se tiče ove fotke...čuj ak ti se zalomi kaj s nekim od njih...bar ti deca budu imala nasljedstvi naftu i lijep taman ten...user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 28
23.2.2010 13:21:15   
Bebys
IZVORNA PORUKA: FIONA

uz toliko stranaca ne znaš di si...jel arapska zemlja ili kaj....kaj se tiče ove fotke...čuj ak ti se zalomi kaj s nekim od njih...bar ti deca budu imala nasljedstvi naftu i lijep taman ten...user posted image user posted image user posted image user posted image
neka te lipi ten...
moji BALKANCI..su meni moji pa taman i najgori...user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 29
23.2.2010 13:24:54   
FIONA
IZVORNA PORUKA: Bebys

neka te lipi ten...
moji BALKANCI..su meni moji pa taman i najgori...user posted image

čuj kad smo kod toga...znam di nikad ne bi išla živjet...oš ćut!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 30
23.2.2010 13:27:35   
Bebys
pucaj  ajde fi di je to...pucaj

< Poruku je uredio Bebys -- 23.2.2010 13:29:20 >

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 31
23.2.2010 13:29:00   
FIONA
SAD i južna Amerika...nikada...ni mrtvu da me provozaju iznad...nikada...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 32
23.2.2010 13:30:08   
Bebys
a zasto.............ne kuzim te
juzna amerika je predivna pogotovo ARGENTINA

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 33
23.2.2010 13:31:10   
Bebys

nisam za ovo niti znala...user posted image
ali cure ja bi tamo di mi zvona zvone...a ne drekavac sa rakete..
neka se niko ne ljuti...user posted image

nadam se da me radi ovoga nece banirati...
nisam nikoga tila uvriditi...samo sala mala...

da pojasnim ovo...idemo cesto u tursku na more...i kada bi odvali u rano jutro 5 sati nekad i ranije molitvu njihovu vristati sa dzamije...ja umirem ne prestaje pola sata...tak da ja tamo nebi mogla ziviti...
nigdje gdje je blizu dzamija ...jako vicu i to je grozno...ja nemogu...tko moze neka izvoli...

< Poruku je uredio Bebys -- 23.2.2010 13:39:52 >

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 34
23.2.2010 13:32:14   
Bebys
IZVORNA PORUKA: L.P.

Jeste li ikada razmišljali o tome da se odselite iz Hrvatske u neku drugu zemlju?Gdje bi voljeli živjeti?
  l.p.
jesmo te uvjerile u KATAR....user posted image

(Odgovor članu L.P.)
Neposredna veza do poruke: 35
23.2.2010 13:32:59   
FIONA
a Juarez još lijepši...kad te koknu radi jednog grama zlata na uhu dok si rekla keks...svuku sve pa čak i kožu i ne treude se zakopat jel je to samo muka i napor...a ovi susedi odozgor...to su posebna sorta...ja kad gledam bilo dokumentarce ili filmove čudim se u čudu jel to moguće...ma jok...nikada...strava i užas...lijepši krajolik ima naša lika i gorski kotar a tisuću puta mirnije osim ak te onaj jedan zaštičeni ris s Velebita mrko ne pogleda...user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 36
23.2.2010 13:38:30   
Bebys
a da to sam zaboravila...u pravu si fiona...

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 37
23.2.2010 13:39:42   
FIONA

a da to sam zaboravila...u pravu si fiona...

user posted image user posted image user posted image user posted image ...kaj nije i katar bolji od njih i ovi bradonje s turbanom...ak niš drugo bar se samo smješkaju jel imaju para i živo im se fučka tko je FIONA...hhehehheeeheuser posted image user posted image

< Poruku je uredio FIONA -- 23.2.2010 13:40:14 >

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 38
23.2.2010 13:41:03   
L.P.
Zanimljivo mi je čitati šta pišete i kakve ideje imate,samo vi pišite.
Čuj Babys lijepo sve zvuči i ponekad poželim otići u puser posted image muser posted image iz ove države ali neznam bih li izdržala u stranoj zemlji gdje nikoga ne poznaš.Lijepo je zamišljati da možeš živjeti negdje gdje je sve jednostavnije i lijepše,i gdje je budućnost za djecu obečavajuća.user posted image

Nina rodjena 12.11.2006,
braco Marko 7.4.2009.
braco Ivan 2.5.2010.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 39
23.2.2010 13:42:25   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: callanhoe

ja bi negdje na more, gdje toplo, gdje nema zime a da su mi opet blizu planine kada pozelim da se skijam.....user posted image

Pa i preselila si se u Split, ti bi opet negde?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja bih u neki velikiiiii grad, tipa New york user posted image privlaci me San Francisco, samo mi se ne svidja sto je sve u brdimauser posted image cula sam da je Barcelona predivna, i to bi volela, neki veliki grad a na moru..ili negde gde je vecito prolece, da je temperatura do 30 stepeni. kao sto vidite, ja bih svuda, nikako da se odlucim sama sa sobomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
  Neposredna veza do poruke: 40
23.2.2010 13:43:41   
FIONA

Čuj Babys lijepo sve zvuči i ponekad poželim otići u puser posted image muser posted image iz ove države ali neznam bih li izdržala u stranoj zemlji gdje nikoga ne poznaš.Lijepo je zamišljati da možeš živjeti negdje gdje je sve jednostavnije i lijepše,i gdje je budućnost za djecu obečavajuća.user posted image

PA MAKAR BIO I KATAR....user posted image user posted image user posted image user posted image ...kaj se ovog djela  teksta tiče sa user posted image user posted image ...potpisujem te....user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu L.P.)
Neposredna veza do poruke: 41
23.2.2010 13:45:54   
L.P.
Nije da mi se sviđaju ti bradonje al juser posted image se njima,žive ko bubrezi u loju!user posted image

Nina rodjena 12.11.2006,
braco Marko 7.4.2009.
braco Ivan 2.5.2010.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 42
23.2.2010 13:50:24   
FIONA

Nije da mi se sviđaju ti bradonje al juser posted image se njima,žive ko bubrezi u loju!user posted image

baš zato....zakaj ja ne bi bila masni bureg....user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu L.P.)
Neposredna veza do poruke: 43
23.2.2010 14:24:04   
Bebys

zato ja samo znam KOLIKO TRPIM srce i sve ostalo...user posted image

(Odgovor članu L.P.)
Neposredna veza do poruke: 44
23.2.2010 16:33:55   
CallamityJane

IZVORNA PORUKA: Nellyca

IZVORNA PORUKA: callanhoe

ja bi negdje na more, gdje toplo, gdje nema zime a da su mi opet blizu planine kada pozelim da se skijam.....user posted image

Pa i preselila si se u Split, ti bi opet negde?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja bih u neki velikiiiii grad, tipa New york user posted image privlaci me San Francisco, samo mi se ne svidja sto je sve u brdimauser posted image cula sam da je Barcelona predivna, i to bi volela, neki veliki grad a na moru..ili negde gde je vecito prolece, da je temperatura do 30 stepeni. kao sto vidite, ja bih svuda, nikako da se odlucim sama sa sobomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma bjezi neco ovde zima, jos ova buretina
necu ovde vise
da mi je bar snijeg pa da se mogu sankati a ne ova kisurina ma fuj

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 45
23.2.2010 20:50:07   
Marta j

u katar...gledala uvjete života kod Milića u dokumentarnoj emisiji i poželjela živjeti u takvm raju!!!..sve lijepo, sve ti daju skoro za badava, nema nasila, svi mirni ...auto s lovom ostaviš nasred ceste otključan nema šanse da te itko oplačka jel svi imaju sve...nezaposlenost je toliko mala da je smiješno pomislit...tamo odgajat djete i uživati u obitelji bez napetosti...aaauuuuuuu....

da mi je takav ustroj tu bila bi najsretnija na svijetu!!!

Tu bi i ja i mm
Ja kada sam gledala emisije nisam se mogla odlijepiti od tv
Idemo fi skupa

Ja se nadam da cu barem uspijeti otici na par dana ako financije budu kao sada mastam o tom da odem tamo
Cak sam nedavno i sanjala da smo tamouser posted image user posted image user posted image mm mi rekao da sam ludauser posted image user posted image

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 46
23.2.2010 21:06:41   
Anoniman
dekle, svugdje je (možda) lijepo, al ja nejdem nikam z Prigorja! svaka čast... user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Marta j)
  Neposredna veza do poruke: 47
23.2.2010 21:19:17   
cuba
Uf, teško pitanje! Čovik uvik misli da bi mu negdi drugdi bilo bolje....ne znam...
Kad bi selila bilo di onda bi povela i roditelje i prijatelje, ne znam baš kako bi bez njih bilo diuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 48
23.2.2010 21:26:23   
natalijax
svugdje,a najviše nigdjeuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 49
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!