Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Opet pretučeno dijete u Zagrebu 26.2.2010 20:50:43
|
|
|
|
Domy
|
Pa nije to samo kišobran..drugi put če tražit lovu..ili kao u ovom gore navedenom slučaju mobitel.. Meni je najžalosnije što takovu djecu podupiru roditelji... Ima da se sletim u ponedjeljak u školu..i da to riješim jel neče ostat na tome.. Pa što sam ja trebala napravit kad je moj stariji sin napravio glupost u domu ..da ga podržim...pa nisam luda..pa da mi sutra napravi još veču glupost..sad je u kazni do daljnjega bez mobitela televizije i izlazaka..Što nas je i pohvalio i pedagog škole mislio je da čemo mi branit sina..da nebi...još smo se i potpisali ako napravi još jednu glupost leti iz doma..I nek ga izbace ako je zaslužio..Možda če nekome ovo zvučat okrutno..gle nje kako može tako...mogu..mogu itekako...kad iznevjere moju dobrotu mogu ja i drugačije..
|
|
|
|
RE: Opet pretučeno dijete u Zagrebu 26.2.2010 20:52:40
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: Domy Pa nije to samo kišobran..drugi put če tražit lovu..ili kao u ovom gore navedenom slučaju mobitel.. Meni je najžalosnije što takovu djecu podupiru roditelji... Ima da se sletim u ponedjeljak u školu..i da to riješim jel neče ostat na tome.. Pa što sam ja trebala napravit kad je moj stariji sin napravio glupost u domu ..da ga podržim...pa nisam luda..pa da mi sutra napravi još veču glupost..sad je u kazni do daljnjega bez mobitela televizije i izlazaka..Što nas je i pohvalio i pedagog škole mislio je da čemo mi branit sina..da nebi...još smo se i potpisali ako napravi još jednu glupost leti iz doma..I nek ga izbace ako je zaslužio..Možda če nekome ovo zvučat okrutno..gle nje kako može tako...mogu..mogu itekako...kad iznevjere moju dobrotu mogu ja i drugačije.. e to je za mene pravilno...svaka cast domy....
|
|
RE: Opet pretučeno dijete u Zagrebu 26.2.2010 20:52:45
|
|
|
|
ninolina
|
ja bi domi na tvome mjestu svakako otišla u školu i to bi od ravnateljice tražila da dođu roditelji i djete na razgovor... nebi prekriženih ruku stajala... tvoja mala treba ići u školu i toliki put proći sama bori se za nju
|
|
RE: Opet pretučeno dijete u Zagrebu 26.2.2010 20:53:49
|
|
|
|
tikica_69
|
Nije to okrutno Domy...i ja svoje kaznjavam i to fakat strogo. Ali danas ne mozes drugacije, pogotovo ako ti je dijete podlozno drustvu. Ali isto tako ih podupirem na nacin da mi kazu sve.....
< Poruku je uredio tikica_69 -- 26.2.2010 20:54:26 >
|
|
RE: Opet pretučeno dijete u Zagrebu 26.2.2010 21:02:43
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ja se iskreno divim ženama -vama koje ste u zg i kojoj djeca svaki dan idu u školu, trening... ja nebi mogla... Primjer moja sestra putovala je na dijalizu busom i ispred nje iz zgrade izlazi skupina mladih skinsa s oproštenjem skoro se usrala u gaće i ni više ni manje napali ženu ispred nje... ona od šoka nije mogla ni hodati... nakon toga smo ju vozili kako je ko stigao a danas putuje hitnom... strašno hahaha ninocka....mislim nije smjesno...ali kad njih spominjes...moram se nadovezat....ja sam cijelu srednju skolu izlazila po jabuci,lapu...i inim mjestima....slusala sam hard core,oblacila se prosto receno kak mali decec siroke hlace...marte na nogama....komando jakna....iih kad se toga sjetim... a kad smo izlazili imali smo dvije grupe kojih smo se morali doobro paziti ;prvo skinjara a onda sminkera....ovi zadnji bi nas sorali ponekad i bez razloga.... ..ja sam se rodila i odrasla u zgb....izlazila po njemu....isla na punk koncerte,na fiju briju i sl...al mozda sam imala srece il kaj....nikad nisam usla u konfikt sa nikime..... e da i jos nekaj.....to je bila srednja skola...isli par frendova iz nocnog izlaska i dosli do okretista u dubravi...i posto nije bilo dugo tramvaja krenuli su pjeske prema sesvetama....i zaskocili ih janjevci..pokrali im sve mobitele...podjelili svakom seriju samara i mogli su proci ...hocu reci....ima toga svugdje.... stari mi je varazdinac....pa sam znala doc prek vikenda... zaruziti tu i tam sa deckima(jbga utjecaj starijeg buraza).....pa to se soralo za svaki ruzan pogled... ali ovo danas....kad neduzno dijete nastrada....il kad grupica napadne jednog....satrala bi ih sve covjece.....pretvorila bi se u samog đavla ako treba
|
|
RE: Opet pretučeno dijete u Zagrebu 27.2.2010 23:24:43
|
|
|
|
tikica_69
|
http://www.24sata.hr/news/pretuceni-djecak-sam-jede-priveli-cetvero-sumnjivaca/161228/ Mislim ja ne znam tko zaposljava ove kvazinovinarcice po portalima, bar jednom dnevno na 24 sata naidjem na takav gaf da ti se zivot smuci. Obratite paznju na recenicu u ovom tekstu: ima visestruki prijelom mozga Voljela bi da mi netko objasni kakva je ovo ozljeda...
< Poruku je uredio tikica_69 -- 27.2.2010 23:25:03 >
|
|
RE: Opet pretučeno dijete u Zagrebu 27.2.2010 23:34:03
|
|
|
|
Lady3
|
Strašno i svakim danom je to sve više i više uzelo maha, Mene je jako strah kakvu budućnost ostavljamo svojoj djeci. .Ali nažalost djeca to ne rade jer im je tako došlo neg jer su nažalost to vidjeli od nekoga,od nas-roditelja..Djeca oponašaju nas,ako je doma svađa i nerazumijevanje ,jasno je da će taj bijes eskalirati negdje,najčešće na slabije od sebe..Nikad se nasilnik neće okrenuti na jačeg od sebe,nego na slabijeg.Oni se time hrane..Djeca su odraz nas kao roditelja i to jE jako žalosno Takvo ponašanje treba srezati odmah u korijenu a ne šutjeti o tome i negirati to..neki roditelji se ne brinu što im rade djeca i često su takva djeca prepuštena samoj sebi i naravno da će bijes iskaliti na drugome..Drugi nažalost mnogo rade i malo su s djecom,ali to nije razlog takvom ponašanju,to je odraz naše kulture i poštovanja prema čovjeku,prema ljudskom biću.Sramota kamo ovaj svijet ide..sve je otišlo kvr u..Žalosno..
|
|
RE: Opet pretučeno dijete u Zagrebu 27.2.2010 23:34:41
|
|
|
|
ninolina
|
mislim da onda nebi bio tu gdi je sada, hvala bogu da je priseban ali s tom njihovom dijagnozom...
|
|
RE: Opet pretučeno dijete u Zagrebu 27.2.2010 23:35:47
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: Domy IZVORNA PORUKA: adryosijek to je kriv roditeljski odgoj djeca su odgojena na ulici nazalost poucena kojekakvim ulicarima koji neznaju nista nego tuc jadnu neduzu djecicu ,, a u jednoj mjeri je i drzava kriva svaki dan nova zrtva a nista se nepoduzima dokle potpisujem i ja potpisujem... Potpisujem, evo primjer onog malog što je ubio Luku, vidio je da mu ništa ne mogu i opet je to napravio i poslao je poruku ostalim maloljetnim huliganima:" Slobodno mlatite koga god hočete, nećete biti kažnjeni!"
|
|
RE: Opet pretučeno dijete u Zagrebu 28.2.2010 11:03:21
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: leilany ja sad procitala na netu... vidla slike mali izgleda ko da ga je kamion zgazio... posto sam impulzivna osoba,ja bi iz zgazila ko crve da ih nadjem... tako i ja ti vise nebi disali
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!